Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20210814_152916.jpg

obzirom da sam primio ne-mRNA vakcinu biću u procentu traženih mužjaka :hvala:

piši telefon: nula šest četri...
На знам да те није неким случајем запала „сточна” вакцина, али примјећујем да си опсједнут прасићима. Потури ли ти Буудала неко мушко прасенце, биће весело... :lol:

На знам да те није неким случајем запала „сточна” вакцина, али примјећујем да си опсједнут прасићима. Потури ли ти Буудала неко мушко прасенце, биће весело... :lol:

reč je o opkladi i sad on vrda
ipak, našli smo rešenje: prase je 2023-će a @buudala pre

Cenim da si vise voleo geografiju nego matiš i to je lepo 👍, ali ajde da i na ovaj ocigledan polufejk njuz odradimo matiš:

(14 / 420 000 ) * 100 = 0,003 %

Tako da bi na milion to bilo 1 000 000 * 0,0033 = 3 300...a ne ni 30 ni 100, ali dobro ostavio si prostora sa pomenutih par hiljada...
Cenim da si ti više voleo da čuvaš ovce nego da ideš u školu i to je lepo za ovce, ali ne i za tebe...
:rtfm:

Ajd sad pitaj nekog ko je završio makar četiri razreda osnovne kako se računa u procentima i da ti objasni zašto si se zahebao
za faktor 100 (to su tebi i ostalim čobanima nepoznate računske radnje sa procentima)...

P.S.
Ukoliko u tvom selu niko nema više od četiri osnovne, rezultat je 33 novozaražena na milion ljudi.

Kojoj opkladi?

Link?

Prase 2023. Januara ako odobre to sto ste primili i ako u medjuvremenu ne primite jos neki fajser
koje je ovo izvrdavanje sa novim uslovljavanjima po redu?

obzirom da ne plaćaś porez, to prase je zapravo - gratis!

mi na gratis dolazimo a ne da te štetimo
ko seljaci što trču po BG magaze da bidnu šefovi ali ne zbog 43.000 već zbog gratis za gepek sa posla do kuću (Coca Cola, Frikom, Trlić, Carnex, Zlatiborac...)

@Reefer

Cenim da si ti više voleo da čuvaš ovce nego da ideš u školu i to je lepo za ovce, ali ne i za tebe...
:rtfm:

Ajd sad pitaj nekog ko je završio makar četiri razreda osnovne kako se računa u procentima i da ti objasni zašto si se zahebao
za faktor 100 (to su tebi i ostalim čobanima nepoznate računske radnje sa procentima)...

P.S.
Ukoliko u tvom selu niko nema više od četiri osnovne, rezultat je 33 novozaražena na milion ljudi.
samo ih pitaš koliko je 6-3x0+2=?

koje je ovo izvrdavanje sa novim uslovljavanjima po redu?

obzirom da ne plaćaś porez, to prase je zapravo - gratis!

mi na gratis dolazimo a ne da te štetimo
ko seljaci što trču po BG magaze da bidnu šefovi ali ne zbog 43.000 već zbog gratis za gepek sa posla do kuću

@Reefer
Nije problem prase nego vas dvojica zombija.
Necu da mi donesete zombi rizik.

Kad provere i odobre po proceduri, ondak moze prase.

I nije bila nikakva opklada nego sam ponudio da vas ugostim onako covecanski.
U medjuvremenu ste zombificirani i rizik ste i za sebe i za okolinu.
Mora da se bude oprezan u danasnje vreme

pošalji brzom poštom, ne moramo da te gledamo

Samo ti uživaj i plaši se zalapljenog telefona.

МИЛИЈАРДЕР ПОХВАЛИО ПОТЕЗ ПЕЋИНСКОГ ЧОВЕКА ИЗ СРБИЈЕ: Маск твитовао о Панти са Старе планине и послао снажну поруку!​

14.08.2021. / 17:33

0
Један потез Панте Петровића који већ 15 година живи у пећини на Старој планини заинтригирао је америчког милијардера Илона Маска који је твитовао о овом веома необичном човеку из Пирота.
Panta Petrović  Ilon Mask
ИЗВОР: YOUTUBE/PRINTSCREEN/KURIR/MARQUES BROWNLEE
Пироћанац Панта Петровић се недавно вакцинисао и тада је искористио прилику да позове људе да у што већем броју ураде исто. Маск је чуо за Панту и његов потез, а онда је пратиоцима послао снажну поруку.
Он је на Твитеру налогу поделио причу тамошњих медија о Панти који су писали "да се српски пећински самотњак вакцинисао и позвао друге да следе његов пример" и на то дао шаљиви коментар: "Чак се и српски пећински самотњак слаже…" мислећи наравно на вакцинацију против вируса корона.
ИЗВОР: TWITTER/SCREENSHO/ELON МУСК

Панта Петровић већ годинама изазива велику пажњу како домаћих, тако и светских медија одлуком да се осами и да живи у потпуно необичним условима - у пећини, на Старој планини и да леко од цивилизације. Каже да се уопште не каје због своје одлуке јер има потпуну слободу.
Иако живи далеко и изоловано од људи то га није спречило да се вакцинише против вируса корона.
"Примио сам прву дозу вакцине, очекујем позив за другу дозу. Нисам се много размишљао, вакцинисали су се и сви моји пријатељи, другари и апелујем на све да се вакцинишу, јер смо нарочито ми људи са села угрожени. Корона лако може из града да дође у село, шуму, свуда где има људи", рекао је недавно Петровић.

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1517...inaciju-Pante-Petrovica-sa-Stare-planine.html

Илон Маск је из Републике Српске.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back