Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posle godinu dana ispiranja mozga sa merama, ti samo mislis da mene na zapadu vredjas

mere? hrk, pljuc, neki state-ovi u usa su ih vec ukinuli.

ovo

The New Normal (Phase 2)
teaser image
As we shift from Phase 1 to Phase 2 of the “New Normal,” the pathologization of political dissent will continue, and intensify, both overtly and subtlely.
:D ma ti si izuzetak, pametnica , nije što si naš nego doDži, dodŽi :vzagrljaj:

posle godinu dana ispiranja mozga sa merama, ti samo mislis da mene na zapadu vredjas

mere? hrk, pljuc, neki state-ovi u usa su ih vec ukinuli.

ovo

The New Normal (Phase 2)
teaser image
As we shift from Phase 1 to Phase 2 of the “New Normal,” the pathologization of political dissent will continue, and intensify, both overtly and subtlely.

Extroverti su vec poprimili neki oblik mentalnog poremecaja ...posle covid bolnica idu psihijatrijske

Јел теби јасно да за ту тврдњу немаш доказ на електронском микроскопу?

Колко мораш да будеш глуп да верујеш у материју која се не види?

Ja se samo prilagodjavam..mnogo su teze opsesije kada se bojis virusa i promovises vax ili kada promovises drugu krajnost..

Najbitnije je ostati normalan

samo da ne budu naci logori!
Само месец дана након своје годишње изјаве о вакцинацији, 1. марта, Нетањаху је рекао да сада верује да ће бити потребно вакцинисати се сваких 6 месеци са две дозе
https://srbin.info/svet/korona-fasizam-u-izraelu-buducnost-koju-spremaju-i-srbiji/
to ti je total 4 boce godisnje, pa se uclanjuj u korona sektu ako si lud

Jos pre njega sam rekao da ce biti ucestalo vakcinisanje jos od vesti kada je fajzer poceo da testira 3. Dozu na one dve...

Kada nemas efikasni kvalitet to nadomescujes kvantitetom.

EwC5oq5XYA8dnn2

E, "ubode" ga. Daj da se svi drogiramo, u zamenu?

Ima li za tebe neka laka tema? Nema sve su teske, a stvar je u tome sto si sam tezak (sto nije nuzno lose, ali nekad je neizdrzivo).

Moras da imas dokaze a ne neki radio americki koji slusas i "rekla-kazala" izvore. Ja nisam protiv istine ako je tako, ali daj izvor, bavi se na kraju krajeva istrazivackim novinarstvom u malom a ne samo "tras" - cuo sam to i to, rekli Amerikanci na radiju.
Samo želim da kažem da ostali rizici vakcina nisu poznati. A Ti se drogiraj, meni ni iz džepa ni u džep.

Naravno da virus postoji, kako ga ko krsti više je nevažno jer ljudi stradaju
i to ponajviše jer su zanemarene osnovne bolesti, sve je podređeno ovom srranju.

Upotrebi malo maštu i vrati se na koju godinu unazad,
kako bi reagovao da su svake zime obustavljali lečenje bilo čega
sem sezonskog gripa i na šta bi se to izrodilo ?
Samo prosta jednačina.

Треба га звати вирус+. У том "+" је главна фора, јер се понаша и као хив и као бојни отров, а могуће све то побуђено неким спектром од постојећих ел.магнетних зрачења. Данас се све може направити. Минимално 3 у 1.

Дјевојка носи маску увијек кад је напољу. Горим од жеље да сазнам шта ради кад у стану отвори прозор па јој напоље уђе унутра...

Презиме јој све говори.

Kace zvaljavi da se vakcinise xna li ko?

Da li je brazilski soj virusa izolovan ?
Jesu li testovi na antitela u rangu pcr testova?

Sve zavisi od reagensa koji se koristi u laboratoriji prilikom testiranja i postoje odstupanja kod razlicitih proizvodjaca

За њега још није направљена..или му је Макрон дао неку за елиту, што нико до сад видео није

Kace zvaljavi da se vakcinise xna li ko?

Da li je brazilski soj virusa izolovan ?
Jesu li testovi na antitela u rangu pcr testova?

Sve zavisi od reagensa koji se koristi u laboratoriji prilikom testiranja i postoje odstupanja kod razlicitih proizvodjaca
Rekao je da će u jednom od dva sela za nekoliko dana gde je valjda niska stopa vakcinisanih pa da bude primer svojim glasačima, mnogo su gledali Nestorovića na Tv Hepi izgleda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back