- Poruka
- 3.912
Postoji i druga grupa mladih koja se obrazuje, pristojni su, nisu skloni takvom ponašanju, vernici i nacionalisti. Ja poznajem bar 3o takvih.
Прописно си га залијепила и спустила на мјесто !
Бона за реплику !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji i druga grupa mladih koja se obrazuje, pristojni su, nisu skloni takvom ponašanju, vernici i nacionalisti. Ja poznajem bar 3o takvih.
Прописно си га залијепила и спустила на мјесто !
Бона за реплику !![]()
Ovo je tačno. Mladima je ultranacionalizam fora, vid bunta protiv generacije roditelja koji su legli na rudu globalizma i guše se u kreditima. Tata ne sme da se kurči i diže tri prsta da mu ne bi Rajfajzen digo stan pa to mali kompenzuje. Ali zato nemoral caruje. Slaba vajda od tih nacionalista koji sa 14 godina šmrču koku i snimaju snošaj s nekom droljicom u školskom wc
Мишљења сам да је глобализација католичко-протестантско-америчкога типа најгрђи непријатељ како муслимана тако и православаца, јер не оставља никакав простор за остваривање права нити једних нити других. Штавише, мислим да пројекат ради на отвореном уништењу кроз сатанизацију једних и других кроз медије и пропаганду и најчешће игра на карту сукоба двију страна на политичком плану. Знам да ћу због овог свог става бити мрко гледан или оспораван од стране доброг дијела српских националиста, али то је просто моје лично мишљење. Криво сједи али право бесједи.
Највећи Српски националисти управо су млади, али нажалост многи су затровани. Тешко да ће ико улагати видиш да их забрањају најсвјежији пример Образа.
Једино што ценим код њих је што не праве поделу по религији, важно им је само да су Албанци.
Овај твој коментар је уистину показатељ и доказ твоје необуздане и неотјесане мржње спрам свега што је српско. Хајде да кажеш - има случајева - него је твој закључак тај који се своди на "генерацију" коју ти изједначаваш са "наркоманијом, запуштеношћу" и другим гадостима које се граниче с нормалношћу.
Сад ми уствари и постаје јасније какав профил људи стоји у домаћој филмској индустрији који намјенски приказују Србе као "перверзњаке, дроље, наказе, наркомане, неурачунљиве људе". То јасно происходи из теби и теби сличним сходног вокабулара....
Док се ти трудиш овђе да обесхрабриш људе, ја ћу ти као Ненси рећ да већ постоје млади људи који се уздижу на право националном путу да им не само Срби, него и припадници других народа могу позавидјети што на образовању, васпитању али и одлучности. Преко љета се организју и турнири, борилачке дисциплине на Тари и Дрини гђе редовно водим мог малог, као и рафтинг, тако да има потпуно комплетирано духовно, душевно и тјелесно...
Ти, и теби слични наставите слобдоно с вирутелном медијском пљуваоницом, само ме занима да ли ви у приватном животу његујете баре куче или маче, јер сте свим бићем посвећени медијском сатанизовању Срба...
На неки начин си у праву. Треба православци да сарађују са муслиманима ако имају неке користи од тога, само што то нажалост ни ми они не схватамо.
Pa nije da nije u pravu, jer vecina nacionalno osvescene omladine jesu krajnji idioti, koji uglavnom gube vreme danju u teretani, a nocu po splavovima, dok tu neku nazovi veru i nazovi nacionalizam uguraju nekako izmedju. A o izgledu da ne pricam.Kako bi, verovatno im uzor, Kristijan objasnio: to je kultura neka, sacuvaj Boze.
![]()
![]()
Politički pokret ekstremnih albanskih nacionalista Crveno-crni savez je okupljem pod vođstvom nekadašnjeg istaknutog pravnog stručnjaka, Krešnika Spahijua, često poznatoga u liberalnim krugovima kao albanski Šešelj. On je već poznat po svojoj značajnoj ulozi u kontroverznoj odluci kojom je efektivno uklonjeno postojanje manjina u Albaniji, što je bilo jedna od obećanja Crveno-crne alijanse.
Pod vođstvom svog egoističnog ali harizmatičnog vođe, Crvena i crna alijansa je nastala prvo kao socijal-nacionalni pokret Albanaca prošle godine, okupljena kao organizacija ljudi koji se protive podjelama u Albanaca i ideji da se na popisu stanovništva dozvoli manjinama da se izjasne, što konstituiše njihovu diskriminaciju i nije u skladu sa nacionalnim interesima. U prvoj polovini 2012. se registrovala i zvanično kao politička stranka. To će biti prva politička partija u Albaniji sa izrazito otvorenim nacionalističkim programom.
О чему ти причаш ? Који Кристијан ? Голубовић ?
Da, a vecina nase bogougodne i nacionalno osvescene omladine su u govornistvu vesti poput njega.
Забрана Образа може само довести до популаризације национализма![]()
Извини, не знам о чему причаш и не видим какве благе везе има Кристијан Голубовић, мафијаш, са младим нараштајима национално свјесних Срба, но добро...
A, koje to sličnosti njegova stranka i Dveri imaju? Neka programska načela, način delovanja, ideologija, orijentacija? Možda mi je nešto promaklo u tvom uvodnom postu, pa mi, molim te, ukaži na to.
Образ je već davno zabranjen...nešto se ne primjećuje ništa, sem eto pojave Dveri.
Овај твој коментар је уистину показатељ и доказ твоје необуздане и неотјесане мржње спрам свега што је српско. Хајде да кажеш - има случајева - него је твој закључак тај који се своди на "генерацију" коју ти изједначаваш са "наркоманијом, запуштеношћу" и другим гадостима које се граниче с нормалношћу.
Сад ми уствари и постаје јасније какав профил људи стоји у домаћој филмској индустрији који намјенски приказују Србе као "перверзњаке, дроље, наказе, наркомане, неурачунљиве људе". То јасно происходи из теби и теби сличним сходног вокабулара....
Док се ти трудиш овђе да обесхрабриш људе, ја ћу ти као Ненси рећ да већ постоје млади људи који се уздижу на право националном путу да им не само Срби, него и припадници других народа могу позавидјети што на образовању, васпитању али и одлучности. Преко љета се организју и турнири, борилачке дисциплине на Тари и Дрини гђе редовно водим мог малог, као и рафтинг, тако да има потпуно комплетирано духовно, душевно и тјелесно...
Ти, и теби слични наставите слобдоно с вирутелном медијском пљуваоницом, само ме занима да ли ви у приватном животу његујете баре куче или маче, јер сте свим бићем посвећени медијском сатанизовању Срба...
mogu da kazem jedno,Albanci jesu prost narod,ali su DOSLEDNI! sto zacrtaju to i ostvare,i SLOZNI SU! to su njihove pozitivne osobine sta god mislili o njima
То ценим код њих. Још 1878. су створили Призренску лигу где су имали план које територије улазе у састав велике Албаније и тог плана се држе већ више од 130 година. И неће одустати док не испуне свој план.
За разлику од њих, наша политика се своди на од данас до сутра, не знамо ни шта ћемо урадити за месец дана, а камоли 100 година, немамо никакав план и никакву будућност. То не ваља![]()
То ценим код њих. Још 1878. су створили Призренску лигу где су имали план које територије улазе у састав велике Албаније и тог плана се држе већ више од 130 година. И неће одустати док не испуне свој план.
За разлику од њих, наша политика се своди на од данас до сутра, не знамо ни шта ћемо урадити за месец дана, а камоли 100 година, немамо никакав план и никакву будућност. То не ваља![]()
Evo, da ponovim pitanje
Не заборави само Аустроугарску као битан, можда и најпресуднији фактор у стварању арбанашке државе, као и потоњу политику фашистичке Италије која их је као своју интересну зону потпомагала у њиховим иредентистичким тежњама, а против Срба.
Што се тиче констатације да наша елита још увијек није национална па сходно томе нема ни национални план развоја, немам шта ни додати ни одузети. Жалосно, али је тако.
Imala je i Srbija svoj plan i program, samo je nekom zinulo dupe za viskom teritorija, pa umesto drzave sa jasnom srpskom vecinom, sto smo mogli imati, napravismo onu gde iste nije bilo.