Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, zvanično je u Izraelu potpuno vakcinisano između 56%-59% (zavisi od datuma kad je uzet taj broj). što je daleko ispod tih 85%.

"61 percent of Israelis has received the first dose of the COVID vaccine, and 56 percent the second - as the country faces a surge of delta variant infections"

https://www.haaretz.com/israel-news...e-already-been-inoculated-for-covid-1.9626604
Zaboravio si da ja pisem o % vakcinisanih medju ODRASLIM stanovnistvom posto je ucesce dece (i mladjih tinejdzera) i kao obolelih i kao prenosioca zaraze (bez obzira na medijske spinove) realno nistavno - zanemarivo.
Izrael je pre mesec dana imao oko 5,2 miliona kompletno vakcinisanih (od toga, iz teksta koji si citirao, svega 100 000 tinejdzera) - odraslih vakcinisanih znaci bar 5,1 milion . Njihova populacija je oko 8 miliona - odraslih ne vise od 6 -6,5 miliona. Uzmi digitron i izracunaj da li je 5,2 od 6,2 miliona 59% (kao sto ti pises) ili 85% (kao sto ja pisem)?
Tako da ponavljam - Samo zrele i plemenite osobe su u stanju da priznaju svoje zablude. Nisi retard (vidim da umes da izvedes zakljucak iz premisa koje su date) i ne znam zasto svojevoljno pristajes da ti i dalje prodaju m. za bubrege (cak i nakon bezbrojnih cinjenica koje demantuju celu sibicarsku predstavu)? Donesi odluku i budi kao svi slobodni ljudi

Prilozi

• Gdil5tKLG3E.jpg
    Gdil5tKLG3E.jpg
    215,8 KB · Pregleda: 13
.
Интелигентан вирус.

Првим прдежом убије чуло мириса, а после зараза може неометано да се шири...

Мсм, цела ова прича садржи сценарије свих могућих Б филмова и серија где се заплети решавају или необјашњиво или низом неповезаних случајности типа да се из праћке каменом погоди месец.

Недавно сам нпр. одгледао невероватно исхваљену серију Хендмејдс тејл, са Елисзабет Мос у најглавнијој могућој улози коју сам икада видео (у до сада снимљених 47 епизода најмање једна трећина је њено лице у гро плану). У тој серији дешавају се невероватни заплети и још невероватнији расплети. Да не спојлујем, укратко у једном крајње опресивном друштву које сурово и без милости кажњава и најмање одступање од норми, она у 4 сезоне, а снима се и пета, прави хаос и излућује власти.

Тако и са ковидом, који је на наш ужас и нашу жалост, наша стварност.

Праву слику лудила чини ми се најбоље илуструје јучерашња насловна страна Њујорк поста са огромним натписом:

ЛУДИЛО!

.
E7io99EWEAATWyu

и превод:.

Ови квадрати представљају 161 милион вакцинисаних грађана САД

од њих, минорних 5.601 добило је "брејктру" ковид (оболели упркос вакцинацији) и хоспитализовано

а свега 1.141, односно 0,0007% преминуло.

И чему онда паника? Зашто обавеза ношења маски? Чему одсуство здравог разума?

.

.
Интелигентан вирус.

Мсм, цела ова прича садржи сценарије свих могућих Б филмова и серија где се заплети решавају или необјашњиво или низом неповезаних случајности типа да се из праћке каменом погоди месец.

Недавно сам нпр. одгледао невероватно исхваљену серију Хендмејдс тејл, са Елисзабет Мос у најглавнијој могућој улози коју сам икада видео (у до сада снимљених 47 епизода најмање једна трећина је њено лице у гро плану). У тој серији дешавају се невероватни заплети и још невероватнији расплети. Да не спојлујем, укратко у једном крајње опресивном друштву које сурово и без милости кажњава и најмање одступање од норми, она у 4 сезоне, а снима се и пета, прави хаос и излућује власти.

Праву слику лудила чини ми се најбоље илуструје јучерашња насловна страна Њујорк поста са огромним натписом:

ЛУДИЛО!

.
E7io99EWEAATWyu

од њих, минорних 5.601 добило је "брејктру" ковид (оболели упркос вакцинацији) и хоспитализовано

.

Свака бела коцкица дала доларр ...

чекајте.. сада већ 4 дозе? негде сам чуо да је план вечита вакцинација!?!

Јел сваки месец надница?

Сваки дан аутобус?

неделјно пијаца?

Три пит једепш?

Нон стоп пијеш ?

Дневно продавица?

Годишњи два пут ?

Па шта је сада једном вацину убацити у скедјул ?!

Јел сваки месец надница?

Сваки дан аутобус?

неделјно пијаца?

Три пит једепш?

Нон стоп пијеш ?

Дневно продавица?

Годишњи два пут ?

Па шта је сада једном вацину убацити у скедјул ?!
.
Легализација наркоманије.

.

.
Интелигентан вирус.

ЛУДИЛО!

.
E7io99EWEAATWyu

.

Скретање пажње са

топљења свога леда..
пораста температуре за 3 степена просечне годишње ..
скок цена од 200% хране у целом свету .....

Заборавите све услуге ЈАВНОГА здравственога система

У понедељак објављују да су све паре на светском нивоу све потрошене

ЈАВНИ Здравствени систем света више не постоји

Само ПРИВАТНИ здравствени систем ће да ради

The Post tweet read “Vaccinated people made up three-quarters of those infected in a massive Massachusetts covid-19 outbreak, pivotal CDC study finds.” Wakana responded “Completely irresponsible,.

ZNACI, ako ste u klanu laznih vesti mozete da budete antivakser, nece vas banovati, a mlzda covek cak nije ni antivakser, vec samo prenosi CDC o ovih 74% zarazenih da su vakcinisani, to je FAKAT, koji je i cnn preneo

About 74% -- or 346 cases -- had been fully vaccinated. Of those cases, 79% reported symptoms. Genetically sequenced cases revealed the Delta variant as the main culprit.

Twitter Suspends Science Writer After He Posts Results Of Pfizer Clinical Test

Now all three posters (Berenson, The Post, and The Times) were citing studies and accused on not putting them into context. However, only Berenson was suspended

Poslednja izmena:
Kurt Schlichter, op-ed via Townhall.com,
zamisli da nismo lagani poslednju godinu i po...
Everybody wrap something around your face again even though they said you wouldn’t need to if you got vaxxed!
But they didn’t lie – no, apparently a bunch of people – and not just those evil white nationalist-Christian-gun-Jesus-flag people – are refusing to get the vaccine, and the reason is that they are moral defectives somehow in thrall to Tucker Carlson’s Svengali-like powers of persuasion.
You see, the people who won’t get it are stupid people who hate science because they refuse to trust the people who have spent the last year-and-a-half lying to them.

tekst je hipoteticki, sta bi bilo kada bilo, da nas nisu lagali 18 meseci, vec da su se udruzili sa trampom u borbi protiv virusa
https://www.zerohedge.com/political/schlichter-imagine-if-they-hadnt-lied-us-last-18-months

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back