Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ti nisi?
vakseri su jos malo pa porazeni, ko ce onda biti, posle njih, ispranog mozga?

da nisi ti vernik, ako kazes da ja nisam?

meni bre ni sekte forumske ne smeju da kazu da nisam vernik.

apokalipsa jeste laz, samo se strpi, veliki reset agenda samo sto nije uskocila u nju
Ja nisam .
Ja ne trcim da primam eksperimentalne vakcine.

Docice antihrist e to nastupa .
Ukinuce kes ,papirnati novac i ucenjivace ljude jos vise ,korona projekat je test ,uvod ...
zena me pita jel imam papirni dolar danas, a ja joj kazem odakle mi - sto se mene tice papir je vec ukinut, kada nam ne treba da pisemo, vec kucamo kao sad, zasto mislis da ce nekome zafaliti papirni novac? bar ja svuda guram kartice, iliu kucam brojeve sa kartica... bezveze su ti isprale mozak ko zna koje sekte dok pricas da je drugima ispran mozak

Papirnati novac je sloboda a digitalizacija je ropstvo ,kao i ove maske sto nam namecu ...
Robovi nose maske a ne slobodni ljudi .
Od cega nas stite te maske ?
pa i pisanje naliv perom u svesci je sloboda u odnosu na kuckanje, jer na internetu pises, pa te banuju, postavljas na yt, pa te ukinu

maske su ritual, pa pre godinu dana je bilo da se dezinfikuje sve, kao da mozes da dobijes koronu ako nesto pipnes, pa je onda provaljeno da moras da imas load virusa bas velik... kazu i unload, kanalizacija puna korone, i tamo je ima

pa i pisanje naliv perom u svesci je sloboda u odnosu na kuckanje, jer na internetu pises, pa te banuju, postavljas na yt, pa te ukinu

maske su ritual, pa pre godinu dana je bilo da se dezinfikuje sve, kao da mozes da dobijes koronu ako nesto pipnes, pa je onda provaljeno da moras da imas load virusa bas velik... kazu i unload, kanalizacija puna korone, i tamo je ima
Pisem ja i naliv perom 😂
Samo sto internet ne mogu da otvaram preko papira i naliv pera .

Znaci Bil Gejts je tamo jos 1985 isplaniro Windows da bi mogo da vas prisluskuje preko mikrofona i plus cipuje vakcinom
ma, jok, bre! bil nema veze sa vezom, idealan da se vlasi ne dosete - moderni lazni prorok, ali ove sekte zapele za laznog proroka iz laznog otkrivenja, pa onda bil umesto da krpi busan windows sa patches, resio da busi vas sa vakcinama

vi da ste bili pametni ne biste nikad ni uzeli njegov windows, ali sada je kasno, ima da i vas busi kao i windows sto je busan

'de je ona fotka, kako strasni bil drzi vakcinu? mislis da je bolje da smo uzeli sliku vestice umesto bila?

ili onog pacova faucija?

sve smo uradili da narodu OGADIMO VAKCINE! TEBE CEMO PRVOG DA CIPUJEMO, STA CE DA ti FALI, PA VEC SE CIPUJU KUCNI LJUBIMCI

Samo sacekaj bili sad krece sa nuklearnim centralama, znajuci ga ima da budu busne kao svajcarski sir.
udesio vas sa wndozom
vakcinama
ali vama nije dosta.. znaci spemni ste za nuklearni armegedon u bilovoj reziji?

Poslednja izmena:
Јел ти капираш уопште како функционише вакцина и њена делотворност? Није ми јасно што се сви одједном хватају за аргумент да вакцинисани оболевају (или су тек сад чули за тај феномен), као да они чине 99% новооболелих у овом таласу. Уосталом погледај статистику, стопе смртности у западним земљама већ значајно падају након имунизације 65+ групе грађана иако овај талас траје.
Naravno da ce padati nije korona neunistiv virus pa da moze da bude ne znam kako opasna i zarazna u 4-5 talasa.

meni papirni ne treba, po tebi, ja sam vec atihristov zbog toga?

daj mi list papira da ti napisem koliko ti treba, eto to ti je papirni novac, piskaranje u prazno, iluzija, a ja radim na razbijanju svih iluzija i lazi
Tebe će prvog da ugase isve one koji koriste kartice, logično zar ne? Ti očekuješ svakog meseca određenu svotu novca na toj kartici. Kada usahne i ti ćeš brzo.

EzNjllzVcAEgkMN

...

Novinari projekta Veritas ponovno udaraju. Ovoga puta uspjeli su zadobiti povjerenje i potajno snimiti tehničkog direktora CNN-a Charlija Chestera u šokantnom videu u kojem priznaje koja je agenda CNN-a i kakvim se tehnikama manipulacije i propagande služe.

https://www.logicno.com/politika/cn...snimljen-priznao-da-namjerno-plase-ljude.html
Zatim kaže kako „strah diže gledanost“ i zato se ljude namjerno plaši. Kaže kako nakon plašenja COVID-om stiže nova manipulacija – plašenje klimatskim promjenama.
U drugom videu Charlie Chester otkriva još jednu važan alat u rukama manipulatora – strah. Govori o tome kako namjerno drže broj oboljelih i umrlih od COVIDa stalno na ekranu, kako bi pojačali strah kod ljudi. Jer kaže, strah je ono što ljude drži prikovanima za ekran. Ako bi u svijetu sve bilo ok, ljudi bi pogasili vijesti i otišli na ručak s obitelji, a to nije u interesu manipulatora.

...

Коме треба статистика вакцинисања по свету (и ми смо присутни, чак смо добро рангирани у односу на многе), нека погледа овамо:

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Може да се одабере преглед по процентима, по простим бројевима... све шта вам падне на памет, и још мало више. Могу земље појединачно да се одаберу, укључе, искључе, могу да се скину подаци... Од децембра прошле године до јуче ажурно.

Izrael ukinuo obavezu nošenja maski na otvorenom​

Izrael je danas ukinuo obavezno nošenje zaštitnih maski na otvorenom i potpuno otvorio škole u okviru najnovijeg povratka u relativnu normalu s obzirom na masovnu kampanju vakcinacije protiv kovid19.
.
У нормалнијим друштвима то је одувек тако било.

Не постоји ни један једини разлог да се маске носе на отвореном, са или без вакцинације.

Заражен на отвореном је као затруднела са кваке.

Теоријски могуће, а у стварности неоствариво.

.

.
У нормалнијим друштвима то је одувек тако било.

Не постоји ни један једини разлог да се маске носе на отвореном, са или без вакцинације.

Заражен на отвореном је као затруднела са кваке.

Теоријски могуће, а у стварности неоствариво.

.

Нонсенс.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back