- Poruka
- 91.886
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da ne budu naci logori!Extroverti su vec poprimili neki oblik mentalnog poremecaja ...posle covid bolnica idu psihijatrijske
Prevazišli su rusijuFor the first time in nearly three and a half months, the United States recorded fewer than 1,000 deaths in a day from COVID-19 on Monday, according to Johns Hopkins University
https://medicalxpress.com/news/2021-03-daily-virus-toll-months.html
Ovce ybg.Само месец дана након своје годишње изјаве о вакцинацији, 1. марта, Нетањаху је рекао да сада верује да ће бити потребно вакцинисати се сваких 6 месеци са две дозе
Наравно. А која вакцина?Dosao red na mene.
Da li da se vakcinisem?
Pa jedna jedina- kineska.Наравно. А која вакцина?
Само месец дана након своје годишње изјаве о вакцинацији, 1. марта, Нетањаху је рекао да сада верује да ће бити потребно вакцинисати се сваких 6 месеци са две дозе
Имаш фајзер, руску, астра занека.Pa jedna jedina- kineska.
Mi nemamo drugu.
njetИмаш фајзер, руску, астра занека.
Пријави се и сачекај, биће.
ja sam u Kini i ne nude se opcije.Пријави се и сачекај, биће.
Ах. У том случају кинеска. Међутим ако је тачно да они немају корону, онда је и непотребна? Имају ли је?ja sam u Kini i ne nude se opcije.
Funkcionise po principu :"osh-nesh"....
Nego kako prolaze antivaxeri u Kini ?ja sam u Kini i ne nude se opcije.
Funkcionise po principu :"osh-nesh"....
Kina ima jako malo, ili nikako zarazenih tako da ti nekakvi antivakseriNego kako prolaze antivaxeri u Kini ?![]()
А и да их има, има да их нема.Kina ima jako malo, ili nikako zarazenih tako da ti nekakvi antivakseri
ne mogu ni da se cuju, a verovatno ih i nema.
vec jesu samo savremenijisamo da ne budu naci logori!
Само месец дана након своје годишње изјаве о вакцинацији, 1. марта, Нетањаху је рекао да сада верује да ће бити потребно вакцинисати се сваких 6 месеци са две дозе
https://srbin.info/svet/korona-fasizam-u-izraelu-buducnost-koju-spremaju-i-srbiji/
to ti je total 4 boce godisnje, pa se uclanjuj u korona sektu ako si lud
e, a ja necu ni 1.
mi antivakseri smo ostali jedini normalni, sve ostale je obuzela korona pogana sekta. prete i ucenjuju, paranpisu i luduju, BOLESNICI.
Onda bi alkosi,pusaci i svi koji nevode zdrav zivot trebali da potpisu takav papir jer jelte opterecuju zdravstveni sistem.Ја мислим да је и најбоље на шест месеци. Ипак су животи у питању.
Увео бих само један обавезан папир, да свако ко неће да се вакцинише, одриче се права на болничку негу услед ковида.
Запомагали би... тражили би пет.![]()