узнемирујуће! вучићеви усташоиди мучили мајку и ћерку у шапцу! полиција статирала

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1643870636056.png

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Вучићеви усташоиди мучили мајку и ћерку у Шапцу! Полиција статирала

Вучићева "Вражја дивизија", састављена од потомака усташа на огромним буџетским платама и локалних криминалаца, терорише Шапчане, пре свега жене и децу јер су "лака мета" плаћеним крволоцима. Вучић их шаље на народ кад су протести (да мацолом разбијају главе и газе багером), а синоћ је четворица батинаша мучки претукла мајку и ћерку, ангажовани од СНС картела који преко извршитеља покушава да им отме кућу.

1643870871525.png

20:54 02.02.2022.

Док су Вучићевих усташоиди терорисали мајку Ангелину Влаховић и њену 15-годишњу ћерку, шабачка полиција срамно посматрала шта им „ортаци“ раде, верујући да ће после Вучића да буду заштићени од саучесништва у терору над народом и у криминалу.

Иако је ћерка успела да сними тек „делић“ ужаса који је доживела од плаћеног олоша, иако није успела да сними онај најгори део кад су четворица „мушкараца“ у пуној снази насрнули на голоруку жену и њену ћерку, видео је веома узнемиријућ за свако родољубиво српско и слободарско срце.
photo_2022-02-02_20-48-26-337x700.jpg

Девојчицу од 15 година су четворица усташоида (од 27-50 година) тукли, вукли по ходницима, претили СИЛОВАЊЕМ, претили да ће јој сломити прсте!!!! И то све пред полицијом, која је стајала са стране и немо посматрала, комуницарала са усташодима јер су иста екипа, а сведоци кажу да су узели и новац од батинаша да би рекли да је све било „по закону“.

photo_2022-02-02_20-48-51-394x700.jpg

Народне патроле су обећале хитну заштиту незаштићеним Српкињама:

photo_2022-02-02_20-48-47-323x700.jpg

„Ми ћемо урадити све да заштитимо Ангелину Влаховић и њену ћерку! Уколико Љубишу Дрочића, који је довео батинаше, не процесуира тужилаштво и полиција, ми ћемо се самоорганизовати!

Да ли народ после оваквих ствари треба да има поверење у режимске институције?“, истичу Народне патроле.

link

Терор СНС-а у Србији је постао несношљив. Чипуљичко зло мора да оде на ђубриште историје. Али, то неће моћи да се деси са Хрватом Поношем као председничким кандидатом!

Терор СНС-а у Србији је постао несношљив. Чипуљичко зло мора да оде на ђубриште историје. Али, то неће моћи да се деси са Хрватом Поношем као председничким кандидатом!
Обрни, окрени... када стигне по који пакетић са сардинама, сапуном и кексом - народ ће да гласа Вучића и Брнабићку.
Може гориво да буде 260динара, може хлеб да буде 100динара... народ ће да их гласа.

А мени, опет, то и даље није јасно. Срби су великом већином народ традиционалистичких, патриотских ставова. Благонаклоно гледају на своју цркву и историју, поштују институцију породице, а веома цене слободу и људско право. Како један такав народ може да гласа да му Вучић седне на трон Немањића, те да Брнабићка понесе државни скиптар?
Тако је мало времена прошло од када је овом земљом владала интелектуална елита...

И сам често критикујем комунизам, али, погледајмо само каква је и колико развијена била култура тада, а каква је данас - у тобожњој демократији.

Везано за саму тему:
Надам се да ће се извршилаца овог дела неко сетити након промене власти. Исто тако се надам да ни остале локалне СНС спахије неће пасти у заборав и бити пуштене да уживају на меким душецима.

Обрни, окрени... када стигне по који пакетић са сардинама, сапуном и кексом - народ ће да гласа Вучића и Брнабићку.
Може гориво да буде 260динара, може хлеб да буде 100динара... народ ће да их гласа.

А мени, опет, то и даље није јасно. Срби су великом већином народ традиционалистичких, патриотских ставова. Благонаклоно гледају на своју цркву и историју, поштују институцију породице, а веома цене слободу и људско право. Како један такав народ може да гласа да му Вучић седне на трон Немањића, те да Брнабићка понесе државни скиптар?
Тако је мало времена прошло од када је овом земљом владала интелектуална елита...

И сам често критикујем комунизам, али, погледајмо само каква је и колико развијена била култура тада, а каква је данас - у тобожњој демократији.

Везано за саму тему:
Надам се да ће се извршилаца овог дела неко сетити након промене власти. Исто тако се надам да ни остале локалне СНС спахије неће пасти у заборав и бити пуштене да уживају на меким душецима.
Ovo je kleveta. Smrdin.Info laže i pravi lažne događaje i konstruckije koji se nikada nisu desili.

Данас буквално сваки ударац, шамар, псовка, приписује се директно властима. Сваки лични конфликт, свађа са комшијом, шамарање у саобраћају, све је то СНС. Ја нисам знао да смо ми друштво које није знало за насиље до те уклете 2012. године. Ја се надам да је ово пријављено полицији, а не само друштвеним мрежама. Па ако нико не реагује на ово дивљање, онда да јеб.емо милосну мајку властима, држави свима редом.

Мада видевши да је ово објавио Србин.инфо, а сладострасно пренео КОмшија са стандардно ретардираним коментаром, бићу ипак суздржан у потпуну истинитост ове приче.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back