Прво, уобичајено је да се потпише протокол или писмо о намерама, а то може и са њим као физичким лицем, потребан је његов пасош и ништа више.
Zašto bi neko bilo šta potpisivao sa nekim gologuzanom makar on bio i iz Amerike?
Друго, ако човек потписује као физичко лице, не треба му печат.
Šta će fizičkom licu plac u industrijskoj zoni?
Треће, радио сам на Западу и осталом "иностранству" и на уговоре сам се само потписивао, никада нико тамо не ставља печат у бизнису. Уосталом, у случају спора, много је лакше направити лажни печат него фалсификовати својеручни потпис.

.....
Esi i ti amerikanac?
Четврто, у вези теме, логично је да јаке и стручне људе нико више не узима у ужи избор а камоли позива на интервју, из простог разлога што се директор или руководилац плаше таквог кандидата јер газда сутра лако може да их "свичује"...
Nisi ti ni jak ni stručan...VERUJ MI
Пето, из личног искуства знам да човек говори истину...Често, из досаде, конкуришем за неку добру позицију која је истог ранга као моја а понекад и лошија...иако за многе конкурсе знам да сам био убедљиво најјачи кандидат, нико ме никада није позвао на разговор нити се удостојио да ми пошаље обавештење типа "више среће у следећем извлачењу"...