Uz Vučića smo doživeli neviđeni civilizacijski pad

Imao sam ja misljenje ali su ga ovi uvredljvi promenili
Muka me naterala da budem neutralan najvise od svega duplo golo ako razumes
Naravno,
mene ne tangira,
Al kad te neko tera na nesto prirodna je reakcija da neces.
Meni kad neko kaze moraš, e ne moram, posesivnost ne posnosim.
Samo sam svoj, a ko mi dira slobodu - gusi me.
U ovom kontekstu nikog se ne tice za koga ko glasa, demokratsko pravo.
Ja poznajem ljude koji sa rodbinom ne pricaju zbog politike, posvadjaju se sa najboljim prijateljima, ne ako je za Vucica nemamo sta sa se druzimo. Mrze
ovog, onog, idu u krajnost krajnosti, nece da slusa Garavi sokak vise, oni su za SNS..idiotizam.
Al to su iskljucivi ljudi, razmisjaju nagonima.
Sto ti kazes danas sutra proce Vucic i sta, ostanes beslz ljudi koji vrede.
Ja generalno izbegavam ostrascene ljude, nerviraju me, ne mozes sa njima argumentovano diskutovati, na intelektualnom nivou, onda poxnu iracionalno i u afektu.

Sto se mene tice biti neutralan je jedino normalno, necu sa budem deo sistema, zarada mi ne zavisi od toga ko je na vlasti, meni ni iz dzepa ni u dzep, osim Vucica, ni ne znam ko je jos na vlasti, znam neka imena ,neznam ni kako izgledaju. Ne gledam dnevnik, ne nerviram se, nema negativne energije ,spiranja mozga, milina.
Danas sam ovde, sutra u Španiji, prekosutra mozda u Kini... nisam vezan oipcanom vepcom za Srbiju, furam neki svoj film i uzivam
Kratak je zivot

Screenshot (1164).png

Доживели смо да Кристијан буде водитељ, а да ратни мафијаши гостују по националним ТВ.

Nema.
Time podrzavas zlo.
Nismo za Vučića, u ovom slucaju smo na istoj strani. Ali ne volim te floskule.
Moje demokratsko pravo je da podrzavam koga ja hocu, ako hocu, isto tako ja za sebe odlučujem sta je zlo a sta nije, ne da me drugi trpaju i guraju u kalupe ili osudjuju. To nije demokratija, to je prisila i malogradjanstina.
Kao sto se ja drugima ne mesam u zivot,ne volim ni da se drugi meni mesaju. Mislim generelno, ne na forum. Ako znas na mislim.
Ja hladne glave donosim odluke u zivotu, oa tako i na politiku gledam, ne zanosim se, sumnjicav sam, ne verujem nikom..
a vruca glava je iskluciva i ostrascena, tu razum slabi.
Zlu idu u prilog ti sto ih boli tuki.
Mozda ih i za to tako savrseno boli t..i
Ti si dobar lik, gotivim te ja sa ljisa.
Al za mene je tvoj predsednik Merc gori od djavola, sta cemo sa njim? Oce li zakuvati treci svetski rat?

Ti si u to poverovao. Respect.

Sjajno, za roman – najmanje u rangu Da Vinčijevog koda.

Jbt, Da Vinči – iz Vinče! Garant Srbin, šta bi drugo mogao da bude.

Vidiš kako to lako može da se „dokaže“.

Cela ta ekipa „patriotske istorije“ ima tačno onoliko dokaza koliko i oni koji tvrde da ljudi mogu da menjaju pol.

Ukupno: 0. Slovima: nula.

Uzgred, praistoriju ne izučavaju istoričari, već eventualno antropolozi.

Hajde, proveri šta je istorija i uz izum čega je povezana. I zašto uopšte delimo „praistoriju“ od „istorije“.

Prijateljski savet: cela ta „patriotska istorija“, od A do Š, jeste pseudonaučna budalaština. Nemoj da se hvataš za to; hvata se samo najniži sloj priprostih i neobrazovanih idiota. U startu je idiotska, jer ti tzv. istoričari ne razumeju ni osnovne pojmove istoriografije koji se uče još u osnovnoj školi. Naprimer, zašto istoričari ne izučavaju praistoriju.
Nisam poverovao,jer ne verujem dok ne proverim dokaze koje iznose.Sto se Pra tice,moja greska pri brzom kucanju.JBG desava se!!

Nismo za Vučića, u ovom slucaju smo na istoj strani. Ali ne volim te floskule.
Moje demokratsko pravo je da podrzavam koga ja hocu, ako hocu, isto tako ja za sebe odlučujem sta je zlo a sta nije, ne da me drugi trpaju i guraju u kalupe ili osudjuju.

Zlo je zlo. To nije stvar volje pa sa se odluci sta je za koga dobro a sta zlo.
Zlo ima apsolutnu definiciju.

Mozda ih i za to tako savrseno boli t..i
Ti si dobar lik, gotivim te ja sa ljisa.
Al za mene je tvoj predsednik Merc gori od djavola, sta cemo sa njim? Oce li zakuvati treci svetski rat?

Niti je moj niti je predsednik.

Smatram ga isto za jako kvarnog lika, ali i takav kvaran, nije svojoj naciji ucinio zla ni jedan promil koliko je Vučić učinio svojoj.

Zlo je zlo. To nije stvar volje pa sa se odluci sta je za koga dobro a sta zlo.
Zlo ima apsolutnu definiciju.
Ja za sebe znam da nikad nisam glasao za njega, za druge ne znam.
Svi ga pljuju, svi su nesto protiv, ok ima onih koji su otvoreno za njega, sto ne kriju, al geberalno s kim god pričaš svi protiv Vučića, a on svake izbore dobije laganini.
Penzionerima bih ja zabranio da glasaju, a oni su mu i uporiste. Penzos nek uziva u zasluzenoj penziji, a radni narod i mladi nek sebi biraju budućnost. Videcemo sta ce biti, nisam optimista

U Srbiji nema trećeg puta - ili si sa nama, ili si protiv nas.
Ako ne mislimo isto, ti si loš čovek.
Ako ne mislimo isto, ti si za Vučića, nevažno što nisi.
Pa to je stanje kad nema mnogo inteligencije, pa onda ne mogu ljudi da se drugacije saberu nego za ili protiv..

Razmisljanje kad ne treba odmah zaokruzivati za ili protiv je mnogo ali mnogo puta zahtevnije, to nije 2, 3, 4, 5, puta zahtevnije, nego 20 x zahtevnije..

Jeste li ikad imali razgovor kad tvrdite nesto sto ne moze da se svede odmah za za ili protiv...
Da vidite kako ljudi odmah truba na lice i petlje se stvaraju po 10 petlji , jel za ili protiv, jel za ili protiv, jel ovo za ili protiv..
Nije to sto vi mislite da zele da vas mrze ili da vas vole, uopste nije to nego glupa osoba ne moze da prati tok svojih misli ako nema odrednicu oko kog drveta je dobro a oko kog je lose, suma je tu cela suma...

Nivoi gubljenja ljudi u svojim mislima, ne da im ja nesto objasnjavam, nego oni sami da generisu misli je bas veliki..
Ali ne treba se tome rugati..
Ja iskreno mogu da dodjem u takve situacije...
Ovako kad je sve ok, to je masina za mlevenje, znaci path moze i preko 7,8 moze i 10, bafer memorije je najveci bio u 18 godina, 8 punih A4 duplih listova papira, video mem, to je ogromna kolicina stack memorije..pisi brisi memorije...i to sve vizuelno , a to je tamo do 30 palo na ja mislim pola strane video mem...sto je dobro , mozes ti da napises dosta podataka u takvu video mem, ima za 30 40 podataka sigurno , mozda i duplo od toga..
Ali naravno veliki i dug bol, teska bolest , sve to moze da dovede do toga da si toliko of fokusa da jedva pratis jednu misao u glavi...samo to je jasno vreme za prekid, ali ko zna moze to biti i trajno stanje...
Kad si neispavan, to je taj trenutak kad je tesko pratiti jednu nit..i to je max.

Ali ljudi ce se navici ako se to cesto desava...i onda im trebaju olaksice, jesi li za ili protiv..

Svi ga pljuju, svi su nesto protiv, ok ima onih koji su otvoreno za njega, sto ne kriju, al geberalno s kim god pričaš svi protiv Vučića, a on svake izbore dobije laganini.
Penzionerima bih ja zabranio da glasaju, a oni su mu i uporiste. Penzos nek uziva u zasluzenoj penziji, a radni narod i mladi nek sebi biraju budućnost. Videcemo sta ce biti, nisam optimista
Maher za psihologiju u Srba tu se ispraksovao,a i protivnici su mu boze,opozicija i ne postoji a i pitanje je da nije njegova
U takvim okolnostima normalno da dobija,ovi danas bi na rke koke,ni mrtvi im nisu sveti,koriste njegove fazone samo brutalnije.pre cu da dobijem 7 na lotou nego da znam predstavnike sto u startu smrdi na neko muljanje
Posle se cude sto ima dosta nesvrstanih:D

Tu se slazem, po meni pravo glasa treba da ima svako ko radi i placa porez, jer glasanjem ne radimo nista drugo nego dajemo ovlascenje politicarima da upravljaju nasim novcem koji smo uplatili kroz poreze.

A Vuĉić je lagano dobijao izbore zbog potpune kontrole medija i zbog bezbroj krsenja izbornog zakona.
Dakle nepošteno.

Tu se slazem, po meni pravo glasa treba da ima svako ko radi i placa porez, jer glasanjem ne radimo nista drugo nego dajemo ovlascenje politicarima da upravljaju nasim novcem koji smo uplatili kroz poreze.

A Vuĉić je lagano dobijao izbore zbog potpune kontrole medija i zbog bezbroj krsenja izbornog zakona.
Dakle nepošteno.
Nego bato kad si toliko siguran da ce bidne bolje da ti meni prepises onu hondicu ako nebude bolje da mi je poklanjas
Moze???
Mislim sta gubis vidim taj zar i polet,mora da si 100 posto siguran

Back