- Poruka
- 187.559
Evo sta kze jedan uvoznik
Po meni resenje je opsta blokada carina i granice od strane ovlascenih uvoznika dok se ne ukinu ovi lopovske i pljackaske uredbe...
U suprotnom uvoznici polovnih automobila ce ostati bez posla a njihovi zaposleni sa porodicama bez hleba.
NEBOJŠA 25.04.2014. u 14:29
ajd...Nek svako uzme sebi koliko mu treba.Zastupnici po 150 eura od polovnog auta koga nisu ni videli,AMSS 50,ABS 30, dođosmo na preko 200.Mi smo ludi,idemo po 2500-3000 km tamo i nazad,rizikujemo nekad i sopstveni život(zdravlje odavno nemamo),platimo auto,colke,putarine,gorivo,ili kamion, carinu 0%,PDV 40%(jer na plaćen auto 1200 eura u Nemačkoj po proceni carine PDV je 400 eura),špeditera,potvrdu od zastupnika,ispitivanje,i sve to izađe skuplje nego auto,pa ukupno dam 2500 eura i tri,četiri meseca čekam em da povratim pare,em da zaradim bednih 200 eura.A svi se naplatili i odavno potrošili te pare.A tako nam i treba.Ima nas uvoznika na hiljade,od kola hranimo decu,a i dalje ćutimo.I treba da nas nema.Pa nek polovnjake uvoze njihovi puleni,a mi ćemo da točimo gorivo na nekoj pumpi ili da peremo kola u perionici za 15-20000 platu. ?
Po meni resenje je opsta blokada carina i granice od strane ovlascenih uvoznika dok se ne ukinu ovi lopovske i pljackaske uredbe...
U suprotnom uvoznici polovnih automobila ce ostati bez posla a njihovi zaposleni sa porodicama bez hleba.