Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U svetu do sada upotrebljeno oko 780 miliona vakcina

U svetu je do sada administrirano oko 780 miliona vakcina protiv koronavirusa, saopštila je Melita Vujnović predstavnica Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Rusiji.
"Uprkos tome što je u procesu imunizacije postignut značajan napredak u 194 od ukupno 220 zemalja sveta, postoji očigledna nesrazmera u distribuciji vakcina na globalnom nivou", predočila je Vujnovićeva.
Ona je ukazala da je "više od 87 odsto upotrebljenih vakcina adminstrirano u bogatim ili u bogatijim zemljama dok je u onim siromašnim upotrebljeno tek oko 0,2 odsto od ukupnog broja do sada isporučenih doza".
(Tanjug)

Dzabe drugovi ravnozemljaši. U normalnom svetu odavno je postignut konzenzus da je jedini izlaz iz korona krize vakcinacija. Izdao vas je čak i Putin. Ne znam šta je sa prascem iz Koreje. No , vi ćete kao i uvek biti na pogrešnoj strani.
ispucali ste vakcine na 50% populacije, po naprednijim zemljama da kazemo, i to je to; drugih 50% badava sanjate, wanna be diktatori! ljudi nece, i to nisu samo seljaci, vec i medicinari neka bude do polovine njih...
osvesti se dok je vreme, mani se gluposti, vec pogladaj kakvo je fakticko stanje
rusi prave biznis sa vakcinama, sta znam izigravaju dobrotvore kao i kinezi, dok je na zapadu jagma, nema dovoljno vakcina
U svetu do sada upotrebljeno oko 780 miliona vakcina
godinu dana prodje i sta imamo, desetinu svetske populacije? dakle svi ce biti vakcinisani za 10 godina, ali ako covid19 ne mutira, a kao sto znamo vec je mutirao samo ne u ozbiljnijem procentu...

bolje se osvestite, da vidimo sta je realno, a ne sta bi vi voleli

Dzabe drugovi ravnozemljaši. U normalnom svetu odavno je postignut konzenzus da je jedini izlaz iz korona krize vakcinacija. Izdao vas je čak i Putin. Ne znam šta je sa prascem iz Koreje. No , vi ćete kao i uvek biti na pogrešnoj strani.

Можда мислиш да си нарочито паметан ако користиш терминологију најбољег студента Правног а садашњег најнапреднијег?
Један други високи државни службеник, био је раније председник владе ове државе, изнео је став који је најближи истини. То је да нису сви лекари добронамерни и да нису све вакцине добре. То је иначе широко прихваћено мишљење.
Један познати амерички милијардер и доследни заговорник контроле рађања у шаљивом тону најављује да ће следећу пландемију људи вероватно "схватити озбиљније".
Сви имамо дилему, како ће већ пелцовани преживету такву једну пландемију, да ли ће је лако пребродити или ће баш они бити најугроженији. Остаје да чекамо.

heh, pa jel ti mislis da smo svi dementni i da ne znamo ko je nbc?

izvoli objasni kojom magijom/carolijom se procenat ANTIVAKSERA promenio/PAO od januara, ti, ili ko god ima ideju ili informaciju:
Nationwide, 24 percent of Black Americans and 22 percent of Hispanic Americans say they will probably or definitely not get vaccinated, down from 41 percent and 34 percent in January, respectively. Among white Americans, 26 percent now say they will not get vaccinated. In January, that number was 31 percent.
I PODPITANJE: RECIMO DA NAS JE CETVRTINa, STA CETE DA NAM RADITE? da li znate da su vasi planovi stavljeni van zakona u pojedinim state-ovima?

Можда мислиш да си нарочито паметан ако користиш терминологију најбољег студента Правног а садашњег најнапреднијег?
Један други високи државни службеник, био је раније председник владе ове државе, изнео је став који је најближи истини. То је да нису сви лекари добронамерни и да нису све вакцине добре. То је иначе широко прихваћено мишљење.
Један познати амерички милијардер и доследни заговорник контроле рађања у шаљивом тону најављује да ће следећу пландемију људи вероватно "схватити озбиљније".
Сви имамо дилему, како ће већ пелцовани преживету такву једну пландемију, да ли ће је лако пребродити или ће баш они бити најугроженији. Остаје да чекамо.
Šta čekaš osim novih tekstova u Trećem oku, o nekim miljiarderima, o jedom drugom visokom službeniku, o nekakvom široko prihvaćenom shvatanju.
Široke mase kojima verovatno pripadaš imaju malo mozga, još manje obrazovanja.

Feudalizam je bio savršeno društvo. Tamo se znalo ko je ko a ko šta. Danas svaki bolesnik iz Laze može da postane propagator zabluda.

ja da projektujem, mastam - necu, ne bih danas da znam KAKO, vec me zanimaju brojevi i procenti, KOLIKO:
ako su kinezi dostigli tek 12%, koji je njihov interes da srbima daju da se vakcinisu u vecem procentu? kada ce oni da dostignu 50%, za 3,4,5 godina?
ako je ruska vakcina tako dobra, zasto se oni nisu vakcinisali u vecem %?
meni prosto ne ide u glavu kako neki nece da postave sebi ova pitanja, a proslo je vec godinu dana od covid19!

onda ne shvatam da misle falsifikatima i i prevarom, kao izbornom kradjom - da ''vakcinicu"? mozda ce mrtve da vakcinusu do obuhvata od 50%, analogno pokradenim glasovima od mrtvih, ali nas zive sigurno nece, JER AKO NAS JE antivaksera BILO IZMDJU 40-50%, KAKO NAS SAD NEMA NEGO TEK 25%?

Nearly 40% of US Marines Have Declined Covid-19 Vaccine, Mainly Over Fears it Was Developed Too Quickly

mi ameri jedva cekamo pretnje i ucene:

RON PAUL: Vaccine Passports Might Be The Thing That Makes People Wake Up And Say Enough (VIDEO)

i kineze koji su tek 12% vakcinisani da nam izdaju ausvajse

China Is Asking the WHO to Hire Them to Build an International System to Maintain Flyer Data Regarding Vaccines for Cross Border Travel

ja mislim da se svet oprostio od pameti!
cast izuzecima kao npr.:

JUST IN: Florida Gov. Ron DeSantis Signs Executive Order Prohibiting Use of Covid-19 Vaccine Passports

Poslednja izmena:

UAE: Covid vaccines prevent 93% hospitalisations, ICU need reduced by 95%

https://www.khaleejtimes.com/corona...ease-after-people-receive-second-vaccine-dose
jel ti shvatas da je svo sto mi imamo od tg teksta i linka
Staff Reporter /Abu Dhabi
reporters@khaleejtimes.com

taj tekst je mogao da objavi bilo ko, pa da se bren hvali kako vi imate konsenzus... taj tekst je mogao cak i bren da sroci za abu dabi kao njihov reporter.

ali uzmi samo logiku, ako je smanjena hospitalizacija 93% kako je moguce da je intenzivna nega smanjena 95%??? to znaci da su skoro svi koji su hospitazlizovani isli na intenzivnu, nevakcinisani

jel ti shvatas da je svo sto mi imamo od tg teksta i linka
Staff Reporter /Abu Dhabi
reporters@khaleejtimes.com

taj tekst je mogao da objavi bilo ko, pa da se bren hvali kako vi imate konsenzus... taj tekst je mogao cak i bren da sroci za abu dabi kao njihov reporter.
Pundit i WeloveTrump su mnogo jači izvori.
Kada se Tramp vraća na vlast?
Ima li novi datum?

Šta čekaš osim novih tekstova u Trećem oku, o nekim miljiarderima, o jedom drugom visokom službeniku, o nekakvom široko prihvaćenom shvatanju.
Široke mase kojima verovatno pripadaš imaju malo mozga, još manje obrazovanja.

Feudalizam je bio savršeno društvo. Tamo se znalo ko je ko a ko šta. Danas svaki bolesnik iz Laze može da postane propagator zabluda.
Шта ти бунцаш, каво Треће око има везе са мном? Ако бивши председник владе изрази сумњу и помене подвалу са вакцинама прављеним због "свињског" грипа нпр. то ваљда не би требало да има никакву тежину спрам мишљења једног тако квалификованог типа као што си ти?!
Феудализам би ти био идеалан, али ти си очигледно за предфеудалне системе, оне робовласничке.
Баш се питам ко је у заблуди..они који неће да признају да је читав проблем исфабрикован и да има ко зна колико агенди иза тога. Најочигледнија је она која указује на вртоглаво богаћење компанија која праве ђубре у бочицама.
И до сад је било заразних болести, па никад није толика пропаганда покренута око тога, никад нису вођене тако прецизне евиденције са QR кодовима и тестовима, зеленим пасошима и сл.
Свако коме је то нормално, није ни за Лазу. За горе је.

1. Pundit i WeloveTrump su mnogo jači izvori.
  2. Kada se Tramp vraća na vlast?
  3. Ima li novi datum?
1. oni ostave ime i prezime autora, a ne samo staf reporter [mozda je kazem ovaj bren], plus gomilu linkova refernci, pa mozes d proveris, a ne kao ovaj abudabi
2. nikada, nije on ni odlazio, samo je ustupio dzou belu kucu...

Gen. Michael Flynn: We Already HAVE a President….Trump!

3. nema; ima samo datum za socijalnu mrezu, a mike mypillow nam je tester sa svojom platformom

ja da projektujem, mastam - necu, ne bih danas da znam KAKO, vec me zanimaju brojevi i procenti, KOLIKO:
ako su kinezi dostigli tek 12%, koji je njihov interes da srbima daju da se vakcinisu u vecem procentu? kada ce oni da dostignu 50%, za 3,4,5 godina?
ako je ruska vakcina tako dobra, zasto se oni nisu vakcinisali u vecem %?
meni prosto ne ide u glavu kako neki nece da postave sebi ova pitanja, a proslo je vec godinu dana od covid19!

onda ne shvatam da misle falsifikatima i i prevarom, kao izbornom kradjom - da ''vakcinicu"? mozda ce mrtve da vakcinusu do obuhvata od 50%, analogno pokradenim glasovima od mrtvih, ali nas zive sigurno nece, JER AKO NAS JE antivaksera BILO IZMDJU 40-50%, KAKO NAS SAD NEMA NEGO TEK 25%?

Nearly 40% of US Marines Have Declined Covid-19 Vaccine, Mainly Over Fears it Was Developed Too Quickly

mi ameri jedva cekamo pretnje i ucene:

RON PAUL: Vaccine Passports Might Be The Thing That Makes People Wake Up And Say Enough (VIDEO)

i kineze koji su tek 12% vakcinisani da nam izdaju ausvajse

China Is Asking the WHO to Hire Them to Build an International System to Maintain Flyer Data Regarding Vaccines for Cross Border Travel

ja mislim da se svet oprostio od pameti!
cast izuzecima kao npr.:

JUST IN: Florida Gov. Ron DeSantis Signs Executive Order Prohibiting Use of Covid-19 Vaccine Passports

То што наша буранија тупи о успесима..то је њихов стил. Па ваљда их толико познајемо, они не лажу само кад спавају.
Има овде и других разлога, они (тачније "он") мора да се доказује да спроводи све те препоруке и протоколе разних давоских мудраца.
Лепо је Кисинџер рекао прошле године, на почетку ове игранке, "која се влада сад не покаже способна у спровођењу мера, та нема будућност". Шта овим нашим друго преостаје? Ван политике, пробај да их замислиш у неком поштеном послу?!

1. oni ostave ime i prezime autora, a ne samo staf reporter [mozda je kazem ovaj bren], plus gomilu linkova refernci, pa mozes d proveris, a ne kao ovaj abudabi
2. nikada, nije on ni odlazio, samo je ustupio dzou belu kucu
3. nema; ima samo datum za socijalnu mrezu, a mike mypillow nam je tester sa svojom platformom
Nemoj da očajavaš.
Vratiće se Tramp i dići u vazduh sve vakcine.
Čiju je proizvodnju on pokrenuo pa još se i vakcinisao.

Кога још брига за техно секташе типа ХаББад, Сајентолози, Марксисти, сајенс-пагани и цоо... природни имуни систем ће увек бити бољи од вакцина...

Бог је Господар живота и смрти, и Он одлучује кад ће неко да мре, а не неки тровачи сарином из ваздуха, ретард бијолози вирусари и слични ...

Nemoj da očajavaš.
Vratiće se Tramp i dići u vazduh sve vakcine.
Čiju je proizvodnju on pokrenuo pa još se i vakcinisao.
sad ti glumis onu lujku, kao da je tramp slagao?
pa naravno da je pokrenuo: warp speed, ali nekima je kratka pamet, cak su i sredstva uplacena iz saveznog budzeta, i bajden dobio trampovu vakcinu, pa je tek posle postao predsednik

ja hocu da ima vakcina, ali posteno, za ceo svet, pa ko voli neka izvoli, a ne neki da se tove za klanje, a nekima zazubice da se prave... jel epidemoja globalna, pa gde je globalna vlada da raspodeljuje vakcine POSTENO BRE? SAMO GRABEZ BRE, PLATI PA KLATI, A NEKI NA SILU, NIJE TO LEPO.

imas vreme pre i vreme posle, objasnjavao sam kolegi de sistiju na religiji

Poslednja izmena:
Кога још брига за техно секташе типа ХаББад, Сајентолози, Марксисти, сајенс-пагани и цоо... природни имуни систем ће увек бити бољи од вакцина...

Бог је Господар живота и смрти, и Он одлучује кад ће неко да мре, а не неки тровачи сарином из ваздуха, ретард бијолози вирусари и слични ...

Slagali te kad si bio mali.

China’s vaccination rate rises to 12.2%, but global inoculation needs to hurry up: Chinese expert

Chinese people's coronavirus vaccination rate has climbed to 12.2 percent, the eighth highest in the world, making China the second-largest country in terms of total vaccine doses administered.

https://www.globaltimes.cn/page/202104/1221325.shtml
Још да ми много верујемо на реч глобалистима, информације би имале смисла...

sad ti glumis onu lujku, kao da je tramp slagao?
pa naravno da je pokrenuo: warp speed, ali nekima je kratka pamet, cak su i sredstva uplacena iz saveznog budzeta
Pa da, poprilično je vas qanonce izdao vrhovni vodja kao i mnoge na ovom forumu. Od priče običan grip do masovne proizvodnje vakcina. Kao i onaj nesrećni Bolsonaro u Brazilu. Prvo izbljuvao svašta i posrkao.

Operation Warp Speed Head Says Trump Administration Responsible For 90% Of Vaccine Rollout​

https://www.forbes.com/sites/jemima...ration-responsible-for-90-of-vaccine-rollout/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back