DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.094
**** phizer.ujutru za dobar dan
uvećer za dobar san
Fajzer Express
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
**** phizer.ujutru za dobar dan
uvećer za dobar san
Fajzer Express
![]()
А на шта си одговорио?Ajde da demantujemo to tvoje "SVE"
1) Samo AstraZeneka je gotovo zabranjena u nizu zemalja...(da ne ponavljamo sad te poznate vesti i cinjenice), a kao prosla je SVE provere...
2) Neke zemlje su npr zabranile i Sputnika, neke jos ne priznaju Sinofarm..., da ne bude da njih branim...
3) SZO je tek nekidan kao priznao Sinofarm... Znaci sve do nekidan, ako cemo zvanicno, svi koji su se Sinofarmali su bili eksperiment... (a oni na Sejšelima su još uvek...posto ih izgleda nesto "ne radi"...)
4) Fajzer kao i Moderna nekidan i Dzonson sve ih je FDA "odobrila po HITNOSTI"..., a ne po standardnoj proceduri... (lepa ograda = HITNO)
5) Fajzer jel bese 2023. zavrsava sve faze ispitivanja?
Itdalje...
Itblize...
Toliko o SVEMU...
...
Безобразан си и намазан, зато ћу сад редом:А на шта си одговорио?
Да ли ја тврдим да се све вакцине користе у свим земљама? Не.
Неке су коришћене, па се престало, мада су ризици безначајно мали... ипак постоје. Не код свих, и не у свим земљама.
Тврдим да су све вакцине прво испитане на десетинама хиљада људи пре него што су пуштене у употребу.
Испитивања пре пуштања у јавност ниси ни поменуо, а камоли демантовао. Предвиђене проценте ефикасности такође не помињеш.
Распоређеност вакцина по земљама је углавном последица политике. Ту се исток и запад понашају као да хладни рат није ни престајао. Неке земље имају једну групу вакцина, неке другу, треће имају све и свашта.
Све вакцине би могле да буду одобрене по свим земљама, али политика...
Ти би чекао 2023., да сви папири буду на месту, а то што би 75-80 милиона људи у међувремену страдало, теби није важно? Одакле ми тај број страдалих? Вирус је 1% смртоносан, по резултатима испитивања.
To si čitao u novinama, ko zna kakvog porekla. Današnja tehnologija dozboljava da se sve radi i dešava mnogo brže. A profit na raznim suplementima i lkovima je mnogostruko veći od bilo koje vakcine.Безобразан си и намазан, зато ћу сад редом:
ЈА ТВРДИМ ДА ВАКЦИНЕ НИСУ ИСПИТАНЕ ПРЕ ПУШТАЊА У УПОТРЕБУ.
Зашто? Јер је процес подељен на три фазе које укупно трају ОД ПЕТ ДО СЕДАМ ГОДИНА...углавном...
РАСПОРЕЂЕНОСТ ПО ЗЕМЉАМА ЈЕ ПОЛИТИКА, КАЖЕШ...
Добро...дакле, утврдили смо онда ДА ОВО НИЈЕ БРИГА ЗА ЗДРАВЉЕ, НЕГО ЗА ПРОФИТ.
75 МИЛИОНА ДА СТРАДА ЗА ТРИ ГОДИНЕ? ЈЕСИ ЛИ НОРМАЛАН?
Јеси...али си безобразан као пас...пре 100 година је настрадало око 5 милиона, а медицина је била...
па, реално, ДАЛЕКО од данашњег нивоа...и мани ме те приче о "непознатом" вирусу.
КОВИД ВИРУСА ПОСТОЈИ ТАЧНО 45 ВАРИЈАЦИЈА, и то се зна већ 65 година...
Некадашња директорка инстута Торлак, данас у пензији, чак је била и на РТС прошле године...
Ове године је НИСУ ЗВАЛИ, а ти размисли зашто...
Овако могу до сутра...али трена попити кафу у башти кафића БЕЗ МАСКЕ, па на посао...
такође БЕЗ МАСКЕ, истина са једном особом на 25 квадрата...
А ти живи у страху, или немој...твоја ствар...АЛИ КАД ПЛАШИШ ДРУГЕ, ТО ЈЕ МОЈА СТВАР.
И многих других којима је доста вашег пишања по нама...и млаћења китом...
ЈЕР МИ НИСМО ГЛОГИЊЕ, АЛИ НИСМО НИ МАХОВИНА...ЗАПАМТИ ДОБРО.
Ово је пука чињеница, како год је ти у свом мозгу извртао...Уздравље...
да ниси модератор, одавно би ишао на игнор листу...
Ти би чекао 2023., да сви папири буду на месту, а то што би 75-80 милиона људи у међувремену страдало, теби није важно? Одакле ми тај број страдалих? Вирус је 1% смртоносан, по резултатима испитивања.

Ta vakcina je ionako za Mali Šengen van Srbije....
У СРБИЈИ ЈЕ ХВАЛЕ Индонезија стопирала Астра Зенеку после смрти младића (22)!
https://srbin.info/svet/u-srbiji-je-hvale-indonezija-stopirala-astra-zeneku-posle-smrti-mladica-22/
...
Mrtvih je 1% od zarazenih a ne od svih ljudi. Da bi bilo 70-80 miliona mrtvih morala bi da bude smrtnost 1% OD SVIH ljudi. Slabo vi pratite rezultate ispitivanja - vise se (dez)informisete iz histericne pro covid propagande kojoj su mnogi podlegli pa i vi.а то што би 75-80 милиона људи у међувремену страдало, теби није важно? Одакле ми тај број страдалих? Вирус је 1% смртоносан, по резултатима испитивања.
Ništa, opet da se bodu nema druge. Juče prolazim ulicom a mladih ko salate ispred klubova, mogu mislim kakva je gužva unutra...
Posle prve doze Fajzera postoji rizik od zaraze novim sojevima
https://direktno.rs/korona/349768/fajzer-vakcina-koronavirus-novi-soj.html
...

Вриштиш зато што немаш аргументе.Безобразан си и намазан, зато ћу сад редом:
ЈА ТВРДИМ ДА ВАКЦИНЕ НИСУ ИСПИТАНЕ ПРЕ ПУШТАЊА У УПОТРЕБУ.
Зашто? Јер је процес подељен на три фазе које укупно трају ОД ПЕТ ДО СЕДАМ ГОДИНА...углавном...
РАСПОРЕЂЕНОСТ ПО ЗЕМЉАМА ЈЕ ПОЛИТИКА, КАЖЕШ...
Добро...дакле, утврдили смо онда ДА ОВО НИЈЕ БРИГА ЗА ЗДРАВЉЕ, НЕГО ЗА ПРОФИТ.
75 МИЛИОНА ДА СТРАДА ЗА ТРИ ГОДИНЕ? ЈЕСИ ЛИ НОРМАЛАН?
Јеси...али си безобразан као пас...пре 100 година је настрадало око 5 милиона, а медицина је била...
па, реално, ДАЛЕКО од данашњег нивоа...и мани ме те приче о "непознатом" вирусу.
КОВИД ВИРУСА ПОСТОЈИ ТАЧНО 45 ВАРИЈАЦИЈА, и то се зна већ 65 година...
Некадашња директорка инстута Торлак, данас у пензији, чак је била и на РТС прошле године...
Ове године је НИСУ ЗВАЛИ, а ти размисли зашто...
Овако могу до сутра...али треба попити кафу у башти кафића БЕЗ МАСКЕ, па на посао...
такође БЕЗ МАСКЕ, истина са једном особом на 25 квадрата...
А ти живи у страху, или немој...твоја ствар...АЛИ КАД ПЛАШИШ ДРУГЕ, ТО ЈЕ МОЈА СТВАР.
И многих других којима је доста вашег пишања по нама...и млаћења китом...
ЈЕР МИ НИСМО ГЛОГИЊЕ, АЛИ НИСМО НИ МАХОВИНА...ЗАПАМТИ ДОБРО.
Ово је пука чињеница, како год је ти у свом мозгу извртао...Уздравље...
да ниси модератор, одавно би ишао на игнор листу...
... са све маскама, ограничењима и забранама.Ma šta kažeš...
Matematika ti slabije ide..., ali dobar si drugar pa cu ti pomoci...
Od ukupne populacije SVETA (a koju ovi portali koji vode statistiku navode kao 7 790 000 000), zaraženo je po tim istim sajtovima negde 163 000 000
1) Dakle 2 % ZARAŽENIH od ukupne populacije sveta
2) E sad, od tih 163 000 000 zarazenih, a po tim istim zvanicnim statistikama je preminulo negde izmedju 1 i 2, ali ajde evo idemo na max sa 2 %
3) To znaci da je u ovih GODINU I PO (od kojih samo 4 meseca vakcinacije...) negde 3, 370 000 preminulih
A TO ZNAČI...DA BI KORONA DOSTIGLA TU TVOJU BROJKU OD 80 000 000 MRTVIH...TREBALO BI JOJ 30 (SLOVIMA TRIDESET) GODINA !!!
P.S.
SEM ŠTO NIKAD NE BI TOLIKO POTRAJALA, JER EVO PRIRODNO ISČEZAVA I JOŠ PRE BI DA NIJE BILO NADLEŽNIH SIROM SVETA I GLUPIH ODLUKA I IDIOTSKIH MERA, KOJE SU SAMO BLOKIRALE ZDRAVSTVO ZA DRUGA LECENJA I TIME NASKODILE ZDRAVLJU STANOVNISTVA...
...
Ni koliko je prodato doza po svetu, pustili virus i zgrnuli milijardeA nema podataka koliko ima revakcinisanih ni vakcinisanih u Kini.

Видим, у Бјелорусији библијски помор, Туркменистан се свео на њих 17-18 преосталих, Танзанија потпуно празна, а Сјеверне Кореје нема више ни на карти.... са све маскама, ограничењима и забранама.
Без маски и без ограничења би били бројеви које сам навео.
to su korona izdajnici, nisu hteli da se igraju sa ostalim svetom...njih ne računamoВидим, у Бјелорусији библијски помор, Туркменистан се свео на њих 17-18 преосталих, Танзанија потпуно празна, а Сјеверне Кореје нема више ни на карти.