Matija 2002
Aktivan član
- Poruka
- 1.648
Ne, to nije ispalo.Ispalo je da je Sputnjik, kada se sve sabere i oduzme, najbolja vakcina na svetu.
EU će se špricati ruskom vakcinom samo tako
Svetska zajednica je jednoglasno zabranila ruski šund
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, to nije ispalo.Ispalo je da je Sputnjik, kada se sve sabere i oduzme, najbolja vakcina na svetu.
EU će se špricati ruskom vakcinom samo tako
Tvoja biohemijska ekspertiza je da si plakao kad je Berlinski zid pao.Ruska ili kineska, kao de najbolje opcije.
Zato sad EU plače za pomenutim vakcinama, jer:Tvoja biohemijska ekspertiza je da si plakao kad je Berlinski zid pao.
Zato sad EU plače za pomenutim vakcinama, jer:
1. odlične su
2. ima ih
Zato sad EU plače za pomenutim vakcinama, jer:
1. odlične su
2. ima ih
To samo u vašim lažnim vestimaZato sad EU plače za pomenutim vakcinama, jer:
1. odlične su
2. ima ih
Nem još jer je ruska u fati odobrenja. Za Kipar me baš zabole, a vidim da polako po EU sve više kupuju dirketno rusku vakcinu.Ruske nema ni za lek, a kineska i ne postoje za Evropu.
Kipar je juce saopstio da ce primati samo turiste koji su vakcinisani
vakcinama koje je EU odobrila. Tako ce i Grcka, a ti vidi onda
kuda ces sa kineskom vakcinom.
Plač Majke Evrope se daleko čuje, pa opet moraju Rusi da dolaze u Berlin da pomažu:To samo u vašim lažnim vestima
U stvarnosti rusija pravnosnažno umire
Nem još jer je ruska u fati odobrenja. Za Kipar me baš zabole, a vidim da polako po EU sve više kupuju dirketno rusku vakcinu.
Grčka je vać najavila ili karton da si vakcinisan (nebitno kojom vakcinom) ili na ulazo brzi AG test za 10€.
Misliš da su ovo prve vakcine ikad?Ови који су боцнути и који планирају имају разлога да буду задовољни..Толика палета производа реномираних светских фирми!? Ма живеће срећно до краја живота!
Битно је први пут да пробију лед, већ догодине, и сваке следеће то иде рутински.
Vidiš, moje roditelje je baš kineska vakicna spasila od ko zna čega, ne bih ni da razmišljam šta je moglo u njihovim godinama da bude. I to samo prva doza.
U suštini se više zna nego o Fajzerovoj. Možda se ne zna u EU, jer se ponašaju kao najgori zatvor za bilo šta van EU.Ma verujem, nijednog momenta ne bih ni pomislila da bilo ko pa
i Kinezi prave vakcinu koja je neka secerna vodica, nego se ne zna
nista o toj vakcini ( o ruskoj se zna) i zato kazem da je ja lcno ne bih uzimala, ako bi imala uopste neki izbor, ako ne bi , onda daj kinesku. samo neka je vakcina.
Misliš da su ovo prve vakcine ikad?
Ne u EU ne znaju nista, al znaju u USA, Izraelu i UK gde je pelcovanoU suštini se više zna nego o Fajzerovoj. Možda se ne zna u EU, jer se ponašaju kao najgori zatvor za bilo šta van EU.
Valjda si skapirala da sam pisao u ruskim i kineskim vakcinama, bre?Ne u EU ne znaju nista, al znaju u USA, Izraelu i UK gde je pelcovano
nekoliko desetina miliona ljuda Modernom i Fajzerom a nauka prati
i tako. Nije u EU zabranjeno da se prica o Biontechu jer je Biontech ( Pfizer) iz Mainza, a to je jel Nemacka.
Pa kako baš ta slučajnost, da ruski mediji pišu lažne vesti da Fajzer pretvara korisnike u svinje, a onda Izrael bira Fajzer a Sputnjik prepušta okraćenima u glavuFajzer je proveren u Izraelu na ogromnom uzorku i pokazao se izuzetno efikasan. Sputnjik nije proveren u toj meri ali se lekari u EU uglavnom slažu da je to odlična vakcina. Što se ,,kineske" vakcine tiče i za nju postoje neki podaci iz UAE i pokazala se za nijansu manje efikasna od , recimo, Fajzerove. Razgovarao sam pr dve nedelje sa mojom doktorkom koja je ORL(i onkolog) i kaže ovako: ako možeš da biraš Fajzer/Sputnjik, ako hoćeš da tri dana budeš polumrtav AstraZeneka, ako se plašiš vakcina kineska(jedina klasična). Generalno, vakciniši se bilo kojom.
Možda je AstraZaneka najjača jer ima najjače reakcije.Fajzer je proveren u Izraelu na ogromnom uzorku i pokazao se izuzetno efikasan. Sputnjik nije proveren u toj meri ali se lekari u EU uglavnom slažu da je to odlična vakcina. Što se ,,kineske" vakcine tiče i za nju postoje neki podaci iz UAE i pokazala se za nijansu manje efikasna od , recimo, Fajzerove. Razgovarao sam pre dve nedelje sa mojom doktorkom koja je ORL(i onkolog) i kaže ovako: ako možeš da biraš Fajzer/Sputnjik, ako hoćeš da tri dana budeš polumrtav AstraZeneka, ako se plašiš vakcina kineska(jedina klasična). Generalno, vakciniši se bilo kojom.
Можда је корона најјача, од ње кажу да се масовно и умире.Možda je AstraZaneka najjača jer ima najjače reakcije.
Možda je AstraZaneka najjača jer ima najjače reakcije.