Uživanje u plakanju

gregorg

Ističe se
Banovan
Poruka
2.372
Interesuje me da li vi, kada plačete za nekim u koga ste zaljubljeni, da li uživate u tome, da li su to za vas "slatke suze"? Ja obožavam da plačem zbog Ane i kad me zbog nje boli srce i kada mi zbog nje trnu prsti na rukama. A vi?

Interesuje me da li vi, kada plačete za nekim u koga ste zaljubljeni, da li uživate u tome, da li su to za vas "slatke suze"? Ja obožavam da plačem zbog Ane i kad me zbog nje boli srce i kada mi zbog nje trnu prsti na rukama. A vi?

Ako places zbog zene tesko da ces se ti znati u kostac sa zivotom uhvatiti. Muskarci su iznad zena, muskarci su ti koje zene slusaju i muskarci su ti koji se znaju nosit sa teskim stvarima u zivotu.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam inače mazohista. Izgleda da zato i uživam da plačem zbog Ane.

Nemoj nikad piccckama pricati da places, koja te oce placljivog to te oce samo zato da bi te ogulila i izmanipulisala. Zene vole frajere kojima ne mogu nista, od takvih nikad ne mogu otici. Pokusavaju ali uvek bezuspesno, cak i ako uspeju neko vreme opet kad vide tog frajera s njim se zestoko istorbaju

plakala sam za nekima možda al istroši se to vremenom, a ne mogu da kažem da sam uživala, više je valjda ko neko olakšanje, u tom smislu
a sad retko plačem
neko možda sklepta neke pesme ili sl iz takvih stanja ja ih sad mrzim hoću da budem genije
ok neću

...
ovo ne ide sad uz mene i novi forum :da:

plakala sam za nekima možda al istroši se to vremenom, a ne mogu da kažem da sam uživala, više je valjda ko neko olakšanje, u tom smislu
a sad retko plačem
neko možda sklepta neke pesme ili sl iz takvih stanja ja ih sad mrzim hoću da budem genije
ok neću

...
ovo ne ide sad uz mene i novi forum :da:
Bolje da si dala meni da te istorbam kad ti se plakalo

Back