Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
"Kafa sa jajima" - kafa koju sprema muskarac ... :-) - dobro, ovo je bas lokalizam lokalizma ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi se oni snašli u Srbiji... vredni su iznad svake mere, ali nemaju pojma kako se šta radi. Za razliku od Srba... mi sve znamo ali nam se ne da da zasučemo rukave... hehe.jane_va:Ма, доведи ти те '' фарбане '' мало овде код нас, па да виде како је то живети '' пуним плућима '' .
Него, нисам знала да се на Хаитију говори француски ? Велики поздрав из Колубаре и Подгорине !
У прави си потпуно, Wilk... Нема тзв . '' босанског дијалекта'' , већ само источно - херцеговачки ( стари штокавски ), који захвата ужички крај, Нову Варош, Прибој и део Санџака, само што други део Санџака спада у зетско- југосанџачки ( нови штокавски).Wilkołak:Em sto taj "bosanski dijalekat" ne postoji, nego sto se akcentovanje ipak razlikuje od istocno-hercegovackog dijalekta (kome pripada Uzicki kraj)! Neka me neko sa srbistike ispravi ako gresim jer nisam ulazio bas u dubinu dijalekata srpskog jezika.
Inace, Valjevci se nikada nisu pozdravljali sa "djez ba" vec sa "vedar li si osvanuo".
Бог нам дао и све нам џаба, али не вреди... Никога не занима ... Нико ништа не ради, нико се ни за шта не нервира... Све нам равно.Sizif:Ne bi se oni snašli u Srbiji... vredni su iznad svake mere, ali nemaju pojma kako se šta radi. Za razliku od Srba... mi sve znamo ali nam se ne da da zasučemo rukave... hehe.
Inače, ovde se govori francuski i "creole" (mešavina prostog francuskog i afričkih jezika). Jedno od retkih ostrva u Karibima gde se govori francuski, na istom ovom ostrvu (samo desno) je i Dominikana, tamo je španski službeni jezik.
А и ја без тебе, газда !Wilkołak:Sta bih ja bez tebe, Jano! ;-)
jane_va:Хехехе... Даделе, има ли шта да не знаш ????
Неће ме зачудити и ако ускоро почнеш да пилотираш
E Jane ! Nisi daleko od istine. Doduse nisam pilotirao ali sam bio prva generacija Sabackih padobranaca. Hteo sam u vojnu skolu/ Avijaciju/ Lekarski sam prosao ali nisam bio pogodan, cale mi nije bio clan partija a ni ja tako da sam odbijen./ Zbog prevelikog broja prijavljenih/
Dzaba im bilo, ovako sam izbegao rat.
Da ostanemo na temi: Lakat krivina - Krivina 90 %
"Zice, zice,
lakat krivina
vodi za Uzice."
Pozdrav !