- Poruka
- 89.439
Аха...
Он, Саманта и Илуминат - комплетна личност...![]()
Па... не баш сасвим...

Још неко ту недостаје...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аха...
Он, Саманта и Илуминат - комплетна личност...![]()
Illuminat je mistik, on ne dokazuje tehničke stvari. Cnaga, jesi li se ti to zaljubio u Samantu? Vidim pola foruma odlepilo za njom.
Па... не баш сасвим...
Још неко ту недостаје...![]()
Ма нисам сасвим сигурна... али...На кога пикаш?![]()
Нисам баш нешто оран да их истражујем...![]()
Какав си ти оптимиста.
Мени све личи да је и он једна од инкарнација нашег другара.. јел се тако каже...:rolleyes:
Da sam je ja fotografisao bila bi oštrija od žileta.
iz prostog razloga sto je iluminat jedna manifestacija licnosti ljudskog bica, ne i bica u potpunosti.
Ко нема везе, а ко подржава?Moram da reagujem, kako ne bi doslo do neke zabune. Arsphiltron nema nikakve veze sa illuminatom. Iako podrzavam dosta stvari koje on napise, u dosta stvari se ne slazem, iz prostog razloga sto je iluminat jedna manifestacija licnosti ljudskog bica, ne i bica u potpunosti.
Da sam je ja fotografisao bila bi oštrija od žileta.
Ко нема везе, а ко подржава?
Како си до ове идеје дошао? Мени звучи тако познато...![]()
Kojica se malo zeki, zar ne? Ok, kako god, zamisljaj kako ti drago, ili sto bi reklo sto je babi milo to joj se i snilo.
Sto se ideje tice, moras da znas sledece - iluminat je, kao i velika vecina ljudi, obican bio- robot, programiran odredjenim programom, neka to bude program luciferijanaca, nazovi kako god zelis, i ono sto on pise je samo proizvod njegove licnosti, tu nema dela i akcija njegovog bica, jer da ima, on ne bi pisao to sto pise, znao bi da je dosta toga o cemu pise samo plod drugih ljudskih licnosti, i da te price nemaju veze sa covekovom sustinom.
No necemo vise o tome, tema je vril-ya...
Ima veze sa delom čovekove ličnosti i to one povodljive, trenutne, koristoljubive ... tradicionalna verovanja (u koje spada i Nauka!!!) konvergiraju društva ... kod Iluminata ide se na divergenciju društva.
Чудом се чудим што до сада није реаговао...![]()
No necemo vise o tome, tema je vril-ya...