Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Da, kakve veze imaju Dveri i ti indijanci u Albaniji?
Nekako mi se cini da malo ko ovde zaista shvata (cak i oni koji deluju pametno/razumno) sta su to Dveri...
Nikako da dobijem odgovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekako mi se cini da malo ko ovde zaista shvata (cak i oni koji deluju pametno/razumno) sta su to Dveri...
njima vetar duva u ledja, to je razlika
od kad su ih britanci stvorili kao narod imaj lepu podrsku - imace dok anglosaksoncima treba da sluze kao topovsko meso
Nikako da dobijem odgovor.
Наш проблем је што смо хтели увек и Македонију, боље да је нисмо ни узимали, а да смо узели Срем, Банат, Бачку и Барању, Босну, Црну Гору и део Хрватске.
I onda vidis da nisu ni belosvetske zavere krive, koliko su sami Srbi krivi i da nismo izduvali, na pravdi Bozjoj, zbog naseg postenja i naivnosti, vec zato sto smo sami napravili gresku i nastavili da je ponavljamo. Jugoslavija jeste bila dobra ideja u teoriji, jer bi dobio mocnu drzavu, koja ne bi bila obicna igracka u rukama onih sa strane, ali nacionalno svesni narodi ne mogu zaboraviti ono sto su preko noci. Zato se u Jugoslaviji trebalo obezbediti utvrdjivanjem unutrasnjih srpskih granica, za slucaj nevolja, sto nije uradjeno.
Srpski problem je kratkovida politicka elita, sto se vise nego ikad videlo na primerima desavanja tokom raspada Jugoslavije.
Iredentizam
Znaci, ti podrzavas stvaranje velike Albanije?
Dobro,da li je moguće da si ti toliko glup čovek i da ne shvataš šta sam ja rekao?
Prosto ne mogu da verujem!![]()
Jesi ti pri svesti bre?![]()
Да, али имају другачије начине за остваривање тих идеја.
Албанци уједињују територије ратом и протеривањем неалбанског становништва, док би Двери то радиле првенствено кроз појачање наталитета, а делимично и кроз лобирање у светским круговима.
Нормално, док ће Арбанаси увијек стајати једни уз друге, толико ће Срби заувијек бити подијељени међи југословенчинама, глобалистима и анационалним ликовима.
neverovatno koliko su srbi podeljeni i slabi u odnosu na siptare koji imaju jasan cilj i svi su na istom fonu.Neshvatljivo da se tako razliciti narodi granice
Misliš, kopiraće baš te Albance koji su sve dosad postigli upravo natalitetom i lobiranjem prvenstveno?
Dveri učestvuju na izborima u Srbiji a ne u svim srpskim zemljama. Znači, njihova populaciona politika se ne može sprovoditi u susednim državama
Rezultati nedavno sprovedene ankete:
* Socijalistička partija Albanije - 36,5% (-4,4%)
* Demokratska partija Albanije - 29,6% (-10,6%)
* Crveno-crna alijansa - 14,1%
* Socijalistički pokret za integraciju - 4,7% (-0,2%)
* Novi demokratski duh - 4,1%
* Republikanska partija Albanije - neznatno'
Republika Albanija ima parlament sa 140 poslanika. Teško je procijeniti koja politička stranka će osvojiti koliko, zato što je Albanija podijeljena na 12 izbornih jedinica, u kojima se pojedinačno stvaraju izborne liste, koje moraju proći cenzus u iznosu od 3% da bi osvojile neke od mandata koje taj Administrativno distrikt šalje.
Spahijuova Crveno-crna alijansa je u svakodnevnoj predizbornoj kampanji i odavno je najavila učešće na predstojećim parlamentarnim izborima. Ova anketa potvrđuje mogućnost koju sam već neko vrijeme navodio - da će nacionalistički pokret Spahijua postati treća opcija u albanskoj državi i, očigledno, određivati buduću vlast u Tirani.
Све су албанске странке исте и имају један циљ.
To je generalizacija, koja nije baš tačna.
Tako Albanci tvrde i za srpske stranke da su sve iste i imaju jedan cilj...
Да, само што је то за њих истинито. Код њих ниједна странка не говори против независности Косова, све би странке велику Албанију, не дижу глас против убијања Срба...