Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Jednostavno, to je bolest (opsteprihvacena :O) postoje i bolnice za to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato ne mogu biti izliceni ni seksualni nagoni koji se klasifikuju kao poremecaji seksualnog nagona,medju kojima je i homoseksualizam bio do skoro. Kapiram da kao sto su skinuli homoseksualizam sa te liste,da ce skinuti i ostale zoofiliju,nekrofiliju itd. pa ce se ovo boldovano onda odnositi i na njih, zar ne?Priča o lečenju homoseksualizma je deo davnih vremena (kada se pokušavalo i elektrošokovima) a sve metode koje su primenjivane dugoročno su davale poražavajuće rezultate. Zato nikada nije ni uspostavljena opšteprihvaćena terapija (ovde govorimo o zvaničnoj medicini) . Izlečiti homoseksualizam je isto kao izlečiti heteoseksualizam. Čovek može da apstinira od bilo kakvog seksualnog upražnjavanja (npr. monasi) ,da li to znači da su oni izlečeni od seksualnosti kao jednog od osnovnog nagona? To bi bilo isto kao tvrditi da se glad može izlečiti. Danas se medicina i medicinske institucije ne bave izlečenjem homoseksualaca jer ne samo da su shvatili da je to uzaludan posao već i to da homoseksualnost nije bolest. Oni koji se danas bave lečenjem homoseksualizma su vračare, bizarni likovi religiozni fanatici poput Miroljuba Petrovića i primitivni roditelji koji pod moralnom stigmom tradicionalnih i religijskih uzusa šalju svoju decu ovakvim likovima na "lečenje"
Нико њих не мрзи, нити их се плаши, значи хомофобија не постоји, а она прича као ''сви хомофоби су латентни педери'' , па то је тек смешно, шта сад свако ко се плаши висине је латентни облак или шта?
Овде људи имају штошта против геј параде која ништа добро неће донети, а не против њих самих, сви смо свесни да они постоје, и да неће нестати, и ок живи свој живот и своју приватност немој да делиш са другима и све је ок..
u potpunosti se slazem.

Pa zato ne mogu biti izliceni ni seksualni nagoni koji se klasifikuju kao poremecaji seksualnog nagona,medju kojima je i homoseksualizam bio do skoro. Kapiram da kao sto su skinuli homoseksualizam sa te liste,da ce skinuti i ostale zoofiliju,nekrofiliju itd. pa ce se ovo boldovano onda odnositi i na njih, zar ne?
Фора је што педери пуштају пропаганду како њих сви хоће да убију тек тако.. Као нападају их зато што су педери.. Не, него их нападају зато што агресивно истичу то.. Као и она што су је напали кад је носила лгбт мајицу.. Па и ја сам стрејт па не носим дукс са великим словима СТРЕЈТ.. Мсм кога боли ку*ац..
ja mislim da bi mi trebali da organizujemo strejt paradu za sada sam prikupio 2 potpisa javi ako se slazes pa da upisem i tebe![]()

Ма јок брате, онда ће имати и они разлог да парадирају..![]()
xDJednostavno, to je bolest (opsteprihvacena :O) postoje i bolnice za to...
Ne, ovo nije provokatorska tema, nego jednostavno zelim da cujem od ljudi zasto mrze homoseksualce a da je taj razlog mrznje zasnovan na cinjenicama.
Logicno je da se iz straha radja mrznja, a sada cega se ljudi boje?
Da li se boje da ce drustvo jednog dana biti prepuno homoseksualaca i da ce homoseksualci preplaviti narod?
Boje li se da ce ih neko startovati, ili prisiliti na seks?
Boje se da njihova deca sutradan ne postanu takva?
Potisnuta homoseksualnost koje se boje da ce izaci na vidalo?
Imaju neku drugu predrasudu o njima?
Ili se boje jednostavno da takvo ponasanje ne postane jednostavno drustveno prihvaceno iz nekog drugog razloga?
Naravno, iluzono je razmišljati kako se može izlečiti zoofilija , nekrofilija i ostale devijacije u seksualnom ponašanju - to još niko nije uspeo . No ono što se u tim slučajima primenjuje jestu kaznene mere koje takve ljude primoraju na apstinenciju.
Što se tiče homoseksualizma to nije isto jer ti ljudi nikoga ne ugrožavaju . Ne ugrožavaju ni pojedice ni društvo . Ne ugrožavaju pojedince jer se radi o odraslim osobama koji voljno stupaju u seksualne odnose , znači radi se o aktivnoj (trenutnoj- element vremena) volji dvoje sposobnih lica u pravnom smislu. Ne ugrožavaju ni društvo jer ne utiču na degradaciju danas vladajućih ekonomsko društvenih odnosa (što nije slučaj sa nekim drugim kategorijama) .
Prema tome seksualno devijantno ponašanje poput zofilije , nekrofilije itd ., ne može nikada biti skinuto sa liste poremećaja ponašanja (iako se medicinski možda ne tretiraju kao bolest - ali to je jedna druga komplikovana priča) jer takva ponašanja ugrožavaju druge pojedince, stvari ili bića koja u pravnom smislu (i svakom drugom smislu) nisu sposobna da izraze svoju aktivnu volju.
Što se tiče homoseksualizma to nije isto jer ti ljudi nikoga ne ugrožavaju . Ne ugrožavaju ni pojedice ni društvo . Ne ugrožavaju pojedince jer se radi o odraslim osobama koji voljno stupaju u seksualne odnose , znači radi se o aktivnoj (trenutnoj- element vremena) volji dvoje sposobnih lica u pravnom smislu. Ne ugrožavaju ni društvo jer ne utiču na degradaciju danas vladajućih ekonomsko društvenih odnosa (što nije slučaj sa nekim drugim kategorijama) .
Prema tome seksualno devijantno ponašanje poput zofilije , nekrofilije itd ., ne može nikada biti skinuto sa liste poremećaja ponašanja (iako se medicinski možda ne tretiraju kao bolest - ali to je jedna druga komplikovana priča) jer takva ponašanja ugrožavaju druge pojedince, stvari ili bića koja u pravnom smislu (i svakom drugom smislu) nisu sposobna da izraze svoju aktivnu volju.
ali ovde neki ni to ne shvataju
isto im je slobodno stupanje u odnos i zlostavljanje deteta 
Ne, ovo nije provokatorska tema, nego jednostavno zelim da cujem od ljudi zasto mrze homoseksualce a da je taj razlog mrznje zasnovan na cinjenicama.
Logicno je da se iz straha radja mrznja, a sada cega se ljudi boje?
Da li se boje da ce drustvo jednog dana biti prepuno homoseksualaca i da ce homoseksualci preplaviti narod?
Boje li se da ce ih neko startovati, ili prisiliti na seks?
Boje se da njihova deca sutradan ne postanu takva?
Potisnuta homoseksualnost koje se boje da ce izaci na vidalo?
Imaju neku drugu predrasudu o njima?
Ili se boje jednostavno da takvo ponasanje ne postane jednostavno drustveno prihvaceno iz nekog drugog razloga?
Ne znam zasto neko ima animozitet prema ljudima sa kojima se majka priroda okrutno poigrala
To su ljudi normalni,ako ne uzmemo u obzir seksualno opredeljenje,ljudi koji su vredni postovanja,dobri prijatelji,komsije....nisu to nikakvi manijaci,nit' zarazno bolesni....da bi ih izbegavali,kinjili,maltretirali....ukazivali prstom na njih...
Ne vidim razlog mrznje.Homoseksualci su to sto jesu,zasto bi njih neko mrzeo zbog te njihove devijantnosti?Meni je njih zao,zao u smislu sto ne mogu ziveti zivot onakav kakav bi iskonski trebao da bude,da imaju svoju porodicu:mama,tata i decaNe znam zasto neko ima animozitet prema ljudima sa kojima se majka priroda okrutno poigrala
To su ljudi normalni,ako ne uzmemo u obzir seksualno opredeljenje,ljudi koji su vredni postovanja,dobri prijatelji,komsije....nisu to nikakvi manijaci,nit' zarazno bolesni....da bi ih izbegavali,kinjili,maltretirali....ukazivali prstom na njih...
![]()
Ako mislis na promiskuitetNije to bas tako...Cenim humanost tvoju ali....
Evo npr za pocetak, povecana stopa promisuiteta je kod njih.....I ima jos toga.....
jao bre, danas ti je nemoral u trendu, da gosn muz ima nekoliko svalerki,oni imucniji,nekoliko sponzorusa
pa onda,gospoJe takodje da imaju nekoliko deCkica
a ti nasao da su ovi homosek.promiskuitetni

znas kako kazu psiholozi,ti sa izrazenom averzijom su latentni.....

Ako mislis na promiskuitetjao bre, danas ti je nemoral u trendu, da gosn muz ima nekoliko svalerki,oni imucniji,nekoliko sponzorusa
pa onda,gospoJe takodje da imaju nekoliko deCkica
a ti nasao da su ovi homosek.promiskuitetni
Nemoral,ludilo,sponzori,sponzoruse....to je danas doslo kao "dobar dan"
A, koliko vidim ti to imas neku averziju na gej momkeznas kako kazu psiholozi,ti sa izrazenom averzijom su latentni.....
![]()
kad sam bio mladji bio sam bas extreman prema gejevima, sad me bas briga, neka mi ne nabijaju na nos da se okupljaju...nemam nista narocito protiv ali ih uopste ne podrzavam o usvajanju dece necu ni da cujem, zdrava porodica su mama i tata a ne tata i "mama"..koja njihova svrha uopste?oni ne mogu da produze vrstu.