Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naveo sam već da je mnogo više djevojčica ubijeno, to znači da je maltretiran od strane djevojčicaSlusam malopre neke " analiticare " i neke druge " strucnjake" i kao sve potice od porodice, porodica je odgovorna. Naravno da roditelji jesu bitni i da moraju da budu upuceni na svoje dete ali decak je bio zrtva vrsnjackog nasilja u skoli sto znaci da je problem porekao iz skole tj odnosa medju decom. Moje dete je bilo zrtva nasilja u skoli, isli smo u skolu zalili se, nista nije vredelo, nista oni ne rade po tom pitanju, samo ignorisu i zataskavaju stvari. Ja sam moje dete ispisao iz skole, i tako ga spasio . I dan danas moje dete se oporavlja od trauma a skola i dalje po starom. Samo znaju da pricaju o profesorima, kako su ugrozeni, a nista o tome koliko su ugrozena normalna deca. I onda kad normalni polude i ucine svasta onda su navodno roditelji krivi. Ne , nisu roditelji krivi, ako se to desi u skoli i vidi se da je postojao spisak koga je hteo da ubije, to znaci da je od njih zlostavljan. Kriva je skola, krivo je drustvo, cesto su roditelji potpuno nemocni. Kad posaljem zdravo i normalno dete u skolu 6-8 sati na dan, skola je odgovorna za to dete.
(Dule, 03. maj 2023 14:22)
Cim je decak imao spisak znaci da je dugo vremena bio zrtva vrsnjackog nasilja
Ma ko zna kako i koga je on ubijao, sigurno nije onako kako je napisao i koga je napisao...Kad udje u ucionicu verovatno se desi potpuni haos...Naveo sam već da je mnogo više djevojčica ubijeno, to znači da je maltretiran od strane djevojčica![]()
Totalna besmislica
![]()
Pa valjda znas kakav nasa deca i njihovi roditelji imaju odnos prema Evropi, svetu ili ratu u Ukrajini..? Zele propast evropi, da izgori London, da se bace nuklearke na NY, a Putin da sravni i Ukrajinu itd....Odakle znas? Ali ovog nikad prije nije bilo na nasem podneblju. Pogledaj molim te, ali molim te tik tok sada, djeca od 13-14 godina, iz Srbije, izmisljaju (siguran sam) kako im je poznanik poginuo, kako je brat/sestra prijatelja umro/la znaci strasno...a zasto to rade? Radi pregleda.
Ne salju poruke penzioneri nego isti ti koji su u rijalitiju,sta jos ide na pinku,jovana i informer,vucicevo ispiranje mozga,svo to zaglupljivanje je srbija,ne nas par ovde koji smo shatro van togaKakav bre rijaliti
Ni moji roditelji to ne gledaju, više vise na tik tok-u nego što gledaju TV uopšte (+70 godina imaju) i najveća im je pretnja kad im kažem " ukinuću ti tik tok"
TV im upaljen čisto da se nešto čuje, a kao neki 14-to godišnjak ima "živaca" da čumi ispred TV i čeka kada će se tamo pomlatiti
To ti jedino gledaju zaludne domaćice da sam ja čula
Ovo nema nikakve veze sa Pink, Heppy i sličnima
Ima možda sa ovim novim muzičkim performansima Jala, Buba and Co ako je taj dvojac još in
Kako ti znaš da se klinac loži na Rusiju, a da mrzi Evropu i Ukrajinu?Pa valjda znas kakav nasa deca i njihovi roditelji imaju odnos prema Evropi, svetu ili ratu u Ukrajini..? Zele propast evropi, da izgori London, da se bace nuklearke na NY, a Putin da sravni i Ukrajinu itd....
Neki im dobri Gospod podari večni mir, a njihovim porodicama da snage i strpljenje da istraju kroz patnju!Kod osnovne škole na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema prvim informacijama dečak sedmog razreda je doneo pištolj u školu! Nezvanično, ubijen je čuvar škole.
Dečak (14) pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom povredio nekoliko učenika.
On je odveden na ispitivanje u policijsku stanicu.
Prema prvim informacijama četvoro učenika je prevezeno u Urgentni. Motiv je za sada nepoznat.
Pucao je u randika obezbeđenja i učenike iz razreda.
Zatvorene su ulice Kralja Milutina i Svetozara Markovića.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/decak-pucao-na-dake-u-skoli-na-vracaru-ubijen-cuvar-skole/7nt7www
Strašno. Dijete tako reći.

tvoje neobrazovanje opet dolazi do izrazajaOd Srbije zelim da napravim pravoslavni raj u svetosavskom maniru
A ne zapadnu koloniju kojom vladaju americki ambasadori i njihovi pedderi i lezbejke a gde je najveci praznik noc vestica u skolama
da covek Voli Evropske vrednosti, verovatno bi rekli da je gej, ili neka seka persaKako ti znaš da se klinac loži na Rusiju, a da mrzi Evropu i Ukrajinu?
Znam u toku sam....U odeljenju mog klinca prave i frizire sa slovom Z...Nose te majce, loze se na to...5. razred je u pitanju...Pevaju pesme protiv hrvata, albanaca itd...Slicice njihovih fudbalera lepe naopako u albume....omiljena pesma im je zadnji put bila "moga brata ranila granata"...Provereno nema dece a da ja znam koja ne mrze USA i EU...Kako ti znaš da se klinac loži na Rusiju, a da mrzi Evropu i Ukrajinu?
američke metode traže ruske metode??Pa valjda znas kakav nasa deca i njihovi roditelji imaju odnos prema Evropi, svetu ili ratu u Ukrajini..? Zele propast evropi, da izgori London, da se bace nuklearke na NY, a Putin da sravni i Ukrajinu itd....
Jel su vam pojacali sendvice da branite sistem?Kakav bre rijaliti
Ni moji roditelji to ne gledaju, više vise na tik tok-u nego što gledaju TV uopšte (+70 godina imaju) i najveća im je pretnja kad im kažem " ukinuću ti tik tok"
TV im upaljen čisto da se nešto čuje, a kao neki 14-to godišnjak ima "živaca" da čumi ispred TV i čeka kada će se tamo pomlatiti
Ima možda sa ovim novim muzičkim performansima Jala, Buba and Co ako je taj dvojac još in
tvoje neobrazovanje opet dolazi do izrazaja
Haloween nema nikakve veze sa Amerikancima.
obelezavanje secanja na mrtve je Evropski obicaj, koji se praktikuje i medju Srbima, mnogo pre nego je Amerika uopste otkrivena. cak i pre nego su Srbi uopste i primili Hriscanstvo. a upravo Hriscani su ga i odneli na Americki kontinent.
u US je samo komercijalizovano kao i dan zaljubljenih ili Bozic, pa se prave maskenbali i izmotavaju se ljudi, pravi se lova
osim ako bundeve smatras za neki satanizam, al znamo da vi Depilirani Janicari tako duboko verujete u to, pa ne moras ni da odgovoris
Dušan Nedeljković: Čuo sam da je dečak koji je pucao bio žrtva vršnjačkog nasilja
https://www.politika.rs/sr/clanak/5...ak-koji-je-pucao-bio-zrtva-vrsnjackog-nasilja
da, u Montani se odrzava Haloween da bi naskodili Srbiji, namerno to radene lupetaj
Sve radite sa namerom da nas unistite
Nema veceg zla od amerike
Da, ali problem je što je TikTok bukvalno preplavljen snimcima iz rijalitija. Da ne pominjem, kakav sve odron ljudski tamo drži lajvove a to klinci gledaju...Kakav bre rijaliti
Da li se neko seca onih Vucicevih motkasa i cekicara koji su izletali iz drzavnih sluzbenih auta i mlatili ljude,ja ih nisam zaboravio.Da li je neko od njih procesuiran?Naravno da nije jer su oni Vuciceva batinaska privatna vojska kao sto je do juce bio Belivuk kad su mlatili i privodili decu dok je njihov gazda otvarao spomenik Stefanu Nemanji.
da, u Montani se odrzava Haloween da bi naskodili Srbiji, namerno to rade
stvarno si Kralj Foruma, ja da se mucim da odvalim makar i malu budalastinu na silu, ne bih mogao ni da pridjem tvom neprevazidjenom talentu
a sta ste radili, dok nije ni postojala USASvo zlo krece sa zapada
Od vasih spijuna, marioneta, ambasadora i NVO
ZLO NE MOŽE BAŠ TAKO DA UĐE U DOM AKO MU NE OTVARAŠ VRATA.Svo zlo krece sa zapada
Od vasih spijuna, marioneta, ambasadora i NVO