U Srbiji nema trećeg puta - ili si sa nama, ili si protiv nas.
Ako ne mislimo isto, ti si loš čovek.
Ako ne mislimo isto, ti si za Vučića, nevažno što nisi.
Pa to je stanje kad nema mnogo inteligencije, pa onda ne mogu ljudi da se drugacije saberu nego za ili protiv..
Razmisljanje kad ne treba odmah zaokruzivati za ili protiv je mnogo ali mnogo puta zahtevnije, to nije 2, 3, 4, 5, puta zahtevnije, nego 20 x zahtevnije..
Jeste li ikad imali razgovor kad tvrdite nesto sto ne moze da se svede odmah za za ili protiv...
Da vidite kako ljudi odmah truba na lice i petlje se stvaraju po 10 petlji , jel za ili protiv, jel za ili protiv, jel ovo za ili protiv..
Nije to sto vi mislite da zele da vas mrze ili da vas vole, uopste nije to nego glupa osoba ne moze da prati tok svojih misli ako nema odrednicu oko kog drveta je dobro a oko kog je lose, suma je tu cela suma...
Nivoi gubljenja ljudi u svojim mislima, ne da im ja nesto objasnjavam, nego oni sami da generisu misli je bas veliki..
Ali ne treba se tome rugati..
Ja iskreno mogu da dodjem u takve situacije...
Ovako kad je sve ok, to je masina za mlevenje, znaci path moze i preko 7,8 moze i 10, bafer memorije je najveci bio u 18 godina, 8 punih A4 duplih listova papira, video mem, to je ogromna kolicina stack memorije..pisi brisi memorije...i to sve vizuelno , a to je tamo do 30 palo na ja mislim pola strane video mem...sto je dobro , mozes ti da napises dosta podataka u takvu video mem, ima za 30 40 podataka sigurno , mozda i duplo od toga..
Ali naravno veliki i dug bol, teska bolest , sve to moze da dovede do toga da si toliko of fokusa da jedva pratis jednu misao u glavi...samo to je jasno vreme za prekid, ali ko zna moze to biti i trajno stanje...
Kad si neispavan, to je taj trenutak kad je tesko pratiti jednu nit..i to je max.
Ali ljudi ce se navici ako se to cesto desava...i onda im trebaju olaksice, jesi li za ili protiv..