Uz Vučića smo doživeli neviđeni civilizacijski pad

Наоружала се *****.

Сваку замену застареле опреме коју ради свака војска на свету он представља као велики искорак у куповини нове опреме. Нормалну власт би било срамота да се хвали редовном заменом застреле војне опреме.

А оне тенкове није топио Шунатовац,

Већ их је Вучић продавао.

Вест из 2015.

Srbija prodala 282 tenka Pakistanu​

Ministarstvo odbrane Srbije prodalo je armiji Pakistana 282 tenka T-55, koji su iz arsenala zastarele opreme, piše Blic.

https://www.b92.net/o/biz/vesti/srbija?nav_id=1009076

Из 2015.

недеља, 08.02.2015, 10:19 -> 18:43

Војска продаје 480 тенкова и хаубица​

https://www.rts.rs/vesti/drustvo/1823476/vojska-prodaje-480-tenkova-i-haubica.html

из 2018.

Srbija prodala 29 starih tenkova IZVOZNIKU ORUŽJA​

M. Tašković
25. jul 2018.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbija-prodala-29-starih-tenkova-izvozniku-oruzja/px0b30g

Невероватно је у каквом свету лажи живе напредњаци.
Картон вињака иде оном боту који јасно и гласно изговори: "Признајем, да никада више нећу оптужити Тадића да је претопио тенкове, како сви докази указују да је тенкове заправо продао трећим земљама, сам Александар Вучић"

Шансе нема неко да то превали преко уста.
Мало ће да се притаје, па их ето колико сутра: "Тадић топио тенкове, упропастио војску, Вучић је подигао на ноге и поново наоружао"

Па он јесте амбасадор.

Он је у ствари најбоља потврда колико су СНС гамад у ствари против оних "жутих".

Николико.

Зато кад почну да ми продају муда за бубреге типа "а они пре"...ма који "пре", кад сте то исти ви... :roll:
Znači da se gospodin predsednik rukovodi nacionalnim a ne partijskim interesom kad je reč o kadrovskim rešenjima za važne pozicije što je nesumnjivo kvalitet a ne mana.

nađi jedan primer gde sam botovao?
Ne mislim da su strane marionete, mislim da sede na vise stolica
tako je..ne prodaju i izdaju Srbiju samo jednom nego svima..

Amerikancima dao sever Kosova, Generalštab..
Kinezima naše zlato
Arapima najbolju zemlju u Vojvodini i u Beogradu pored Save
Od Francuza kupio Rafale za 3 milijarde koje možemo da koristimo jedino ako zaratimo sa Bosnom i Moldavijom, pošto su svi ostali u NATO
Nemcima hoće da da pola Jadra da raskopaju, za 3 % rudne rente da potruje celu Srbiju
Naoružava Ukrajinu i Izrael

e tako on sedi na više stolica..svima daje i rasprodaje sve.. rasprodaje Srbiju

Ajde opet.Proveri-ispitaj dokaze koje oni nude.Inace upravo zbog desifrovanja tih starih izumrlih jezika su se pojavili mnogi novi podaci,vezano za Praistoriju
jednog ili vise naroda,zato sto u to vreme,pojmovi poput nacije na primer nisu postojali tada.
Opisacu ti licni dogadjaj.Naime,sticajem nekih okolnosti upoznao sam coveka,koji je vecinu svog zivota proveo putujuci,dal zbog posla ili zadovoljstva,nebitno je sada,i taj covek je za hobi imao istoriju.Jednom prilikom po sopstvenoj pricu u nekom drustvu gde smo bili,taj covek nam je pricao o dozivljenom iskustvu koje je imao dok je bio poslovno u Iranu i setajuci se jednom pijacom sa prijateljima i prevodiocem nije mogao a da ne zapazi ljude Irance sa Srpskom sajkacom i brkovima,pitao je prevodioca koji su to ljudi,rece mu prevodioc to su iz jednog od mnogih nomadskih plemena u Iranu,i uz pomoc prevodioca je zapitkivao te ljude na Srpskom i mozes misliti iznenadjenje svih njih,kada su se uz pomoc nekih pojmova razumeli,ovaj nas covek na Srpskom a oni na Iranskom i tom njihovom dijalektu,a kada je nas preko prevodioca upitao zasto brkovi i kapa nalik nasoj sajkaci,kaze lik,to je nasledje naseg plemena
hiljadama godina unazad.Ovo je samo jedan deo price,a mozes misliti kakve je sve artifakte i slicnosti sa Srpskim video u muzejima,kao i muzejima za koje
treba posebna dozvola(ticu se starih gradjevina iz doba anticke Persije itd)
Ti si u to poverovao. Respect.

Sjajno, za roman – najmanje u rangu Da Vinčijevog koda.

Jbt, Da Vinči – iz Vinče! Garant Srbin, šta bi drugo mogao da bude.

Vidiš kako to lako može da se „dokaže“.

Cela ta ekipa „patriotske istorije“ ima tačno onoliko dokaza koliko i oni koji tvrde da ljudi mogu da menjaju pol.

Ukupno: 0. Slovima: nula.

Uzgred, praistoriju ne izučavaju istoričari, već eventualno antropolozi.

Hajde, proveri šta je istorija i uz izum čega je povezana. I zašto uopšte delimo „praistoriju“ od „istorije“.

Prijateljski savet: cela ta „patriotska istorija“, od A do Š, jeste pseudonaučna budalaština. Nemoj da se hvataš za to; hvata se samo najniži sloj priprostih i neobrazovanih idiota. U startu je idiotska, jer ti tzv. istoričari ne razumeju ni osnovne pojmove istoriografije koji se uče još u osnovnoj školi. Naprimer, zašto istoričari ne izučavaju praistoriju.

tako je..ne prodaju i izdaju Srbiju samo jednom nego svima..

Amerikancima dao sever Kosova, Generalštab..
Kinezima naše zlato
Arapima najbolju zemlju u Vojvodini i u Beogradu pored Save
Od Francuza kupio Rafale koje možemo da koristimo jedino ako zaratimo sa Bosnom i Moldavijom, pošto su svi ostali u NATO
Nemcima hoće da da pola Jadra da raskopaju
Naoružava Ukrajinu i Izrael

e tako on sedi na više stolica..svima daje i rasprodaje sve.. rasprodaje Srbiju

Ne zaboravi silne rudnike u najavi.
I to uglavnom firmama sa zapada.

Ti si u to poverovao. Respect.

Sjajno, za roman – najmanje u rangu Da Vinčijevog koda.

Jbt, Da Vinči – iz Vinče! Garant Srbin, šta bi drugo mogao da bude.

Vidiš kako to lako može da se „dokaže“.

Cela ta ekipa „patriotske istorije“ ima tačno onoliko dokaza koliko i oni koji tvrde da ljudi mogu da menjaju pol.

Ukupno: 0. Slovima: nula.

Uzgred, praistoriju ne izučavaju istoričari, već eventualno antropolozi.

Hajde, proveri šta je istorija i uz izum čega je povezana. I zašto uopšte delimo „praistoriju“ od „istorije“.

Prijateljski savet: cela ta „patriotska istorija“, od A do Š, jeste pseudonaučna budalaština. Nemoj da se hvataš za to; hvata se samo najniži sloj priprostih i neobrazovanih idiota. U startu je idiotska, jer ti tzv. istoričari ne razumeju ni osnovne pojmove istoriografije koji se uče još u osnovnoj školi. Naprimer, zašto istoričari ne izučavaju praistoriju.
Ko to kaže ko to laže da nije Srbin brt?
Screenshot_20250917-145113_Gallery.jpg

Ne radujete se smrti tih ljudi zbog tih ljudi nego zato što verujete da se tragedije mogu korisno upotrebiti u borbi za svrgavanje aktuelnog režima i dolazak na vlast vaših favorita.
Od Ribnikara opoziciono delovanje svodi se na eksploataciju tragedija.Do Ribnikara to je bio litijum.
Šansa da zaista postoji bilo kakav problem u korumpiranoj vlasti kod tebe je očigledno nula.

Jer Jovana Jeremić tako kaže.

da Tuđman vaskrsne i dođe za predsednika Srbije bolji je nego tvoj izdajnik .
😁😁😁
Ne postoji moj i aj da zavrimo sa etiketiranjem. Ljubi te brat. Al simpaticno mi je :)
Na ovoj temi postoje 3 tipa ljudi...protiv Vucica, za Vucica i ja. Tako da ne zelim da me se ubacuje u tabore. Al ne smeta mi.
Ja neutralno gledam, u sustini iza svega stoji to sto nisam optimista, prilicno sam pesimista kad se radi o budućnosti ove drzave. A da se sad popalim na revoluciju moram biti 100% siguran da je to to.
Kad dodju ovi sto brane Vucica i njihove argumente cu da dovedem u pitanje, ne brini

ti pitaš imamo li opoziciju?
naravno da imamo opoziciju
Odlicno, a to je?

😁😁😁
Ne postoji moj i aj da zavrimo sa etiketiranjem. Ljubi te brat. Al simpaticno mi je :)
Na ovoj temi postoje 3 tipa ljudi...protiv Vucica, za Vucica i ja. Tako da ne zelim da me se ubacuje u tabore. Al ne smeta mi.
Ja neutralno gledam, u sustini iza svega stoji to sto nisam optimista, prilicno sam pesimista kad se radi o budućnosti ove drzave. A da se sad popalim na revoluciju moram biti 100% siguran da je to to.
Kad dodju ovi sto brane Vucica i njihove argumente cu da dovedem u pitanje, ne brini

Odlicno, a to je?
Nisi samo ti

Па да...и поред тога што је Шунатовац истопио све тенкове Т-55, остало их је још доста да их Вучић после прода, и да их још око 300 и даље труне по касарнама на ливадама.
tenkovi se ne tope ovo je mit koji samo kod srba postoji

tehnologija i energija potrebna da se tope oklop tenka nadmasuje ekonomsku vrednost zeleza koje dobijes od samog tenka, a tek da pricamo o tome da li smederevska zelezara uopste ima potrebnu tehniku

Uostalom VS nema posade ni za M-84/T-72

Студенти бирају кандидате за своју листу.

Они неће бити на листи, већ ће бити угледни људи.

Угледне људе ће за посланике одабрати народ.

Угледни људи ће изабрати Владу. Ни министри неће бити студенти.

Та Влада и та скупштина ће радити у прелазном периоду, да направимо основе за нормално друштво.

Студенти бирају кандидате за своју листу.

Они неће бити на листи, већ ће бити угледни људи.

Угледне људе ће за посланике одабрати народ.

Угледни људи ће изабрати Владу. Ни министри неће бити студенти.

Та Влада и та скупштина ће радити у прелазном периоду, да направимо основе за нормално друштво.
Zivecemo od uglednih ljudi
Gde ce da ih prikazujemo za pare??:D

Stefan Simic

3 ч. ·

Možda najgore što smo doživeli sa Vučićem, to je civilizacijski pad.
Krali su i drugi, manipulisali,
Ali taj nivo zaglupljivanja i laganja.
Taj nivo etiketiranja ljudi.
Taj nivo mržnje i neosvešćenosti.
Taj nivo zloupotrebe svega i svakoga.
Gde se sve banalizuje, ismeva.
Gde smo patriotizam sveli na primitivizam, koji je postao državni projekat.
Gde smo crkvu sveli na krstove oko vrata i tetovaže, a ne na dubinu i preispitivanje.
Gde smo pamet i obrazovanje sveli na mahanje zastavama i okretanje glave od problema.
Umesto dijaloga nudimo urlanje nalik na Dragana Vučićevića, gde svakog iole normalnog naziva izdajnikom.
Svaka reč iz njegovih usta je etiketiranje – neprijatelj, plaćenik, anti-srbin.
Ako je on kriterijum za Srbina, teško nama.
Kič je postao umetnost.
Agresija stil komunikacije.
Mržnja osnovna emocija.
Podlost vrlina.
Licemerje zaštitni znak.
Kukavičluk mudrost.
Prostakluk autentičnost i narodnost.
Nema moralne virtikale, podhranjuje se sve što donosi profit ili glasove.
Ovde se ne radi o politici, ideologiji, nego o najprimitivnijem loženju naroda da bi se vladalo.
Gde nema vrhunskih vrednosti ka kojima se teži, nego podilaženje najgorim strastima.
Gde nema pažljivo odabranih reči, nego “pomijarenje” po svemu i svima.
Civilizacijski pad je najveće nasleđe Vučića.
Izgubili smo osećaj za dostojanstvo, meru, sramota, empatiju, slobodu, solidarnost.
Paranoja je postala, ne dijagnoza pojedinih, nego način života.
I što je najgore, svi učestvujemo u tom rijalitiju,
Gde smo zasipani sa svih strana.
Da bi određena grupacija mogla da vlada.
Nacionalni interes treba da bude opšti interes, a to je prosvetljenje i produhovljenje,
Gde ćemo jedni druge da tretiramo kao ljude, a ne da maltretiramo.
Zato promene ne treba da budu samo političke,
Nego opšteljudske.
Gde će mnogo šta što se danas radi
Biti nedostojno čoveka.
Dok to ne osvestimo, ništa nismo uradili.
A Vučić, što je najgore, ne koristi ljudsku snagu, nego slabosti,
Ne da bi ih učinio boljim, nego da bi mogao da vlada.
Najbolje se to videlo na zloupotrebi košarkaške reprezentacije. Umesto da su ostavljeni na miru da igraju,
Nezdrava atmosfera je preneta i na njih.
Kao i na sve drugo.
Krenuli pripreme kao svetski šampioni, dobijali sve kao od šale, vratili se kao gubitnici.
Tako i u drugim oblastima.
Džabe imaš najbolje ljude, kada ih vode najgori.
Sve pokvare.
Stefan Simic
Jedini što se slažem je to, da je skoro sve gore navedeno, samo 46 perfektno ciljanih i dubokih uvreda za skoro cijeli srpski narod.

Ne može neko ili bilo ko vladati bez većinske podrške naroda.
Kakav narod takva i vlast - i obratno.
Ovdje se nedvosmisleno sugeriše da su većina tj gro Srba - nesposobni, glupi i **** kreteni.

Ono što je simptomatično da su svi oni koji su lajkovali i podržavaju ovaj vrlo problematičan pamflet, targetirali sve one koji ne misle kao oni a medju njima nisu svi baš bilo ko.. medju njima su komšije, prijatelji, rodjaci, familija, braća, sestre.. i tako se mi Srbi i dalje dijelimo i samouništavamo.

Jedini što se slažem je to, da je skoro sve gore navedeno, samo 46 perfektno ciljanih i dubokih uvreda za skoro cijeli srpski narod.

Ne može neko ili bilo ko vladati bez većinske podrške naroda.
Kakav narod takva i vlast - i obratno.
Ovdje se nedvosmisleno sugeriše da je većina tj gro Srba - nesposobni, glupi kreteni.

Ono što je simptomatično da su svi oni koji su lajkovali i podržavaju ovaj vrlo problematičan pamflet, targetirali sve one koji ne misle kao oni a medju njima nisu svi baš bilo ko.. medju njima su komšije, prijatelji, rodjaci, familija, braća, sestre.. i tako se mi Srbi i dalje dijelimo i samouništavamo.
Samo mi objasni na koji način je neko targetiran i zašto se neki pronađoše...upravo si ti lično targetirao ljude kojima je ova objava ok.

Back