Uzroci mrznje prema homoseksualcima

ne mrzim homoseksualce...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju homici u dusi.

ne mrzim cigane...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju cigani u dusi.
ne mrzim jevreje...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju jevreji u dusi.
A ako pogledamo malo dušu upravo smo svi u duši homići. Ne postoji idealan tip čistog muškarca ili čiste žene, ni u organskom smislu, niti u duši .
Frojd ; latentna homoseksualnost
Jung ; Anima / Animus
Kinsi ; skala homoseksualnosti

nemam nikakav kontakt se homo populacijom,tako da nemam ni neko misljenje o njima.
ono sto znam da mi je odvratno je javno pokazivanje njeznosti od strane osoba istog pola..
nazalost imala sam prilike to da vidim.
nije mi bilo dobro sledecih nekoliko dana.

To se lakše preboli uz osobu suprotnig pola.
Tada ne razmišljaš više o njoj i ne padaš u iskušenje. :)

Нико њих не мрзи, нити их се плаши, значи хомофобија не постоји, а она прича као ''сви хомофоби су латентни педери'' , па то је тек смешно, шта сад свако ко се плаши висине је латентни облак или шта?

Tako kažu stručnjaci.
Ali kada razmislim (što inače retko radim), mogao bih da se složim sa tobom.
Ja se recimo zbog homofobije plašim da pijem jogurt iz flaše.

:ok:

Фора је што педери пуштају пропаганду како њих сви хоће да убију тек тако.. Као нападају их зато што су педери.. Не, него их нападају зато што агресивно истичу то.. Као и она што су је напали кад је носила лгбт мајицу.. Па и ја сам стрејт па не носим дукс са великим словима СТРЕЈТ.. Мсм кога боли ку*ац..

AHAAA!!! LATENTNI HOMOSEKSUALAC! :plez:

Ja te osobe ne mrzim, ja njih zalim, a to je bitna razlika.
Ako niste znali, Homeseksualizam je do skoro bio smatran za bolest... pamtim da sam u novinama citao jedan slucaj homoseksualizma u Turskoj, dje je ministarka zdravlja rekla da takve osobe treba da se lijece. Inace Turska vazi za zemlju koja se grcevito bori za ulazak u EU, u odnosu na arapske zemlje, Turska je izmislila demokratiju, i uprkos tome ministarka turske vlade otvoreno ih je proglasila bolesnicima.
AHAAA!!! JOŠ JEDAN LATENTNI!
Ako je ministarka turske rekla da su bolesnici, onda ne bih da oponiram.
Pošto tamo mogu da imaju više žena, hoće li da se da dobrovoljno onima koji nemaju ženu. Da ne bi zastranili.

ne mrzim cigane...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju cigani u dusi.
ne mrzim jevreje...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju jevreji u dusi.
A ako pogledamo malo dušu upravo smo svi u duši homići. Ne postoji idealan tip čistog muškarca ili čiste žene, ni u organskom smislu, niti u duši .
Frojd ; latentna homoseksualnost
Jung ; Anima / Animus
Kinsi ; skala homoseksualnosti

Cekaj, bre latentni, ovde se prica o onima sto se radosno trpaju u bulju, razumes?
O buljasima, razumes?
Nista latentno, nego konkretno.

Pusti latentno i podsvesno, jung-frojd-boki13. Tema je jasna da jasnija ne moze biti.
Skretaje sa teme i poredjenje pedera sa jevrejima i ciganima ne moze dovesti do odgovora.

Cekaj, bre latentni, ovde se prica o onima sto se radosno trpaju u bulju, razumes?
O buljasima, razumes?
Nista latentno, nego konkretno.

Pusti latentno i podsvesno, jung-frojd-boki13. Tema je jasna da jasnija ne moze biti.
Skretaje sa teme i poredjenje pedera sa jevrejima i ciganima ne moze dovesti do odgovora.

Pogledaj kako je glasila rečenica na koju sam replicirao;

ne mrzim homoseksualce...njihov zivot njihov problem...meni oni ne smetaju. vise mi smetaju homici u dusi.

Njoj ne smetaju buljaši niti radosni dajguzi što rade konkretno već joj smetaju homići u duši. Ja sam samo odgovorio da su svi ljudi (pa recimo i ti :per:) prema najistaknutijim psihodinamičarima (a ne samo prema njima) homići u dušu.
Prema tome čitaj postove u ispravnom kontekstu.

Poslednja izmena:
Ja sam samo odgovorio da su svi ljudi (pa recimo i ti :per:) prema najistaknutijim psihodinamičarima (a ne samo prema njima) homići u dušu.

Prema nekim drugim, takodje "najistaknutijim ultrainfrapsiho" sam mozda crvenooki guster.
Poenta je da to nije tema.
Tema je mrznja.
Najpozvaniji su da govore "oni koji mrze".
Dobro je cuti i kako to dozivljavaju "oni koje mrze".
Ja nisam vazan, nisam dovoljno blizu ni jednoj strani.

A kod mrznje je interesantno sto kada nestane objekat mrznje, mrznja tada ne nestaje. Samo prelazi na neki drugi objekat.

Poslednja izmena:

Back