Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Mozda cemo sa kUbe dobiti vaxine ...Куба начала массовое производство собственной вакцины Abdalа.
Verujem onda da ce biti jos vise vaxinisanih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda cemo sa kUbe dobiti vaxine ...Куба начала массовое производство собственной вакцины Abdalа.
aj, ti genije objasni zasto neki izraelci nece drugu dozu?Izrael vrši depopulaciju.mp3
Beže u Nemačku , lol.aj, ti genije objasni zasto neki izraelci nece drugu dozu?
На основу тог закона у периоду од три месеца Министарство здравља ће моћи да даје локалним властима и Министарству образовања личне, као и податке како се могу контактирати грађани ради промоције имунизације.
У то ће бити укључени и подаци о онима који су примили прву дозу вакцине али се нису одазвали на позив да приме другу три недеље касније, као и о онима који уопште нису вакцинисани.
koji moze da bude razlog hoces vakcinu i primis je, ali se posle predomislis i neces drugu dozu, a znas da te prva stiti jedva napola?Beže u Nemačku , lol.
A gde čitaš te gluposti?koji moze da bude razlog hoces vakcinu i primis je, ali se posle predomislis i neces drugu dozu, a znas da te prva stiti jedva napola?
ne, ja sam ostavio za druge citat/link, a tebe samo koristim da plasiram informacijeA gde čitaš te gluposti?
Salim se , neka ostavi za sebe.
Imas napad panike opet.ne, ja sam ostavio za druge citat/link, a tebe samo koristim da plasiram informacije
trebas da se ugledas na nosfija i samo guras svoje dezinfo, propagandu, pa dokle stignes, ali ti se bre pecas, lol
izrael je uhavtila panika zbog naglog usporavanja vakcinacijeImas napad panike opet.
imas na dva mesta, backup, ako se banuje videoBaš takos biće sve u redu.![]()
Hiper vest.LIDERI EU SAGLASNI: Neophodno je uvesti sertifikate o vakcinaciji, poznato i kada će biti dostupni!
Izvor: Novosti.rs, Foto: Tanjug AP/Laurent Gillieron, Tanjug/Zoran Žestić, Pink.rs |pre 38 minuta|pre 38 minuta
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da će digitalni sertifikati o vakcinaciji, koji će omogućavati ljudima da putuju Evropom uprkos pandemiji korona virusa, verovatno biti dostupni pre leta.
- Svi su se saglasili da nam treba digitalni sertifikat o vakcinaciji - rekla je Merklel na konferenciji za novinare nakon samita EU, koji se održava u onlajn formatu, prenosi Rojters.
Nemačka kancelarka je dodala da će Evropskoj komisiji biti potrebno oko tri meseca da razvije tehničku osnovu za takva dokumenta.
https://www.pink.rs/vesti/279332/lideri-eu-saglasni
mislis da ce da puste vas suni kao kriptojevreje ako se pelcujeteHiper vest.
Zavidni ruso-šiiti će se ubiti kada se normalan džet-seting nastavi
i lekarsku etiku, i osnovno ljudsko pravo na nepovredivost, i to zarad bolesti koje je 95% bezazlena, mislim, nije variola vera i sl.