Užas na Vračaru! Dečak (13) pucao na đake. Ubijen čuvar škole, ranjeno nekoliko učenika!

Komentari dece koja idu u ovu beogradsku skolu na tik toku

FvNB_9wWAAAaS9c

FvNB_92WcAAw1OC
Bolest

Ovdje su dobrim dijelom krive tzv Zapadne vrijednosti, da dijete nije bilo pod uticajem tzv ZV onda bi na starinski nacin fizicki bi se obracunao sa svojim nasilnicima i bilo bi 1:1.
Ovako pod uticajem vijesti iz Amerike prije svega dijete je pocinilo krvavi pohod.
Po cemu se ovo razlikuje od onih napada u Americi?
Da se razumijemo ja ne podrzavam ni drugu krajnost.
Eto o cemu ja pricam.
Nikakve savjesti niti suosjecanja. Nista.
Potpuno prazna dusa.

Evo ga zamenik javnog tuzioca vec prica kako je problem sto narod ima mnogo oruzja.
Pre par dana je bila otvorena tema da li narod treba da ima oruzje, slazem se da narod treba da ima oruzje jer imamo bitange i krimanalce na vlasti, policija ne radi svoj posao ustvari ne rade nista i nicemu ne sluze a pogotovo narodu i evo danas imamo ovaj isceniran zlocin.

Direktor Kliničkog centra Srbije, prof. dr Milika Ašanin istakao je za TV Pink da je situacija sa povređenima bolja.

- Od četvoro operisanih, troje je završeno sa operacijom, nastavnica se polako budi, dvoje su budni. Četvrti pacijent je imao povrede grudnog koša, vrata i kičme. Tražena je dodatna dijagnostika. Nadam se i tu povoljnom ishodu. U ovom momentu troje je sasvim dobro, ali nećemo ništa da govorimo unapred. Nadam se da su izašli iz vitalne opasnosti - kaže Ašanin.

Ovdje su dobrim dijelom krive tzv Zapadne vrijednosti, da dijete nije bilo pod uticajem tzv ZV onda bi na starinski nacin fizicki bi se obracunao sa svojim nasilnicima i bilo
A sta ako je uobicajn slucaj u nasem drustvu.?...Porodica i on preziru zapad i zapadne vrednosti. Navijaju za svetski rat i bacanje nuklearki na London... Po Miroljubovoj preporuci cale vodi dete da uci da puca i bude "pravi vitez"....Dete gleda nase serije... Prati nase podkaste itd...

Теби су противаргументи шешељ и аркан, зликовци. Не знам ко ми је гори. Они или ови европејци. Али, није то тема.
Pa da, dobro si rekao protiv argument. Kada već moderacija dopušta da ovi koji žele da od moje države naprave despotiju truju na ovako bolnoj temi.

Ili treba ćutati, puštati da gaze bez otpora?

Slusam malopre neke " analiticare " i neke druge " strucnjake" i kao sve potice od porodice, porodica je odgovorna. Naravno da roditelji jesu bitni i da moraju da budu upuceni na svoje dete ali decak je bio zrtva vrsnjackog nasilja u skoli sto znaci da je problem porekao iz skole tj odnosa medju decom. Moje dete je bilo zrtva nasilja u skoli, isli smo u skolu zalili se, nista nije vredelo, nista oni ne rade po tom pitanju, samo ignorisu i zataskavaju stvari. Ja sam moje dete ispisao iz skole, i tako ga spasio . I dan danas moje dete se oporavlja od trauma a skola i dalje po starom. Samo znaju da pricaju o profesorima, kako su ugrozeni, a nista o tome koliko su ugrozena normalna deca. I onda kad normalni polude i ucine svasta onda su navodno roditelji krivi. Ne , nisu roditelji krivi, ako se to desi u skoli i vidi se da je postojao spisak koga je hteo da ubije, to znaci da je od njih zlostavljan. Kriva je skola, krivo je drustvo, cesto su roditelji potpuno nemocni. Kad posaljem zdravo i normalno dete u skolu 6-8 sati na dan, skola je odgovorna za to dete.
(Dule, 03. maj 2023 14:22)

Cim je decak imao spisak znaci da je dugo vremena bio zrtva vrsnjackog nasilja

Pa da, dobro si rekao protiv argument. Kada već moderacija dopušta da ovi koji žele da od moje države naprave despotiju truju na ovako bolnoj temi.

Ili treba ćutati, puštati da gaze bez otpora?

Od Srbije zelim da napravim pravoslavni raj u svetosavskom maniru

A ne zapadnu koloniju kojom vladaju americki ambasadori i njihovi pedderi i lezbejke a gde je najveci praznik noc vestica u skolama

Back