topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
Vakcinisala sam se i time se dičim. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da mu sirotom poprave zube.МИЛИЈАРДЕР ПОХВАЛИО ПОТЕЗ ПЕЋИНСКОГ ЧОВЕКА ИЗ СРБИЈЕ: Маск твитовао о Панти са Старе планине и послао снажну поруку!
14.08.2021. / 17:33
0
Један потез Панте Петровића који већ 15 година живи у пећини на Старој планини заинтригирао је америчког милијардера Илона Маска који је твитовао о овом веома необичном човеку из Пирота.
ИЗВОР: YOUTUBE/PRINTSCREEN/KURIR/MARQUES BROWNLEE![]()
Пироћанац Панта Петровић се недавно вакцинисао и тада је искористио прилику да позове људе да у што већем броју ураде исто. Маск је чуо за Панту и његов потез, а онда је пратиоцима послао снажну поруку.
Он је на Твитеру налогу поделио причу тамошњих медија о Панти који су писали "да се српски пећински самотњак вакцинисао и позвао друге да следе његов пример" и на то дао шаљиви коментар: "Чак се и српски пећински самотњак слаже…" мислећи наравно на вакцинацију против вируса корона.
ИЗВОР: TWITTER/SCREENSHO/ELON МУСК![]()
Панта Петровић већ годинама изазива велику пажњу како домаћих, тако и светских медија одлуком да се осами и да живи у потпуно необичним условима - у пећини, на Старој планини и да леко од цивилизације. Каже да се уопште не каје због своје одлуке јер има потпуну слободу.
Иако живи далеко и изоловано од људи то га није спречило да се вакцинише против вируса корона.
"Примио сам прву дозу вакцине, очекујем позив за другу дозу. Нисам се много размишљао, вакцинисали су се и сви моји пријатељи, другари и апелујем на све да се вакцинишу, јер смо нарочито ми људи са села угрожени. Корона лако може из града да дође у село, шуму, свуда где има људи", рекао је недавно Петровић.
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1517...inaciju-Pante-Petrovica-sa-Stare-planine.html
Илон Маск је из Републике Српске.
Hrabro i nepromisljeno.Vakcinisala sam se i time se dičim.![]()
Kud svi Turci tu i mali Mujo, plus 3000.Hrabro i nepromisljeno.
Aко немаш ништа друго, разумем те!Vakcinisala sam se i time se dičim.![]()
Cenim da bi za koprofagiju masama ipak trebalo platiti vise od 3000Kud svi Turci tu i mali Mujo, plus 3000.![]()
Šta me je sve snašlo u životu vakcina je smejurija.Aко немаш ништа друго, разумем те!
Треба бити "храбар" и прихватити на себи виво експеримент.
Nekome je to posao da proceni koliko treba da se plati, tebi nije, ni meni.Cenim da bi za koprofagiju masama ipak trebalo platiti vise od 3000
Vakcinisala sam se i time se dičim.![]()
Да, могли би и више пошто су испитивања на животињама далеко скупља и дуго трају. Овако, као Др.Менгеле, одмах, виво испитивања без страха. Испитаници су добровољно пристали да им се убризга вакцина и да се посматра деловање. Смртне случајеве покривају малим процентима врло једноставно. Ако је умрло 100, писаће да је 10 али у односу на 100.000 оболелих.Cenim da bi za koprofagiju masama ipak trebalo platiti vise od 3000
Могла си боље да прођеш да си продала бубрег. Већа лова а мањи ризик.Nekome je to posao da proceni koliko treba da se plati, tebi nije, ni meni.
O hvala, verujem u Boga.Nek ti je Bog u pomoci...
...
Да, могли би и више пошто су испитивања на животињама далеко скупља и дуго трају. Овако, као Др.Менгеле, одмах, виво испитивања без страха. Испитаници су добровољно пристали да им се убризга вакцина и да се посматра деловање. Смртне случајеве покривају малим процентима врло једноставно. Ако је умрло 100, писаће да је 10 али у односу на 100.000 оболелих.
Наравно, нико то неће проверавати јер, Боже мој, велики брат говори истину?!
Izvini, ali Vučić je pametniji od tebe, on je predsednik, a šta si ti? Verujem njemu.Могла си боље да прођеш да си продала бубрег. Већа лова а мањи ризик.
Не пратиш цене на пијаци!
Рекао ти велики брат? Нема сумње да су ти информације тачне. Зато иди по трећу дозу.Да, с тим што су стотине милиона људи вакцинисане, и не фали им ништа.
O hvala, verujem u Boga.
Иначе пропагирање антиваксерства је атак на јавно здравље, и није никаква слобода говора.
Зато је антиваксерство исто што и ширење говора мржње, и требало би га одговарајуће кажњавати.
Рекао ти велики брат? Нема сумње да су ти информације тачне. Зато иди по трећу дозу.
Eksperimentisanje na ljudima je zakonom zabranjeno ! Sem za one koji se prodaju za tu svrhu...
...
OK, samo pricamoNekome je to posao da proceni koliko treba da se plati, tebi nije, ni meni.
Јој, извини молим те, заборавио сам на шизоја. Ако он сутра каже да скочиш са моста, веруј му да је то за твоје добро. Ако се не убијеш одмах, понови скок али обавезно да га не наљутиш!Izvini, ali Vučić je pametniji od tebe, on je predsednik, a šta si ti? Verujem njemu.
Да, с тим што су стотине милиона људи вакцинисане, и не фали им ништа.
Да, али не врши се никакво експериментисање над људима.
С друге стране, антиваксерство је говор мржње.
Ne brini za mene.Јој, извини молим те, заборавио сам на шизоја. Ако он сутра каже да скочиш са моста, веруј му да је то за твоје добро. Ако се не убијеш одмах, понови скок али обавезно да га не наљутиш!