- Poruka
- 91.900
Šizofrena cepanja.E to mu je losa strana , nije u skladu sa qanoncima.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šizofrena cepanja.E to mu je losa strana , nije u skladu sa qanoncima.
ja hocu da ima vakcina, ali posteno, za ceo svet, pa ko voli neka izvoli, a ne neki da se tove za klanje, a nekima zazubice da se prave... jel epidemoja globalna, pa gde je globalna vlada da raspodeljuje vakcine POSTENO BRE? SAMO GRABEZ BRE, PLATI PA KLATI, A NEKI NA SILU, NIJE TO LEPO.
Дај бре мани се те ретард Трамп фоловерс кјутардизма... Трамп је њихов човек и ваксер... само се брукаш неселективношћи и неревидирањем ставова, јер 95% паметних ствари што кажеш, запрљаш са рационализацијама издајника Трампа и његових дебилаsad ti glumis onu lujku, kao da je tramp slagao?
pa naravno da je pokrenuo: warp speed, ali nekima je kratka pamet, cak su i sredstva uplacena iz saveznog budzeta, i bajden dobio trampovu vakcinu, pa je tek posle postao predsednik
ja hocu da ima vakcina, ali posteno, za ceo svet, pa ko voli neka izvoli, a ne neki da se tove za klanje, a nekima zazubice da se prave... jel epidemoja globalna, pa gde je globalna vlada da raspodeljuje vakcine POSTENO BRE? SAMO GRABEZ BRE, PLATI PA KLATI, A NEKI NA SILU, NIJE TO LEPO.
imas vreme pre i vreme posle, objasnjavao sam kolegi de sistiju na religiji
pa cekaj, ako je trampov plan 90% onoga sto se sada sprovodi, jel lepo da se laze da nista nije nasledila bajdenova administracija?Pa da, poprilično je vas qanonce izdao vrhovni vodja kao i mnoge na ovom forumu. Od priče običan grip do masovne proizvodnje vakcina. Kao i onaj nesrećni Bolsonaro u Brazilu. Prvo izbljuvao svašta i posrkao.
Operation Warp Speed Head Says Trump Administration Responsible For 90% Of Vaccine Rollout
https://www.forbes.com/sites/jemima...ration-responsible-for-90-of-vaccine-rollout/
Ти верујеш у анкете и статистике о вакцинацији са марксистичких ЈУСА универзитета, који су ријалити дебилана антиматематичара и соцошаTi si ravnozemljaš, antivakser, harpovac i čitaš Treće oko.
Evo:
http://treceoko.rs/?p=3800
Tu sve lepo piše o vakcinama. Za svaki slučaj tu je i Srbinj.injfo.
pa ja nisam iskljuciv:Дај бре мани се те ретард Трамп фоловерс кјутардизма... Трамп је њихов човек и ваксер... само се брукаш неселективношћи и неревидирањем ставова, јер 95% паметних ствари што кажеш, запрљаш са рационализацијама издајника Трампа и његових дебила
Ложиш ти и себе ма бро...pa ja nisam iskljuciv:
ja licno sam zauzeo stanoviste antivaksera, ali ja kazem da treba da postoje i vakseri, pa svako da ima izbor, i da suceljavamo stavove - zar to nije posteno?
ne moze niko nikoga da eliminise, i na silu nesto natera, pa valjda svi imamo slobodnu volju bar?
a sa kuanonovcima malo lozim commie-ja, i straksa, i njihovu kliku, da nisi ljubomoran?
Lin Wood Live From Tulsa: “There’s Your Q!”
ja sam ti zilote vec rekao da je osnova naseg neslaganja lazno otkrivenje, pa onda sve ostaloЛожиш ти и себе ма бро...
Нема ту ''испитљивих и неиспитљивих вакцина'' агенда глобалиста је јасна... кад не успеју са вирусима који брзо измутирају у прехладу код 95% људи, онда крећу са кемтрејлсима...
Кад им ветар одува сарин, паранојишу нас претњама ''отимањем права, слобода, храна и сл'', а врло добро знају по унутрашњим статистикама које не објављују, да би их 90% полиције и војске скратило за главу, и 70% лекара им се смеје у лице на помињање отказа ако се не вакцинишу...
Зато треба ладна глава, а не ложана, дволичење и параноја да губимо рат са глобалистима...
Ено дошо је Џо, а цела екипа око Џоа су антиционисти... ко би се надао таквом шах мату за глобалисте...
Ето који си ти протестант... јинг-јанг хришћанин... наравно то си постао накнадно, пре си био православац...ja sam ti zilote vec rekao da je osnova naseg neslaganja lazno otkrivenje, pa onda sve ostalo
ti meni kazes da nisam u pravu 5%, a ja tebi kazem da nisi u pravu 50%, pa se ljuti do sutra
ja nisam iskljuciv samo imam vise filtera kroz koje sve filtriram
ne skacem u zakljucke, trudim se bar da ne uskacem ni sam sebi u usta: vidi, imas dobre i imas zle globaliste, imas centralizaciju i imas decentraliazaciju, imas zavadjenje, i imas mirenje, ...
1. jing-jang? na kraju ces me etiketirati kao gnostika, kada shvatis da nisam protestant
- Ето који си ти протестант... јинг-јанг хришћанин... наравно то си постао накнадно, пре си био православац...
- Толики си комплекс величине углавио себи у главу због релативизације, да прост одговор на каноничност Апокалипсиса, И ДАЉЕ НЕ СХВАТАШ, ИАКО ТИ СТОЈИ ПРЕД ОЧИМА...
- Кад рекох 5%, мислио сам на гео политику, у религији немаш шта да тражиш поредећи се са православцима... ту немој ни да помислиш да ћеш без повратка у православно размишљање да будеш саговорник...
2. ne i ne, nisam i ne relativizujem. LAZNO OTKRIVENJE je apsolutno zabranjeno na svetoj liturgiji, i TO SAMO KOD NAS, nikada se ne cita samo kod nas pravoslavnih, a kanonicnost je globalna, tako da ja ostajem pravoslavan, a ti si brajko de facto globalista kada se pozivas na globekanon.u duhovnom smislu kao pobjedu Krista-svjetlosti nad tamom noći. Te su formulacije (dualizmi) tipične za “duhovno” evanđelje.
Pa naravno da nije nikada do sada ni jedna pandemija ispraćena ovoliko kada do sada nikada nisi imao ovoliko razvijenu informacijonu tehnologiju. Sam si primer da danas svako ima svoju teoriju zavere.Шта ти бунцаш, каво Треће око има везе са мном? Ако бивши председник владе изрази сумњу и помене подвалу са вакцинама прављеним због "свињског" грипа нпр. то ваљда не би требало да има никакву тежину спрам мишљења једног тако квалификованог типа као што си ти?!
Феудализам би ти био идеалан, али ти си очигледно за предфеудалне системе, оне робовласничке.
Баш се питам ко је у заблуди..они који неће да признају да је читав проблем исфабрикован и да има ко зна колико агенди иза тога. Најочигледнија је она која указује на вртоглаво богаћење компанија која праве ђубре у бочицама.
И до сад је било заразних болести, па никад није толика пропаганда покренута око тога, никад нису вођене тако прецизне евиденције са QR кодовима и тестовима, зеленим пасошима и сл.
Свако коме је то нормално, није ни за Лазу. За горе је.
SZO izdala saopštenje o međunarodnim putovanjima
Odbor za hitne situacije Svetske zdravstvene organizacije saopštio je danas da je izdao preporuku zemljama članicama da ne zahtevaju potvrde o vakcinaciji za međunarodna putovanja.
U dokumentu se preporučuje da se dokaz o vakcinaciji ne postavlja kao uslov za ulazak u stranu zemlju, imajući u vidu nedovoljne dokaze o uticaju vakcinacije na smanjenje širenja korona virusa i održavanje stanja neravnopravne globalne distribucije vakcina, prenosi Rojters.
„Od država članica se očekuje da potvrde da bi zahtevanje dokaza o vakcinaciji potencijalno produbilo neravnopravnosti i promovisalo kršenje prava na slobodu kretanja“, navodi se u saopštenju.
(Tanjug)
Ово је барем једноставно - погледати ширу слику.If Lockdowns Are Needed, Why Did More People Die In States That Locked Down Than Those That Didn't?
... if lockdowns are effective and necessary to prevent hundreds of thousands of extra deaths (or the equivalent for the size of the population), then those states which didn’t lock down should have a far worse death toll...
Sta bi ovo - sokando iz vedra neba:
https://www.krstarica.com/vesti/svet/szo-izdala-saopstenje-o-medjunarodnim-putovanjima/
Znaci nece biti potrebno da se pokazuje dokaz o vakcinaciji za putovanje u strane zemlje, i to PREPORUCUJE SZO!!!
A hteli ste da nas koji se ne vakcinisemo hapsite i ubijate. BOLESNICI!!! A tek cete da vidite sta se sprema.