DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.279
BolestKomentari dece koja idu u ovu beogradsku skolu na tik toku
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BolestKomentari dece koja idu u ovu beogradsku skolu na tik toku
![]()
![]()
Теби су противаргументи шешељ и аркан, зликовци. Не знам ко ми је гори. Они или ови европејци. Али, није то тема.Zli zapad promoviše satanske vrednosti. Prvi deo.
Pogledajte prilog 1335845
Па да. Таква је и моја генерација већином.Bolest
Ako su oni takvi, po tvojim pisanjima i stavovima ja nisam video da si i ti takav.Па да. Таква је и моја генерација већином.
Meni liči da ta dece nemaju nikakav kontakt sa TV naprotiv
Tik Tok je njihovo mesto
Sad je izgleda zaslužio njihovo poštovanjeKomentari dece koja idu u ovu beogradsku skolu na tik toku
![]()
![]()
![]()
Taj klinac kad sve ovo prodje vise nece ni ziveti u Srbiji, zivece na nekom mestu kao da se nista nije ni dogodilo, njegov otac ce mozda odsluziti neku simbolicnu kaznu i to mozda.Sad je izgleda zaslužio njihovo poštovanje![]()
Eto o cemu ja pricam.Bolest
Taj klinac kad sve ovo prodje vise nece ni ziveti u Srbiji, zivece na nekom mestu kao da se nista nije ni dogodilo, njegov otac ce mozda odsluziti neku simbolicnu kaznu i to mozda.
Isto kao i sin Zeljka Mitrovica, lazna kazna lazna nanogica.Jos ako je u sns bice nanogica i lagodno sluzenje mizerne kazne.
Pre par dana je bila otvorena tema da li narod treba da ima oruzje, slazem se da narod treba da ima oruzje jer imamo bitange i krimanalce na vlasti, policija ne radi svoj posao ustvari ne rade nista i nicemu ne sluze a pogotovo narodu i evo danas imamo ovaj isceniran zlocin.Evo ga zamenik javnog tuzioca vec prica kako je problem sto narod ima mnogo oruzja.
tako se prvo reaguje na traumu,adrenalinSad je izgleda zaslužio njihovo poštovanje![]()
A sta ako je uobicajn slucaj u nasem drustvu.?...Porodica i on preziru zapad i zapadne vrednosti. Navijaju za svetski rat i bacanje nuklearki na London... Po Miroljubovoj preporuci cale vodi dete da uci da puca i bude "pravi vitez"....Dete gleda nase serije... Prati nase podkaste itd...Ovdje su dobrim dijelom krive tzv Zapadne vrijednosti, da dijete nije bilo pod uticajem tzv ZV onda bi na starinski nacin fizicki bi se obracunao sa svojim nasilnicima i bilo

Pa da, dobro si rekao protiv argument. Kada već moderacija dopušta da ovi koji žele da od moje države naprave despotiju truju na ovako bolnoj temi.Теби су противаргументи шешељ и аркан, зликовци. Не знам ко ми је гори. Они или ови европејци. Али, није то тема.
KORENI MASAKRA LEZE U POLITICARIMA KOJI NAM NAMECU"ZAPADNE VREDNOSTI"!DOSTA VISE S TIM I OSTAVKE MINISTARA!NAPRAVILI STE MONSTRUM SISTEM! SVAKA VAM CAST!
Tako je.Koren leži u pogrešnom vaspitanju i sistemu vrednosti
Pa da, dobro si rekao protiv argument. Kada već moderacija dopušta da ovi koji žele da od moje države naprave despotiju truju na ovako bolnoj temi.
Ili treba ćutati, puštati da gaze bez otpora?
Totalna besmislicaKoren leži u pogrešnom vaspitanju i sistemu vrednosti