pa ako se nesto zove novi svetski poredak a zove se i na delu je sto je vise nego ocigledno, ne moze nesto sto je novo da se bazira na starom jer je novo bas zbog toga sto iskljucuje one koji su drmali starim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si da ja pisem o % vakcinisanih medju ODRASLIM stanovnistvom posto je ucesce dece (i mladjih tinejdzera) i kao obolelih i kao prenosioca zaraze (bez obzira na medijske spinove) realno nistavno - zanemarivo.Ne, zvanično je u Izraelu potpuno vakcinisano između 56%-59% (zavisi od datuma kad je uzet taj broj). što je daleko ispod tih 85%.
"61 percent of Israelis has received the first dose of the COVID vaccine, and 56 percent the second - as the country faces a surge of delta variant infections"
https://www.haaretz.com/israel-news...e-already-been-inoculated-for-covid-1.9626604
биће да стоје!tesko da masoni stoje iza ovoga
.rifke sta kazes za novo otkrice da se kovid prenosi i prdezima?
https://www.forbes.com/sites/brucel...id-19-coronavirus-here-is-what-is-being-said/
ih bre pa i vucko drzi sape ko angela. pa sta to znaciбиће да стоје!
Još goreТо је запрашивање.. није прскање ....
.
Интелигентан вирус.
Првим прдежом убије чуло мириса, а после зараза може неометано да се шири...
Мсм, цела ова прича садржи сценарије свих могућих Б филмова и серија где се заплети решавају или необјашњиво или низом неповезаних случајности типа да се из праћке каменом погоди месец.
Недавно сам нпр. одгледао невероватно исхваљену серију Хендмејдс тејл, са Елисзабет Мос у најглавнијој могућој улози коју сам икада видео (у до сада снимљених 47 епизода најмање једна трећина је њено лице у гро плану). У тој серији дешавају се невероватни заплети и још невероватнији расплети. Да не спојлујем, укратко у једном крајње опресивном друштву које сурово и без милости кажњава и најмање одступање од норми, она у 4 сезоне, а снима се и пета, прави хаос и излућује власти.
Тако и са ковидом, који је на наш ужас и нашу жалост, наша стварност.
Праву слику лудила чини ми се најбоље илуструје јучерашња насловна страна Њујорк поста са огромним натписом:
ЛУДИЛО!
.
![]()
и превод:.
Ови квадрати представљају 161 милион вакцинисаних грађана САД
од њих, минорних 5.601 добило је "брејктру" ковид (оболели упркос вакцинацији) и хоспитализовано
а свега 1.141, односно 0,0007% преминуло.
И чему онда паника? Зашто обавеза ношења маски? Чему одсуство здравог разума?
.
Još gore![]()
чекајте.. сада већ 4 дозе? негде сам чуо да је план вечита вакцинација!?!
.Јел сваки месец надница?
Сваки дан аутобус?
неделјно пијаца?
Три пит једепш?
Нон стоп пијеш ?
Дневно продавица?
Годишњи два пут ?
Па шта је сада једном вацину убацити у скедјул ?!
.
Интелигентан вирус.
Првим прдежом убије чуло мириса, а после зараза може неометано да се шири...
Мсм, цела ова прича садржи сценарије свих могућих Б филмова и серија где се заплети решавају или необјашњиво или низом неповезаних случајности типа да се из праћке каменом погоди месец.
Недавно сам нпр. одгледао невероватно исхваљену серију Хендмејдс тејл, са Елисзабет Мос у најглавнијој могућој улози коју сам икада видео (у до сада снимљених 47 епизода најмање једна трећина је њено лице у гро плану). У тој серији дешавају се невероватни заплети и још невероватнији расплети. Да не спојлујем, укратко у једном крајње опресивном друштву које сурово и без милости кажњава и најмање одступање од норми, она у 4 сезоне, а снима се и пета, прави хаос и излућује власти.
Тако и са ковидом, који је на наш ужас и нашу жалост, наша стварност.
Праву слику лудила чини ми се најбоље илуструје јучерашња насловна страна Њујорк поста са огромним натписом:
ЛУДИЛО!
.
![]()
и превод:.
Ови квадрати представљају 161 милион вакцинисаних грађана САД
од њих, минорних 5.601 добило је "брејктру" ковид (оболели упркос вакцинацији) и хоспитализовано
а свега 1.141, односно 0,0007% преминуло.
И чему онда паника? Зашто обавеза ношења маски? Чему одсуство здравог разума?
.
листа свих 26 хиљада италијанских масона, који спроводе ову тортуру у италији!
једва чекам да неко објави и листу српских масона!
Па шта је сада једном вацину убацити у скедјул ?!
а да угурамо вакцинацију ту негде пре плате, сваки месец?
и није "скедјул" већ "скеџул"
About 74% -- or 346 cases -- had been fully vaccinated. Of those cases, 79% reported symptoms. Genetically sequenced cases revealed the Delta variant as the main culprit.
Kurt Schlichter, op-ed via Townhall.com,Tramplend.