Interesuje me da li vi, kada plačete za nekim u koga ste zaljubljeni, da li uživate u tome, da li su to za vas "slatke suze"? Ja obožavam da plačem zbog Ane i kad me zbog nje boli srce i kada mi zbog nje trnu prsti na rukama. A vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me da li vi, kada plačete za nekim u koga ste zaljubljeni, da li uživate u tome, da li su to za vas "slatke suze"? Ja obožavam da plačem zbog Ane i kad me zbog nje boli srce i kada mi zbog nje trnu prsti na rukama. A vi?
Au brate pa to je neki pocetni stadium sado mazo
Ja sam inače mazohista. Izgleda da zato i uživam da plačem zbog Ane.
Bolje da si dala meni da te istorbam kad ti se plakaloplakala sam za nekima možda al istroši se to vremenom, a ne mogu da kažem da sam uživala, više je valjda ko neko olakšanje, u tom smislu
a sad retko plačem
neko možda sklepta neke pesme ili sl iz takvih stanja ja ih sad mrzim hoću da budem genije
ok neću
...
ovo ne ide sad uz mene i novi forum :da:
Bolje da si dala meni da te istorbam kad ti se plakalo
Nek ima, meni ne treba vise od 15 minuta, a za to imas vremenae pa ima ovde još muškarčina u okolini
Bolje da si dala meni da te istorbam kad ti se plakalo
Nista se ja ne nabacujem, ja sam samo trazio praznjenje kohonesa. Nabacivanje je ako zelis da ti bude devojkaŠto se ti nabacuješ devojci (ili ženi?)?
Nek ima, meni ne treba vise od 15 minuta, a za to imas vremena
Nista se ja ne nabacujem, ja sam samo trazio praznjenje kohonesa. Nabacivanje je ako zelis da ti bude devojka
Nista se ja ne nabacujem, ja sam samo trazio praznjenje kohonesa. Nabacivanje je ako zelis da ti bude devojka
Ma kakvi, ja samo idem s onima koje misle kao i jaoćeš da me ponižavaš nešto![]()
Kokosov orah u cvatuA šta su ti kohonesi?
Ma kakvi, ja samo idem s onima koje misle kao i ja
Meni se zahvaljuje na drugi nacine super hvala ti
Stidi se, meni ne smeta touf nemoj postideću se![]()