Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su jako mali efekti, na svakih 100 miliona ljudi 1 dobije šlag

Ali pošto je EU humana, taj 1 im je mnogo.

Za rusko-kinesku pederaciju nije mnogo ni da im pomre 2 milijarde građana

Znamo koliko je pomrlo u naprednjackoj USrA...

Onoj istoj koja je zrtvovala 3000 svojih ljudi u Njujorku 2001. zarad "viseg cilja"...koji je u međuvremenu izlapeo...

Ta satanisticka sekta (a ne drzava) je kancer planete...

...

Po tim despotijama tipa Rusija, Kina i Iran naviklo da ih šiba po raznim pitanjima pa im neće teško pasti valjda.
Животати, одакле црпиш небулозе које овде пласираш?
Невероватно какве се бесмислице се пишу о Русији и у највећем броју од људи који вероватно никада нису крочили ногом у Русију.
Живим већ годинама у Русији а посао ми је такав да доста путујем и могу само рећи, тешке бесмислице се овде потурају под истину!

Vec na trecoj sekundi ti pise sve sto se treba znati...
Ako znas engleski, a rekao bi da znas, zamolio bi da prevedes te dve recenice sirokim masama forumskim...
Mogu i ja, ali evo ti si postavio video pa nam prevedi to sto lepo pise na trecoj sekundi videa :ceka:

Bas ti hvala za taj video...
Ni ja ga ne bi bolje iskopao...

...
BT ne prate antivaxer bolesnici 😁
To znači da ti to nikada ne bi našao.

Невероватно какве се бесмислице се пишу о Русији и у највећем броју од људи који вероватно никада нису крочили ногом у Русију.
Живим већ годинама у Русији а посао ми је такав да доста путујем и могу само рећи, тешке бесмислице се овде потурају под истину!
Тако лакше подносе сопствену "слободу"? :think:

Под брдом си!
Ко на брду ак и мало стоји ......

BT ne prate antivaxer bolesnici 😁
To znači da ti to nikada ne bi našao.

Pošto to nije baš tacan prevod...istacemo taj detalj:

AV-AV-AV.png

Dakle lepa ograda od strane FDA...
Nisu ga odobrili niti licencirali...vec po hitnom postupku pustili...pa sta Bog da (tj u njihovom slucaju sam vrag...)
I tako za svaku covid vakcinu...

....

China administers 1 bln COVID-19 vaccine doses​

Since late March, China has been accelerating the pace of free COVID-19 vaccinations for the whole nation. It took China 25 days to climb from 100 million doses to 200 million doses, 16 days to increase from 200 million to 300 million, and six days from 800 million to 900 million.

According to Zeng, at least 70 percent of the target population in China is expected to be vaccinated against COVID-19 by the end of this year.

http://www.xinhuanet.com/english/2021-06/20/c_1310018607.htm

China administers 1 bln COVID-19 vaccine doses​

Since late March, China has been accelerating the pace of free COVID-19 vaccinations for the whole nation. It took China 25 days to climb from 100 million doses to 200 million doses, 16 days to increase from 200 million to 300 million, and six days from 800 million to 900 million.

According to Zeng, at least 70 percent of the target population in China is expected to be vaccinated against COVID-19 by the end of this year.

http://www.xinhuanet.com/english/2021-06/20/c_1310018607.htm

S obzirom da:

1) Godinu i po nema pristupa informacijama o laboratriji u Wuhanu...
2) Nekakvu vakcinu su kao među prvima proizveli, ali kao poslednji krenuli u njenu primenu...Valjda čekali da vide NuSrbiju...
3) U jednom danu...9. Juna...na OurWorldData rapidno i nenormalno skače grafik za Kinu...jer je kao data neka...ko zna kakva info o broju vakcknisanih...
4) Informacije o nus pojavama ce stići kad i kao i u Srbiji... = NIKAD...

Dakle...s obzirom na ovako "ažuran"... i "verodostojan"... pristup informacijama iz Kine... - "sve im verujem"...gotovo kao i Izraelu... :dosadno:

....

Kakve si imao nuspojave posle prve doze?
Prakticki nikakve.
Prvih sat vremena umjerena bol, a koliko je ta bol bila jaka dovoljno ti govori da sam prilegao i zaspao.
Jedva osjetna bol do kraja dana.
Sutradan bi na pritisak zabolilo, preksutra sam mogao pritiskati do mile volje, nista nije bolilo.
Po onome sto kaze sestra iz iskustva, najgora nuspojava Pfizera je prvi dan snazna bol u ruci, drugi umjerena, treci gotovo nikakva.
Puno rjedje se zna pojaviti i umjerena glavobolja koju rjesava obicna tableta.
Moj stari je npr. prve veceri imao snazno trnjenje i bolove u lijevoj ruci od Pfizera, usrao se da nije infarkt, poceo si pipati puls.
Onda se sjetio da je dobio vakcinu i spokojno zaspao.
Sutradan kaze da vise nista nije osjetio.
Stara mi je zdravstveni radnik, ona se cijepila prije svih nas, jos kad Pfizer prakticki ni nije bio u masovnoj uporabi, njoj je bilo kao i meni, znaci nista.
Eto, to je sto ja znam od ljudi koji su vakcinirani Pfizerom, popricat cu i s drugima na koje naletim da su se vakcinirali istim, pitat cu ih za nuspojave i tu napisati.
Na uzorku od troje ljudi, ispada da je samo jedan fasovao nuspojavu.

Poslednja izmena:
Кажи да је ово нека зајебанција, скривена камера, било шта сем стварности...
Jok, rvati poštuju mere, rekli im da tako treba.
Posle će lepo da osuše i ispeglaju maske i probuše nove rupice u one kese...
Jbt, jel su im uopšte rekli da treba da probuše rupice u kesama, vidim ona rvatica malčice poplavela?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back