Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
kad sam bila mala,secam se jako dobro nekih stvari koje su moj radili.
nikad nisu padali na moje insistiranje da mi kupe nesto a koje je bilo argumentovano cinjenicom da svi ostali to imaju.
kad sam trazila neke gluposti i budalastine,jednostavno su seli i razgovarali sa mnom i argumentima mi izbili svaku dalju iluziju da bas to treba da imam.
i drago mi je zbog toga.ako budem imala dete jedan dan trudicu se da isto tako radim.
sada sam svesna da su me na taj nacin formirali da pre svega razmisljam racionalno,da ne patim od kompleksa grupe i pripadnosti istoj (kud svi turci tu i mali mujo
) i da izrastem u prilicno nezavisnu individuu.plus su me naucili da se celicim,na cemu sam im posebno zahvalna iz danasnje tacke gledista.
i zato sam protiv nutkanja dece svim i svacem,ispunjavanja hirova,svesnog previda decijih bezobrazluka i gluposti i slicno jer tako nesto ne moze da ispadne dobro.
nikad nisu padali na moje insistiranje da mi kupe nesto a koje je bilo argumentovano cinjenicom da svi ostali to imaju.
kad sam trazila neke gluposti i budalastine,jednostavno su seli i razgovarali sa mnom i argumentima mi izbili svaku dalju iluziju da bas to treba da imam.
i drago mi je zbog toga.ako budem imala dete jedan dan trudicu se da isto tako radim.
sada sam svesna da su me na taj nacin formirali da pre svega razmisljam racionalno,da ne patim od kompleksa grupe i pripadnosti istoj (kud svi turci tu i mali mujo
) i da izrastem u prilicno nezavisnu individuu.plus su me naucili da se celicim,na cemu sam im posebno zahvalna iz danasnje tacke gledista.i zato sam protiv nutkanja dece svim i svacem,ispunjavanja hirova,svesnog previda decijih bezobrazluka i gluposti i slicno jer tako nesto ne moze da ispadne dobro.

ne podrigne i ne bljucne, onda se vise ne pridrzavas toga sto si procitala.
evo ja cesto mirisem na przenije,beli luk i ostalo...bas i nisam kul majka 
imas neku ideju?