- Poruka
- 1.159
planirao sam da idem na letovanje u belorusiju ili severnu koreju ali se plašim da tamo nema više uopšte ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kakve su mere tamo i da li ih ima uopšte.planirao sam da idem na letovanje u belorusiju ili severnu koreju ali se plašim da tamo nema više uopšte ljudi
Ne znam kakve su mere tamo i da li ih ima uopšte.
Da a imaju 3,5%(21982 građana) revakcinisanih od 628.062 stanovnika.plus im ide letnja sezona
U Crnoj Gori smirila se epidemija imaju 100 pozitivnih i 3 smrtna slučajeva.
To je tačno.Crna Gora je rekorder u svetu sa brojem zvanično obolelih na 100.000 stanovnika, preko 15.000, odnosno 15% populacije.
Neka je samo 2 neregistrovana obolela na 1 zvaničnog pa je to već blizu 50% a sigurno je i celih 3:1
Dole nema više ko da se razboli, zato i padaju brojke.
Crna Gora je rekorder u svetu sa brojem zvanično obolelih na 100.000 stanovnika, preko 15.000, odnosno 15% populacije.
Neka je samo 2 neregistrovana obolela na 1 zvaničnog pa je to već blizu 50% a sigurno je i celih 3:1
Dole nema više ko da se razboli, zato i padaju brojke.
Montenigersi su pametniji od nas izgleda.Da a imaju 3,5%(21982 građana) revakcinisanih od 628.062 stanovnika.
Нико се не бави политиком, али сви имамо неки став.Koji nasi ja se politikom ne bavim.
Pray for India
China’s global plan to vaccinate its citizens faces production problems
https://amp.scmp.com/news/china/dip...-plan-vaccinate-its-citizens-faces-production
- About 200,000 Chinese nationals overseas had been vaccinated under the Spring Seedling Action programme as of last month
- But country does not have enough production capacity to satisfy both domestic and international demand, academic says
Od septembra i srednjoškolcima doza Fajzera u Velikoj Britaniji
Srednjoškolcima u Velikoj Britaniji biće ponuđeno da se vakcinišu protiv koronavirusa od septembra, u okviru plana Nacionalne zdravstvene službe (NHS), piše Sandej tajms.
Planovi, koji su navodno potvrđeni u NHS-u i vladinim izvorima, uključuju jednu dozu vakcine Fajzer-Biontek za decu stariju od 12 godina, kada bude počela školska godina, piše Indipendent.
Ideja je potekla od Zajedničkog komiteta za vakcinaciju i imunizaciju, a posebno obećavaju Fajzerovi testovi na deci - farmaceutska kuća je izvestila da je vakcina efikasna 100 odsto kod dece u uzrastu između 12 i 15 godina.
Češka planira da vakciniše starije od 16 godina
Češki premijer Andrej Babiš rekao je da Češka želi da najkasnije do 1. juna pokrene registraciju osoba starijih od 16 godina za vakcinaciju protiv kovida-19.
Ako se vakcinacija bude odvijala prema planu, starosna granica mogla bi svake sedmice da se spušta za pet godina, rekao je Babiš, prenela je agencija ČTK.
Trenutno u Češkoj mogu da se vakcinišu stariji od 55 godina, kao i mlađi hronični bolesnici, dok u sredu počinju registracije za one od 50 do 54 godine.