Uzmi račun i pobedi

Vexy

Buduća legenda
Poruka
34.643
https://www.rts.r

Нова шанса за стан у Београду - "Узми рачун и победи", други круг извлачења​

Влада Републике Србије, уз подршку НАЛЕД-а, организује други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2024". Данашње прво извлачење у оквиру новог, другог, круга биће емитовано на Првом програму РТС-а од 18 часова.

У новом кругу наградне игре биће додељено 10 станова у насељу Земунске капије у Београду, а укупна вредност наградног фонда износи око 1,9 милиона евра.

Право учешћа извлачењу имају фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који су регистровани након тога или који нису извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.
И овог пута безготовинска плаћања дуплирају шансу за добитак. Уносом у апликацију, сваки фискални рачун добија јединствени алфанумерички код, а уколико је на налогу забележен безготовински начин плаћања (картицом, инстант и др.), добија се и још један, додатни код. Сви додељени кодови равноправно учествују у јавним извлачењима.
Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији, а процедура регистрације за учешће је врло једноставна. Апликација је доступна продавницама Google Play, Apple и Huawei, а у наградној игри Узми рачун и победи учествују фискални рачуни са QR кодом добијени за остварене куповине почевши од 1. јануара 2024. године, укључујући и све фискалне рачуне који су већ унети у апликацију.
Први круг извлачења трајао је од 25. априла до 8. јуна.
Последње, пето коло јесењег круга биће одржано 23. новембра.

s/vesti/ekonomija/5565279/drugi-klug-izvlacenja-uzmi-racun-i-pobedi.html

Jel šaljete račune ili mislite da je sve ovo prevara?

Da
Kada dobijem račun, ručno unesem broj računa, ne može da se skenira račun.
U nekim prodacnicama su hteli da mi daju gomilu računa, nisam htela da uzmem.
Šaljem isključivo svoje račune, i to me mrzi al' eto..

Ne mislim da je prevara, jednostavno, kome se sreća osmehne.
Deset stanova na desetine miliona računa...

Naravno da je prevara ali nacepila nas svekrva ajde saljite ajde, i nas i sestru i zeta...sve je resila da nas raseli :lol:
I tako smo ovaj mesec krenuli to da skeniramo
M me zajebava, kaze jao mala ja cu da dobijem trosoban a ti garsonjeru :tease: pa cu da te zovem kod mene na gajbu, izvolte u salon izvolte u cekaonicu! :rotf:
Ja se zajebavam ne mogu da isplatim porez i za ovaj sto imam samo mi fali jos poreza! :lol:

Da
Kada dobijem račun, ručno unesem broj računa, ne može da se skenira račun.
U nekim prodacnicama su hteli da mi daju gomilu računa, nisam htela da uzmem.
Šaljem isključivo svoje račune, i to me mrzi al' eto..

Ne mislim da je prevara, jednostavno, kome se sreća osmehne.
Deset stanova na desetine miliona računa...
To što ne može da se skenira QR kod, mislim da je do telefona, odn do kamere
u prethodnom kolu, imala sam stari telefon, koji nije hteo da skenira
sad ovaj, novi telefon, lepo skenira

i ja šaljem malo jer mislim da ako te ubode, dovoljan je jedan račun

To što ne može da se skenira QR kod, mislim da je do telefona, odn do kamere
u prethodnom kolu, imala sam stari telefon, koji nije hteo da skenira
sad ovaj, novi telefon, lepo skenira

i ja šaljem malo jer mislim da ako te ubode, dovoljan je jedan račun
Nisam menjala telefon, prošlo kolo mogla sam većinu da skeniram, sada ne.
Možda se malo izgužva ili nešto drugo pravi problem.

Znajući u kakvoj državi živimo, verovatno je prevara. Neko treba da bude nagrađen stanom, odradio je nešto od koristi nekom bitnom, i sad kako to da se legalizuje, objavi se ovakva igra, kao fora svi šalju a taj neko dobije. I tako svaki put kad nekome treba da se dodeli.

Kakva su pravila te igre? Koliko racuna treba da se posalje i gde?
Treba da instaliraš aplikaciju 'Uzmi račun i pobedi'
Uneseš kod računa, broj i vreme kupovine ( sve je na računu)
Ako plaćaš karticom, dobijaš dva broja za nagradnu igru
Keš račun - jedan broj.
Možeš da šalješ neograničeni broj računa.
Ako imaš sreće, dovoljan ti je jedan račun.

https://www.rts.r

Нова шанса за стан у Београду - "Узми рачун и победи", други круг извлачења​

Влада Републике Србије, уз подршку НАЛЕД-а, организује други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2024". Данашње прво извлачење у оквиру новог, другог, круга биће емитовано на Првом програму РТС-а од 18 часова.

У новом кругу наградне игре биће додељено 10 станова у насељу Земунске капије у Београду, а укупна вредност наградног фонда износи око 1,9 милиона евра.

Право учешћа извлачењу имају фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који су регистровани након тога или који нису извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.
И овог пута безготовинска плаћања дуплирају шансу за добитак. Уносом у апликацију, сваки фискални рачун добија јединствени алфанумерички код, а уколико је на налогу забележен безготовински начин плаћања (картицом, инстант и др.), добија се и још један, додатни код. Сви додељени кодови равноправно учествују у јавним извлачењима.
Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији, а процедура регистрације за учешће је врло једноставна. Апликација је доступна продавницама Google Play, Apple и Huawei, а у наградној игри Узми рачун и победи учествују фискални рачуни са QR кодом добијени за остварене куповине почевши од 1. јануара 2024. године, укључујући и све фискалне рачуне који су већ унети у апликацију.
Први круг извлачења трајао је од 25. априла до 8. јуна.
Последње, пето коло јесењег круга биће одржано 23. новембра.

s/vesti/ekonomija/5565279/drugi-klug-izvlacenja-uzmi-racun-i-pobedi.html

Apsolutna prevara, kad on ckici sto je narodu "uplaceno" 40 para (0,40 od jednog dinara) od besplatnih akcija na ime dividende za aeodrom, koji ni ne mogu da se podignu, on to mnozi sa brojem ljudi,govori o nekim milionima, zar ce takav covek da dopusti da neko ko nije debelo njihov dobiti stan od 60.000 evra, kojeg je drzava preplatila i napunila dzepove njihovom kontroverznom investitoru? Procenite sami, 0,40 dinara ne moze, a 60.000 evra minimum moze?

Kakva su pravila te igre? Koliko racuna treba da se posalje i gde?
treba da skineš na telefon aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" i da se registruješ
zaboravila sam kako ide registracija, ali je vrlo jednostavna i jasna
može se prijaviti najviše 4 osobe na jedan telefon, bitno da su osobe punoletne
na aplikaciji ima opcija "pokreni kameru" kojom se skenira QR kod i ka cvrcne, račun je poslat na nagradnu igre
može se poslati neograničen broj računa
može se slati i slipovi kad se plaća kartico, plus račun, samo što ja ne znam šta i kako se to radi, jer većinom plaćam kešom

Apsolutna prevara, kad on ckici sto je narodu "uplaceno" 40 para (0,40 od jednog dinara) od besplatnih akcija na ime dividende za aeodrom, koji ni ne mogu da se podignu, on to mnozi sa brojem ljudi,govori o nekim milionima, zar ce takav covek da dopusti da neko ko nije debelo njihov dobiti stan od 60.000 evra, kojeg je drzava preplatila i napunila dzepove njihovom kontroverznom investitoru? Procenite sami, 0,40 dinara ne moze, a 60.000 evra minimum moze?
Ma klasicno pranje pare
Izgradis naselje od para koje zaradis na oruzju i drogi, nesto prodas po nenormalnom cenama, nesto podelis sns brigadi i voila!

Скупио сам преко три и по хиљаде рачуна ...
20241026_164829.jpg

Држите ми палчеве !

Back