Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

УВЕДЕНА ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА У РУСИЈИ Ново правило за најстарију популацију​

Тан‌југ/Ало!
КОРОНА
11.11.2021
20:52
0
Дванаест руских региона - Санкт Петербург, Краснодарски, Ставропољски и Пермски регион, Републике Башкортостан и Татарстан, Иркутски, Белгородски, Амурски и Калушки регион, Ханти-Мансијски и Ненецки аутономни окрузи - увели су обавезну вакцинацију за све становнике старије од 60 година

У другим регионима вакцинација је обавезна за неке категорије становника, укључујући продавце, државне службенике, здравствене раднике и наставнике, пренео је ТАС С.

У појединим регионима као што су Чељабинска област и Ингушетија, вакцинација се само препоручује, док старији од 60 година морају да буду у самоизолацији.

У Русији је до данас регистровано 8.952.472 заражених од корона вируса, од којих се 7.687.317 опоравило, док је 251.691 особа преминула.

https://www.alo.rs/korona/svet/5636...ji-novo-pravilo-za-najstariju-populaciju/vest

Живела Русија !!!
A černobil? Jel i tamo obavezna? :think:

Мени је бесмисао да ако некога заразиш вирусом и тај страда, да је то "ето десило се", а ако га прегазиш аутом, онда идеш у апсу.
А овај је покојан па је покојан, свеједно му је.

Да су дошли "Швабе са машинкама", ми бисмо за месец дана били 95% вакцинисани. Али пошто не видимо противника голим оком, сматрамо да не постоји. Филозофија 17. века.
Cega se vi vakcinisani bojite?
Ako se ja nevakcinisan ne bojim zivota ,zasto se vi onda plasite ako ste navodno zasticeni?

Jako lep komentar na koji sam slučsjno naleteo pre neki dan;

Screenshot_2021-11-11-00-37-01-255_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ne zaboravimo da je sve propagandno medijski krenulo kao "Rat protiv nevidljivog neprijatelja"...:bum:
Da...zvuci malo šizofreno, ne ulazeci sad u ne-vidljivost virusa...
Znaci...
Borimo se protiv "nevidljviog neprijatelja" sa do kraja neispitanim vakcinama, i rezultati su naravno nevidljivi takodje...

...
poenta svega sto nam se desava zadnje dve godine stala je u ovu recenicu.

Hvala na ovom grafiku!

Reci mi samo jedno (da bi znao da li si razumna osoba...)
Da li ti zaista verujes..da je u Portugalu vakcinisano 90% ljudi ?! ?! ?!

Znaci pazi...ne pricamo o organizovanom robotizovanom mentalitetu Japana niti Nemacke...ili partijske Kine...
Nego o kezual faking Portugalu...

Hej...ili u Emiratima 98%

Znas li ti sta to znaci...
To bi znacilo da samo jos bebe...i to ispada i samo deo beba...jos samo njih nisu vakcinisali...

Prosta logika druze ce ti reci da je to N-E-M-O-G-U-Ć-E !!!

Dakle lazu na kamare...gore i od ovih nasih "frizeraja" o vakcinaciji...

BTW
A sto se tice Kube...sem sto opet imamo poput Kine partijsku zemlju...pa kroz taj filter propusti i pravu istinu...Vredi pomenuti da oni imaju neku svoju vakcinu...

...
Лично највише верујем руској и кубанској медицини, и верујем да Кубанци не раде по наметнутом протоколу, него ослушкују и лече пацијента.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back