Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Уместо тога, они сво време праве план како да затворе Србију.
Znači mogli su da kažu u martu 2020. (pre godinu dana ej):

"Izračunali smo da nam treba 60,000 kreveta, što znači da će naši stolari to moći do 12. avgusta 2020."

O ovome sam pisao pre mesec- dva. Istina dosadašnje vakcine iako neće pokrivati neke naredne sojeve njihovo dejstvo će biti dovoljno da se izbegnu teški oblici oboljenja. Međutim i taj medeni mesec ima kraja , doći će neki novi soj gde će vakcine biti neupotrebljive iili će njihovo dejstvo biti minorno. Zato je trka s vremenom jako bitna. Nadam se da ova moja lična panika u vezi novih sojeva preterana.

Nije preterana, trku gubimo, brojevi jesu pali ali nedovoljno, sojevi koji sada haraju mutirali su u vreme novembarsko-decembarskog pika.
Sada možemo očekivati i neke nove a vakcinacija ide kilavo

Sve bolnice i zdravstvene ustanove su pretvorene u covid bolnice zbog 4000-5000 ljudi?

Ko kaže da su sve, pa dve najveće nisu, ceo KCS i VMA,
Srbija ima oko 40.000 kreveta ali samo mali broj je intenzivna nega.

Da nismo imali Batajnicu i Kruševac kao nove specijalizovane kovid bolnice mi bi se davno raspali.

Dodatno najveći problem nisu kreveti nego lekari, ionako ih je manje nego što treba da ne pominjemo zarazu.

Ето кад тако пукнеш, знам да сам у праву... хвала што ме утврђујеш у знању о ''софт клерима'' Гејцове секте
Ništa ja ne puknem nego samo konstatujem da su svi oni koji ne poštuju rad lekara, naročito lekara urgentne medicine, koji se spaljuju na poslu a imaju mizerne plate, i nemaju opciju da rade privatno, da su takvi ljudi običan mrziteljski izmet.

Sve je to prilično jednostavno klasifikovati.

Suludo je da milioni ljudi proveravaju antitela! Dr otkrio i šta je najbitnije nakon vakcine

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Овај др са Ветеринарског да је неки стручњак радио би на развоју лекова и ако треба домаћих вакцина, а претходно би морао знати против чега..Ово што он ради, тј. дистрибуира туђе производе може да ради и фарм.техничар, па и неки аутомеханичар. Прочита упутство произвођача, добије готове протоколе и само цеепи
Можда је он иначе стручан, али у овом случају то је само дистрибуција и праћење крда.

Овај др са Ветеринарског да је неки стручњак радио би на развоју лекова и ако треба домаћих вакцина, а претходно би морао знати против чега..Ово што он ради, тј. дистрибуира туђе производе може да ради и фарм.техничар, па и неки аутомеханичар. Прочита упутство произвођача, добије готове протоколе и само цеепи
Можда је он иначе стручан, али у овом случају то је само дистрибуција и праћење крда.
Pa u to su se i pretvorili svi oni , procenat, letovanja/zimovanja , keš u ruke
i sl. zarade ih svrstavaju u red najobičnijih trgovaca , doduše uniforme im
bele pa misle da su vredniji od piljarice sa ćoška al' se varaju, piljarica će
i da ispadne čovek i izabere bolje, zrelije i zdravije plodove kad je lepo
zamoliš i kažeš da kupuješ za bolesnika al' ova gamad jok, odmah će
u alavim glavudžama da preračunaju šta im se više isplati , koliko će tebi da lape,
a koliko da budu dobri od farmaceutske, lopovske kuće koja ih lebom hrani, hrk pljuc na sve njih :bljak:

Obzirom da 80% obolelih od covida ima lakše ili nikakve simptome njih svakako treba poslati u izolaciju na kućno lečenje,čini se kao da ih sve tamo zadržavaju jer su zarazni pa kao da ne zaraze druge.I onda ispaštaju ostali bolesnici ima bukvalno bezbroj bolesti i gomila bolesnika a oni sve živo pretvoriliu covid ambulante i bolnice

Naravno i to nije na mesec, dva, tri nego evo punih godinu dana.
Eeeej , znaš li šta je godina za bolesnog čoveka,
šta jedan kancer uradi od organizma za godinu dana?

Pa idu hvalospevi : lider u Evropi po broju vakcinisanih,
svi svecki mediji izveštavaju o tome kako su Srbi k'o ovce u klanici
podmetnuli guze da ih se izbode , besplatni zamorčići , gladni i jadni
ni da se upitaju ko je naplatio to što se na njima zveri vežbaju ,

a, s druge strane broj zaraženih nikad veći s tendencijom svakodnevnog porasta. :eek:

Prosta logika bez ikakvog predznanja ti kaže da tu nešto ne štima debelo ???

Alooo, zemljaci, ako je odziv tako fenomenalan i toliko ljudi već vakcinisano,
KO se pobogu onda zaražava, kime su šatro pretrpane bolnice ???

Da nije tragično bila bi smejurija.

Pa u to su se i pretvorili svi oni , procenat, letovanja/zimovanja , keš u ruke
i sl. zarade ih svrstavaju u red najobičnijih trgovaca , doduše uniforme im
bele pa misle da su vredniji od piljarice sa ćoška al' se varaju, piljarica će
i da ispadne čovek i izabere bolje, zrelije i zdravije plodove kad je lepo
zamoliš i kažeš da kupuješ za bolesnika al' ova gamad jok, odmah će
u alavim glavudžama da preračunaju šta im se više isplati , koliko će tebi da lape,
a koliko da budu dobri od farmaceutske, lopovske kuće koja ih lebom hrani, hrk pljuc na sve njih :bljak:

Наравно. Ови медијски доктори баве се само тиме што си навела, и све им се своди на неке неодређене прогнозе и статистике.
Свака част оном особљу што је са болесницима у свакодневном контакту и праћењу.

Наравно. Ови медијски доктори баве се само тиме што си навела, и све им се своди на неке неодређене прогнозе и статистике.
Свака част оном особљу што је са болесницима у свакодневном контакту и праћењу.

Nažalost, imala sam bliski kontakt i sa takvima i čast nikome, nema tu izuzetaka
sem u količini mita koji im se ponudi i koliko mogu da ušićare sa strane, a da ih ne navataju.
Mada i nema ko više da ih lovi.

Mere su otkazane..

A kineska vakcina je neefikasna i spora ..treba vise meseci posle druge doze da razvijes antitela..

A pastetonja posle prve doze skine masku i ode u masu
Pobogu, ti si meni izuzetno duhovit i često se slatko nasmejem
tvojim provalama ali molim te ne utapaj se u masu ovim više nego izlizanim
frazama .
To naprosto nije istina.
Smislite nešto drugo ako već nema bolje :)

Разуме се ко Кил Бил у медецину... строго пословно

Pobogu, ti si meni izuzetno duhovit i često se slatko nasmejem
tvojim provalama ali molim te ne utapaj se u masu ovim više nego izlizanim
frazama .
To naprosto nije istina.
Smislite nešto drugo ako već nema bolje :)

Recite mi da niste pastetonja molim vas ? Odg pusa da znam

Nije istina da su ljudi neodgovorni ili je covid samo false flag za neku agendu g h 68

Recite mi da niste pastetonja molim vas ? Odg pusa da znam

Nije istina da su ljudi neodgovorni ili je covid samo false flag za neku agendu g h 68
Ljudi nisu neodgovorni, naprotiv , vrlo smo disciplinovana nacija,
mere se poštuju i više nego treba ,
u odnosu na zapadni i drugi šljam , a ovo prvo nije vredno odgovora,
ja tebe ničim nisam vređala :)

Још си лажова промашеног вакцинисања окитио... ако...

какво је то успешно вакцинисање, ако не сме да се провери стање имунитета пелцованих?
Pa zna se da vaša EAU kineska najsigurnija vakcina slabo je efikasna, svaki treći nema antitela i to sad hoće da sakriju.

Још си лажова промашеног вакцинисања окитио... ако...

какво је то успешно вакцинисање, ако не сме да се провери стање имунитета пелцованих?
Naravno da sme i naravno da se proverava, eno ih pune kovod bolnice
takvih ali čime to da pravdaju kad su ljudi već popizzdeli na izlizanu im
frazu da su oni neodgovorni jer to nije istina.

Ne vredjam te sorry samo mi nije jasno jel po tebi virus postoji ili ne i da li si se vakcinosala?

Pa zna se da vaša EAU kineska najsigurnija vakcina slabo je efikasna, svaki treći nema antitela i to sad hoće da sakriju.
Ја сам антицијеп... омашка... кинеске вакцине су исто по Биловом рецепту, али нису ресет вакцине... дође му на исто јер не побољшавају имунитет него га изокрећу протеинима

Ne vredjam te sorry samo mi nije jasno jel po tebi virus postoji ili ne i da li si se vakcinosala?
Јел теби јасно да за ту тврдњу немаш доказ на електронском микроскопу?

Колко мораш да будеш глуп да верујеш у материју која се не види?

posle godinu dana ispiranja mozga sa merama, ti samo mislis da mene na zapadu vredjas

mere? hrk, pljuc, neki state-ovi u usa su ih vec ukinuli.
Wyoming Governor to Lift Mask Mandate, Reopen Restaurants, Bars, Theaters, Gyms to Full Capacity on March 16
Wyoming’s announcement comes after Arizona, Connecticut, Texas, Mississippi and Alabama all decided to reopen at full capacity within the next few weeks.

ovo

The New Normal (Phase 2)
teaser image
As we shift from Phase 1 to Phase 2 of the “New Normal,” the pathologization of political dissent will continue, and intensify, both overtly and subtlely.

Poslednja izmena:
Naravno da virus postoji, kako ga ko krsti više je nevažno jer ljudi stradaju
i to ponajviše jer su zanemarene osnovne bolesti, sve je podređeno ovom srranju.

Upotrebi malo maštu i vrati se na koju godinu unazad,
kako bi reagovao da su svake zime obustavljali lečenje bilo čega
sem sezonskog gripa i na šta bi se to izrodilo ?
Samo prosta jednačina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back