Uvoz automobila, pomoć i saveti

Zdravo. Jel znate koliko bi kostale sve dazbine osim registracije za Seat Arosa 1,7 SDI dovezen iz Austrije. Hvala unapred

Znaćemo, čim nam daš više podataka. :D Možeš i popuniti ovaj upitnik, ako ne znaš koje podatke da daš. http://www.don-sped.rs/kalkulacija-troskova/ Obaveznop u napomenu stavi da je već u Srbiji, i navedi da li ima važeće tabvlice ili je odjavljen.

- - - - - - - - - -

Seat Leon Signo 1.4 16V
2001
oko 200.000km
Slovenija

Volkswagen Golf Variant Comfortline 1.6 16V
2001
oko 250.000km
Slovenija

orijentaciona cena ( od ulaza do preuzimanja za registraciju )

I za tebe, druže, isto važi ovo od gore. Stvarno, ljudi, nemojte se ljutiti, ali nisam vidovit.

1) Ako mu pišeš na računu 1.200 €, troškovi su ti 520 €
Ako ne želi Slovenac da ti piše manju vrednost, su ti troškovi na ovu vrednost sa oglasa 560 €.

2) 560 € na naše izvozne papire, pošto je tamo prodavac FL, pa ne bi mogao dobiti eur1.

3) 590 € na naše izvozne papire.

To ti je sve sa uračunatim ispitivanjem u AMSS.

Da li mogu da dobijem informaciju,koliki su troskovi carine, PDV i spedicije za:

Mercedes-Benz B180 CDI
2008. god
dizel
1991 kubika
80 kw
110.000 km
5 vrata
automatski menjac
uvoz iz Nemacke
prodavac fizicko lice,kupac fizicko lice
ima eur1

nadam se da sam dao dovoljno informacija,Hvala na odgovoru.

Poslednja izmena:
Da li mogu da dobijem informaciju,koliki su troskovi carine, PDV i spedicije za:

Mercedes-Benz B180 CDI
2008. god
dizel
1991 kubika
80 kw
110.000 km
5 vrata
automatski menjac
uvoz iz Nemacke
prodavac fizicko lice,kupac fizicko lice
ima eur1

nadam se da sam dao dovoljno informacija,Hvala na odgovoru.

Poslao sam ti kalkulaciju na mail kao odgovor na popunjen upitnik na mom sajtu.

- - - - - - - - - -

uh, Done, ovaj mi zapao za oko, trebalo bi da je euro 3, a verujem i da su troskovi carine manji za njega, pa me zanima koliko bi bili...

http://suchen.mobile.de/auto-insera...codeRadius=100&negativeFeatures=EXPORT&noec=1

Još nekome je zapeo za oko. Prodat je. :mrgreen:

Kako kaže onaj Šiptar u Crnom Gruji što prodaje "pogaće na lebac": "Može biti, a ne mora da znaći". :)

ljudi...pa i ovako sam na mukama, a vi dolivate ulje na otvoreni plamen...tesite me, recite da je sve super...:)...ja vec ugovorio gledanje auta, imam gore familije, pa ce sutra otici da pogledaju auto, e sad, nisu to moje oci, pa da ja sve pregledam, znaci da rizik uvek postoji...:think:

Kako kaže onaj Šiptar u Crnom Gruji što prodaje "pogaće na lebac": "Može biti, a ne mora da znaći". :)

Auto je upravo kupljen, pa sad, sta mi bog da :dash:...Kaze Sestric, da izgleda sve ok, probao ga i dobro izgleda...nego, kaze da ce napraviti originalni racun na 2300evra, napisace na njemu, da ima gresku na motoru i menjacu i da je vozilo za export (da bi sebe ogradili od kontrole). Pije li to sve vodu i hoce li nasa carina to sve progutati i smanjiti troskove za koji dinar. Pitao ga sestric za euro1, kaze on to ne radi. hocu li ja to moci sam srediti, jel to bese carina izdaje. Sestric radi u spediterskoj firmi, pa ce on napraviti ex papir...uhhh :dash:

Back