Dubravka
Iskusan
- Poruka
- 5.687
ne mrzim homoseksualce...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju homici u dusi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mrzim homoseksualce...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju homici u dusi.
A ako pogledamo malo dušu upravo smo svi u duši homići. Ne postoji idealan tip čistog muškarca ili čiste žene, ni u organskom smislu, niti u duši .
nemam nikakav kontakt se homo populacijom,tako da nemam ni neko misljenje o njima.
ono sto znam da mi je odvratno je javno pokazivanje njeznosti od strane osoba istog pola..
nazalost imala sam prilike to da vidim.
nije mi bilo dobro sledecih nekoliko dana.
Ja takodje ne mrzim nikoga! Naprotiv! Svi treba da zive svoje zivote slobodno i srecno, sve dok ne ugrozavaju druge! I naravno svi treba da imaju jednaka i ista prava. Dakle Live and let live and love! Veliki pozdrav!![]()
Нико њих не мрзи, нити их се плаши, значи хомофобија не постоји, а она прича као ''сви хомофоби су латентни педери'' , па то је тек смешно, шта сад свако ко се плаши висине је латентни облак или шта?
Фора је што педери пуштају пропаганду како њих сви хоће да убију тек тако.. Као нападају их зато што су педери.. Не, него их нападају зато што агресивно истичу то.. Као и она што су је напали кад је носила лгбт мајицу.. Па и ја сам стрејт па не носим дукс са великим словима СТРЕЈТ.. Мсм кога боли ку*ац..
AHAAA!!! JOŠ JEDAN LATENTNI!Ja te osobe ne mrzim, ja njih zalim, a to je bitna razlika.
Ako niste znali, Homeseksualizam je do skoro bio smatran za bolest... pamtim da sam u novinama citao jedan slucaj homoseksualizma u Turskoj, dje je ministarka zdravlja rekla da takve osobe treba da se lijece. Inace Turska vazi za zemlju koja se grcevito bori za ulazak u EU, u odnosu na arapske zemlje, Turska je izmislila demokratiju, i uprkos tome ministarka turske vlade otvoreno ih je proglasila bolesnicima.
Ne moze nista biti sankcionisano dok je u cetiri zida. Kad bi neko javno ispoljavao neke od stvari za koje dansanja psihologija tvrdi da su poremecaji seksualnog nagona bile bi sankcionisane. Upravo iz tog razloga je za gej lobiste bilo bitno da SZO takav stav javno obznani.
Nije to bas tako...Cenim humanost tvoju ali....
Evo npr za pocetak, povecana stopa promisuiteta je kod njih.....I ima jos toga.....
Samo što neki nisu svesni i što nemaju želju za tim.
Inače da su svesni i da imaju želju, bili bi i oni.![]()
ne mrzim cigane...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju cigani u dusi.
ne mrzim jevreje...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju jevreji u dusi.
A ako pogledamo malo dušu upravo smo svi u duši homići. Ne postoji idealan tip čistog muškarca ili čiste žene, ni u organskom smislu, niti u duši .
Frojd ; latentna homoseksualnost
Jung ; Anima / Animus
Kinsi ; skala homoseksualnosti
Nista latentno, nego konkretno.
Cekaj, bre latentni, ovde se prica o onima sto se radosno trpaju u bulju, razumes?
O buljasima, razumes?
Nista latentno, nego konkretno.
Pusti latentno i podsvesno, jung-frojd-boki13. Tema je jasna da jasnija ne moze biti.
Skretaje sa teme i poredjenje pedera sa jevrejima i ciganima ne moze dovesti do odgovora.
Ja sam samo odgovorio da su svi ljudi (pa recimo i ti) prema najistaknutijim psihodinamičarima (a ne samo prema njima) homići u dušu.
i ne trudim se da ih prpoznajem... mada se uglavnom vidi na prvi pogled ko je homic...Kako ih prepoznaješ?
Mislim, da bi ti smetali treba prvo da ih prepoiznaš.
i ne trudim se da ih prpoznajem... mada se uglavnom vidi na prvi pogled ko je homic...