Uz Vučića smo doživeli neviđeni civilizacijski pad

tenkovi se ne tope ovo je mit koji samo kod srba postoji

tehnologija i energija potrebna da se tope oklop tenka nadmasuje ekonomsku vrednost zeleza koje dobijes od samog tenka, a tek da pricamo o tome da li smederevska zelezara uopste ima potrebnu tehniku

Uostalom VS nema posade ni za M-84/T-72

Ма зајебавам се.

Клепећу исту причу 20 и кусур година: "истопили нам Американци у Смедереву тенкове и топове, шмрц, плач, слин, издајници уништили војску"...бла, бла.

Да би на основу тога градили причу како су они као, "обновили" Војску, и силну војну моћ Србије.
Па тај Шунатовац је први који је послао преостале Миг 29 у Русију на ремонт, и покренуо причу о набавци нових ловачких авиона (тад је РВ и ПВО и одабрао Рафал).
За време жутих су прве "Норе" продате иностраним купцима, и авиони "Ласта" финализовани и продати Ираку, и набављени за нас..и још гомила ту још неких ствари. Тај "Лазар" је исто у то време почео да се развија. Обновљене фабрике које су растурене у рату 99-те.

Скоро све на чему ова власт гради "војни понос Србије" су на темељу "жутих издајника".

Осим наравно, коруптивних послова набавке за војску, и поготово продаје нашег оружја и муниције, где се краде на ангро без икакве контроле.

Наследили су и то да једнако лоше кадрирају у војсци.

Šansa da zaista postoji bilo kakav problem u korumpiranoj vlasti kod tebe je očigledno nula.

Jer Jovana Jeremić tako kaže.
Hau jes nou,za mene je Jovana Jeremić neprikosnoveni autoriet kao i Kurir,Informer i slični.
Nikad nisam napisao da aktuelna vlast nije korumpirana.Srbima je korupcija u kostima,Međutim do nedavno meni je bilo nepoznato da partijskopolitička ostrašćenost odnosno želja za osvajanjem vlasti može ići toliko daleko da se tragedije koriste za ostvarenje tog cilja..Prvi takav slučaj zabeležen je 2018 godine u Republici Srpskoj.Slučaj poznat kao slučaj Davor Dragičević.Pet godina kasnije to jeste 2023 godine dolazi do prvog slučaja u Srbiji.
Budućnost će pokazati da li je reč o fenonemenu,endemskoj pojavi u Srpskom Svetu ili će tragedije postati uobičajen politički kapital kojima se služe političke partije širom Evrope i Sveta.
Tipujem na prvo. tj a će će taj fenomen ostati u granicama Srpskog Sveta.

Студенти бирају кандидате за своју листу.

Они неће бити на листи, већ ће бити угледни људи.

Угледне људе ће за посланике одабрати народ.

Угледни људи ће изабрати Владу. Ни министри неће бити студенти.

Та Влада и та скупштина ће радити у прелазном периоду, да направимо основе за нормално друштво.
svidja mi se to :)

Hau jes nou,za mene je Jovana Jeremić neprikosnoveni autoriet kao i Kurir,Informer i slični.
Nikad nisam napisao da aktuelna vlast nije korumpirana.Srbima je korupcija u kostima,Međutim do nedavno meni je bilo nepoznato da partijskopolitička ostrašćenost odnosno želja za osvajanjem vlasti može ići toliko daleko da se tragedije koriste za ostvarenje tog cilja..Prvi takav slučaj zabeležen je 2018 godine u Republici Srpskoj.Slučaj poznat kao slučaj Davor Dragičević.Pet godina kasnije to jeste 2023 godine dolazi do prvog slučaja u Srbiji.
Budućnost će pokazati da li je reč o fenonemenu,endemskoj pojavi u Srpskom Svetu ili će tragedije postati uobičajen politički kapital kojima se služe političke partije širom Evrope i Sveta.
Tipujem na prvo. tj a će će taj fenomen ostati u granicama Srpskog Sveta.
Šta bi ti radio da staneš na put korupciji u vlasti.

Nismo ni prva ni poslednja država koja ima taj problem. A fakat postoje države koje su uspele da taj problem svedu na minimum ili bar smanje značajno.

Šta je tvoja ideja?

Objava nije ok,nije Vucic vesnik zivota niti je sve krenulo od njega
Sve u zivotu je prolazno pa i on,men vise brine sta dolazi a na to pitanje dobijam odgovor da sam sendvicar
Bas te briga :)
Mada nema logike, jer floskula "Ako nisi s nama, onda si protiv nas si" je apsolutna kontra od definicije Demokratije gde postoji sloboda misljenja. :D

Bas te briga :)
Mada nema logike, jer floskula "Ako nisi s nama, onda si protiv nas si" je apsolutna kontra od definicije Demokratije gde postoji sloboda misljenja. :D

Zato sto u Srbiji nemas demokratiju nego na vlasti imas apsolutno zlo.

A kada imas apsolutno zlo, onda nemas neutralnu opciju, nego ili si za zlo ili si protiv zla.

Back