Uvoz automobila, pomoć i saveti

Citroen Xsara Picasso 1.6 HDI
2004
1560ccm
80kW
280.000km

auto-plac Holandija

http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/...so-1-6-hdi-ecc-climate-cruise-mistlampen.html

Citroen C5 1.6 HDI
2005
1596ccm
80kW
330.000km

auto-plac Holandija

http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/...oen-c5-1-6-hdif-l-prestige-clima-bj-2005.html

Citroen Xsara Picasso 1.6 HDI
2006
1560ccm
80kW
275.000km

auto-plac Nemacka

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=215330122

1) tvoji papiri 560 / moji papiri 610

2) 790 / 840

3) 760 / 810

AMSS nije uračunat.

I da posle 20 dana moj predmet je dosao u Beogarad na "misljenje",a odgovor tel.putem je :znate odjavu morate da imate,moramo postovati pravila za registraju vozila.A kada sam doticnog gospodina pitao kako Bg,NS,Cacak,G Milanovac....registruju na osnovu koda,dobijam odgovor znate to oni registruju na svoju odgovornost.....A PRAVILA ZA REGISTRACIJU VOZILA!!!!!Cekam odgovor napismeno,ali ova drzava je otisla u tri lepe....
Ima li ko da je registrovao auto kupljen u Italiji posle 05.10.2015.godine?

Novi Sad kao i Beograd nikad nisu bili problematicni za registraciju.
Najgoori ali ubedljivo najgori SUP za registraciju u Srbiji je onaj u Kikindi a i zrenjaninski nije daleko.
To oko novog nacina za odjavu ce biti problematicno pogotovo u zacetku uvodjenja jer nasi multidigitalni sistemi su u raspadu tako da verujem da ce problema biti koliko hoces.

Novi Sad kao i Beograd nikad nisu bili problematicni za registraciju.
Najgoori ali ubedljivo najgori SUP za registraciju u Srbiji je onaj u Kikindi a i zrenjaninski nije daleko.
To oko novog nacina za odjavu ce biti problematicno pogotovo u zacetku uvodjenja jer nasi multidigitalni sistemi su u raspadu tako da verujem da ce problema biti koliko hoces.

I pančevački se lagano pridružuje Kikindi i Zrenjaninu. Generalno, Banat je sav problematičan.

Don,

Koliko bi bili ukupni troskovi (po stavkama) za uvoz Opel Corse iz AT:
http://ww3.autoscout24.at/classified/279682521?asrc=st|as

Sta nam je sve potrebno od papira u AT, i na sta bi trebalo da obratimo paznju?

Uvozimo auto za nas, ne za prodaju.

Hvala unapred!

Pozdrav,

Skinut je oglas.

Pročitajte malo forum da ne ponavljam 1.000 puta sažvakano.

- - - - - - - - - -

Možete li mi reci koliko bi bilo carinjene i registracija na cg tablice za reno megana iz njemacke. Benzin _1,6, 83kw, 2005godiste, metalic , 215000km presao

Za tu procenu ćeš morati naći nekog crnogorskog špeditera, jer mi vršimo procenu po katalogu AMSS, a u CG ni nemam pojma kako procenjuju vrednost auta.

Nisam ocekivao da cu imati problem sa registracijom, sada vidim pominjano je i ovde,
juce otisao na tehnicki, otisao u belu kucu, nece da registruju jer nemam odjavu tablica na onom zelenom papiru, za ovaj papir sa kodom koji imam su verovatno culi prvi put u zivotu.
Probao u ljermontovoj, tamo vec znaju o cemu se radi, ali cekaju neko misljenje od mup-a sta da rade, tako da do daljnjeg nema registracije. Katastrofa, samo covek da se nervira za dzabe.

A polisa tece posto sam bio na tehnickom, da li to ima veze sto ce da se registruje sa kasnijim datumom od pocetka polise?

Polisu svakako moras da promenis jer tablice si trebao da dobijes onog dana kad je polisa pisana.
Vrati se u agenciju gde si dobio polisu tj gde si radio registraciju i reci im da imas problem sa registracijom i reci ce ti da kad budes znao sigurno da ces da dobijes tablice da dodjes da ti promene polisu.

Hm, da, pitacu u agenciji sutra, jedino je problem sto verovatno necu znati sigurno kad dobijam tablice. Predacu sutra u ljermontovoj uz zahtev, rekli su mi da tako moze, mada i tako tablice mogu da budu za 2 dana, mogu da budu za 20 dana. Pa cu pitati i tamo sta da radim sa polisom.
Meni naravno nije problem da kad god mi daju saobracajnu da vazi i od prekljuce od kad je ova polisa, ali to tako verovatno ne moze.

Uspeo sam da zavrsim registraciju juce.
Otisao sam najpre i promenio datum polise na jucerasnji datum.
Potom u ljermontovu, spreman na to da samo predam papire i ostavim tamo sa zahtevom, medjutim kada sam pitao ima li novosti sa italijanskom odjavom, samo je klimnula glavom i uzela papire i zavrsila registraciju. Ja prijatno iznenadjen.
Jedino treba priloziti uz onaj papir sa kodom, odstampani pdf fajl koji se dobije sa tim istim kodom a ukuca na prilozenoj web adresi.
Kako je na drugim mestima, na primer beloj kuci i van beograda, ne znam, ali eto izneo sam moj primer mozda pomogne nekome. Poz.

Back