- Poruka
- 50.702
Koja dela je napisao Vladislav Petković Dis ?Problem je sto se ovde to u manjoj ili vecoj meri desava jos negde od 1918, pa i ranije (samo treba citati dela Branislava Nusica i Vladislava Petkovica Disa, zatim Stevana Jakovljevica).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja dela je napisao Vladislav Petković Dis ?Problem je sto se ovde to u manjoj ili vecoj meri desava jos negde od 1918, pa i ranije (samo treba citati dela Branislava Nusica i Vladislava Petkovica Disa, zatim Stevana Jakovljevica).
Ovo jeste tačno, ali nemojmo se zanositi da smo nekad bili Švedska. Vučler ne bi bio moguć ni kao usamljeni incident, da nismo došli u takvo mentalno rasulo da ga izaberemo. On je jahač apokalipse, došao da zakuca poslednji ekser u kovčeg srbijanskog pada.
Наше ДобаKoja dela je napisao Vladislav Petković Dis ?
Nisu hteli da kazu da su ubijeni jer su znali mesto gde se skriva Ratko Mladic?Nemoj tako...pod DOS om su tvrdili da su se vojnici medjusobno poubijali .. ...kakva niskost pod DOS -om
Problem je sto je Simic indoktriniran
Pogledajte prilog 1785644
Možda spava sa očima izvan svakog zla, Izvan stvari, iluzija, izvan života, I s njom spava, neviđena, njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla.Koja dela je napisao Vladislav Petković Dis ?
Ко још нормалан гледа ТВ и чему то служи?Ne lupajte , neću citirati nekolko postova koji se ne odnose na temu , što niste gledali noćas ( sinoć) tv , onda bi čuli po prvi put nešto rečeno javno što se dosad nikad nije reklo ..A tim ljudima se može verovati .
Pesme se u književnoj terminologiji ne nazivaju delima.Objavljene zbirke pesama mogu se nazivati delima ali se tako nešto izbegava uglavnom .Taj pojam skoro isključivo koristi se za prozu i za naučna dela.Možda spava sa očima izvan svakog zla, Izvan stvari, iluzija, izvan života, I s njom spava, neviđena, njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla.
Pesme se u književnoj terminologiji ne nazivaju delima.Objavljene zbirke pesama mogu se nazivati delima ali se tako nešto izbegava uglavnom .Taj pojam skoro isključivo koristi se za prozu i za naučna dela.
Koliko znam Dis je objavio samo jednu knjigu zbirku pesama Utopljene duše.Drugu zbirku sa patriotskom poezijom Mi čekamo cara, napisao je po naružbi tadašnjih vlasti u svojstvu zanatlije.
Tako da je ovo kaže korisnik mr Kiza čista glupost.I moja pokojna baba je možda čula za Disa ali nije kao ni Kiza čitala ništa od njega.
Svi znaju da ih je ubila Demokratska stranka.Nisu hteli da kazu da su ubijeni jer su znali mesto gde se skriva Ratko Mladic?
Ja sam izdvojiobstrofu koju pamtim od gimnazije. Pamtim stvari koje volim i koje su mi vredne.Pesme se u književnoj terminologiji ne nazivaju delima.Objavljene zbirke pesama mogu se nazivati delima ali se tako nešto izbegava uglavnom .Taj pojam skoro isključivo koristi se za prozu i za naučna dela.
Koliko znam Dis je objavio samo jednu knjigu zbirku pesama Utopljene duše.Drugu zbirku sa patriotskom poezijom Mi čekamo cara, napisao je po naružbi tadašnjih vlasti u svojstvu zanatlije.
Tako da je ovo kaže korisnik mr Kiza čista glupost.I moja pokojna baba je možda čula za Disa ali nije kao ni Kiza čitala ništa od njega.
Citiraš pisca, ne mene. Ako mene pitaš, takve insinuacije potvrđuju sve gore napisano o mentalitetu koji podržava ovaj režim..sumnjam da ides u crkvu
Nema svoju tv da bi bio bitan, kao, recimo, DV?E ako on kaže...
Nekakav pjesnik. Kog eto vole da citiraju po netu. U suštini nebitan lik.
Pa ako se čovek probudi iz sna u 1 ili 2 i uključi tv koji ne gleda skoro nikad , onda je sigurno neka neshvatljiva nevidljiva metafizička energija dovela da se pogleda .Ко још нормалан гледа ТВ и чему то служи?
A mora da bude neko? Premijer, Mali, ruska obaveštajna, Karleuša? Nisu nam bitni više ljudi koji imaju šta da kažu i umeju to da kažu, jer pamet je nešto što se i ne ceni više, kao što reče pisac čije reči za mene imaju težinu.Ko je ovaj lik i zašto njegova reč ima bilo kakvu težinu?
A ko pominje dotičnog? Da lik je dibidus nebitan. A DV je budala i zlo.Nema svoju tv da bi bio bitan, kao, recimo, DV?
Riječi dotičnog nemaju nikakvu težinu.Pri tome ne sporim da zna da napiše i vrlo pametne stvari. Ali i budalaštine. Što opet ne mijenja na činjenici da je nebitan lik.A mora da bude neko? Premijer, Mali, ruska obaveštajna, Karleuša? Nisu nam bitni više ljudi koji imaju šta da kažu i umeju to da kažu, jer pamet je nešto što se i ne ceni više, kao što reče pisac čije reči za mene imaju težinu.
Nije bila praksa da se tako otvaraju teme na Politici. Na drugim forumima je sasvim ok.A mora da bude neko? Premijer, Mali, ruska obaveštajna, Karleuša? Nisu nam bitni više ljudi koji imaju šta da kažu i umeju to da kažu, jer pamet je nešto što se i ne ceni više, kao što reče pisac čije reči za mene imaju težinu.
To sam divna Lagerta i hteo da kažem , mentalitet nam je izmenjen , ali osećajni ljudi emotivno reagujemo očekujući da nam upravitelji imaju bolji mentalitet od većine . Možda kada bi se to desilo onda bi većina bila protiv nad čoveka .Demokratija .Citiraš pisca, ne mene. Ako mene pitaš, takve insinuacije potvrđuju sve gore napisano o mentalitetu koji podržava ovaj režim..