Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto sam i ja vise puta pisao kome zivot
spasilo nije...cak naprotiv oduzelo ga...

Vlasta
Feđa
Zafir
Simjanović
Tozovac
Dr. Obradovic
Lazanski

....
A ja sam ti više putao odgovorio da su to laži i gluposti. Većina su bili u odmaklim godinama sa nizom teških bolesti i stanja, a niko od njih nije primio dve doze vakcine. Nego, sad i Lazanskog ubacuješ tu?

Ако напишеш "тежих обољења", тад треба да слиједи "изазваних", а не "изазваног" како си ти написао, чему би требало да претходи "тежег обољења".
Елем, као што мијешаш једнину и множину вјероватно су ти се тако помијешале све те информације и дезинформације, па стално рецитујеш једну те исту мантру, иако ти ништа јасно није.

Onda srećno na respiratorima 🤡

То је опасно, ако кашље, треба позвати тим за дезинфекцију, оградити плажу и све ставити у карантин бар три седмице
сва зрна песка дезинфиковати,
рибицама рећи да буду на метар од ракова (или на метар ипо - у зависности од држављанства)
воду прокувати па вратити у море.

дас врнемо на тему, ово је од данас из француске:

Ja sam se vakcinisao, što i Vama želim
мислим, ако си прдну па се усро - немој то нама да желиш - мајке ти,

као прво то је дискриминација, је ми што се нисмо вакцинисали уопште то не намећемо.
друго, има нас који гледамо шта се налази у вакцинама и то неће никада себи убризгати.

мислим, ако си прдну па се усро - немој то нама да желиш - мајке ти,

као прво то је дискриминација, је ми што се нисмо вакцинисали уопште то не намећемо.
друго, има нас који гледамо шта се налази у вакцинама и то неће никада себи убризгати.
A ti znaš šta je u vakcinama? Ne mislim na tvitere i jutjubove, čipove i magnete.

A ja sam ti više putao odgovorio da su to laži i gluposti. Većina su bili u odmaklim godinama sa nizom teških bolesti i stanja, a niko od njih nije primio dve doze vakcine. Nego, sad i Lazanskog ubacuješ tu?

Vlasta, Feđa, Simjonovic, Lazanski, Dr. Obradovic Tozovac... svi revakcinisani...samo je Zafir bio mozda samo sa jednom dozom...

Ali bilo jedna ili dve...a vecinom su vidimo dve...ocigledno su lose uticale na njihov organizam... jer su ljudi preminuli u danima i mesecima posle vakcinacije...

Naravno da ubacujem i Lazanskog, on je u Februaru vakcinisan u Moskvi, tako da je sigurno i revakcinisan od tada...

A imao je srcani udar...

Sto itekako moze biti nus pojava i naknadna reakcija organizma na strana tela iz vakcine...

Znamo da korona sem respiratornog sistema napada i kardio vaskularni i nervni sistem...
Te tako i vakcine koje se njom bave vrlo verovatno i logicno da mogu izazvati smetnje kod istih sistema...pogotovu kod te populacije 60+

.....

Vlasta, Feđa, Simjonovic, Lazanski, Dr. Obradovic Tozovac... svi revakcinisani...samo je Zafir bio mozda samo sa jednom dozom...

Ali bilo jedna ili dve...a vecinom su vidimo dve...ocigledno su lose uticale na njihov organizam... jer su ljudi preminuli u danima i mesecima posle vakcinacije...

Naravno da ubacujem i Lazanskog, on je u Februaru vakcinisan u Moskvi, tako da je sigurno i revakcinisan od tada...

A imao je srcani udar...

Sto itekako moze biti nus pojava i naknadna reakcija organizma na strana tela iz vakcine...

Znamo da korona sem respiratornog sistema napada i kardio vaskularni i nervni sistem...
Te tako i vakcine koje se njom bave vrlo verovatno i logicno da mogu izazvati smetnje kod istih sistema...pogotovu kod te populacije 60+

.....
Stvarno je glupo da opet pišem sve što sam nekoliko puta napisao i dao ti podatke koji su jasno pokazali da nemaš pojma i da pokušavaš da podmetnš laži. Niko od njih nije primio ili nije prošlo dovoljno vremena od primanja druge doze. Kako te nije blamda te uhvatim toliko puta u istoj laži i gluposti?
Lazanski je umro zbog srčanih problema, ti si stvrno totalno neuk, neobrazovan i prilično... ma i sam znaš. Idi sad još koji put probaj da slažeš, ali uspeva ti samo sebe da lažeš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back