botr
Iskusan
- Poruka
- 6.162
Euro 1 bi trebalo da mozes da uzmes kod ovlascenog predstavnika u Sloveniji, a mislim d aDon moze to da zavrsi u Subotici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.marche.fr/petite_annonce...tta-dct-f1-ville-34145-ref57244151-dep89.html
Jel ovo stvarno ili se neko zajebava zato ne mogu da vjerujem!
http://www.polovniautomobili.com/au...bra-nov-nacin-provere-polovnih-automobila.php
Ево Доне одговора на нека питања и недоумице, ако ови добро преносе нећеш морати да селиш канцеларију, једна од 270 локација је сигурно у Суботици.
А испада да ће и ово око хомологације сада бити јефтиније јер се неће додатно плаћати него ће бити обједињено у овом прегледу и у истој цени.
Pozz svima,
citao sam delimicno postove i posto prvi put treba da uvezem auto iz Slovenije i dalje mi nista nije jasno. U pitanju je Renault Scenic 2003 1.6 106KS (79kW ) presao 170 000, vec sam ga kaparisao preko nekog prijatelja. E sad ako moze da mi pojasni taj Eur 1 kako, kod koga, za sta, s cim, s kim..
Pricao sam s tim covekom iz Slo on ne moze da mi da taj obrazac (dokument sta god da je). Nesto sam razumeo da Renault ne izdaje taj eur 1 (kao svaki je napravljen u eu). I stvarno ne znam vise ni kome da se obratim nit koga da pitam. Ko to u Slo ili kod nas u Srb moze da mi izda, i koja bi od prilike bila cena carine sa i bez tog Eur 1. Hvala unapred i ziveli! pozz
Euro 1 bi trebalo da mozes da uzmes kod ovlascenog predstavnika u Sloveniji, a mislim d aDon moze to da zavrsi u Subotici.
Auto koji košta u njemačkoj 11 000 koliko bi za njega trebalo da bude carina i prebacivanje vlasništva.Imam isto komšinicu koja ne plaća porez da li preko nje mogu da kupim da ne plaćam porez?Iz CG sam!
Koliko para bi bilo da se dotera ovaj auto:
http://suchen.mobile.de/auto-insera...rationDate=2003-12-31&negativeFeatures=EXPORT
Auto mi treba iskljucivo za delove. Imam isti taj samo slupan. Pa mi treba ceo prednji kraj![]()
Tako da od papira ne mora nista da se sredjuje, Samo ono osnovno sto mora da dodje do ovde.
ps. auto ide odmah pod noz![]()
Da... Čuo sam juče. Javio mi je novinar Polovnihautomobila pre nego što je objavio članak, ali nisam hteo da ovde objavim, da mu ne uzmem ekskluzivitet vesti.
Ako bude tako, nije to ni loše. Bitno je samo da to srede tako da se ne stvaraju čepovi, pa da auta carinimo po dva meseca. Jedino što troškovi odoše gore. Prvo moraš platiti COC ako ga nemaš, a većina nema, pa uslugu AMSS, pa taksu Agenciji ZBS. Stalno neki novi namet na vilajet.
Па добро али није драматично скупље како си очекивао. Не знам колико кошта тај ЦОЦ али овако испадне да фирма за ауто за који је плаћала хомологацију сада има 70-80 евра мањи трошак. И на то додаш тај ЦОЦ.
akoje auto 2012 god Q 7 el isto mora hml , stamuje konkretno taj COC ,
Па добро али није драматично скупље како си очекивао. Не знам колико кошта тај ЦОЦ али овако испадне да фирма за ауто за који је плаћала хомологацију сада има 70-80 евра мањи трошак. И на то додаш тај ЦОЦ.
Sta si ti poreznik ili politicar?
Nije mnogo kazes ? Nista nije tebi mnogo kad se obicnom narodu zavlaci ruka u dzep .
Samo si zaboravio da dodas da su dosad homologaciju radili samo ovi koji uvoze auta starija od 2002 godista a sada ce COC morati da vade i placaju svi.
I ne samo to. Nego dodaj tu trosak izgubljenog vremena, predjenih kilometara u inostranstvu da bi se COC izvadio....
I trosak vadjenja COC-a barem prema sajtu koji je ostavio slobodannick kosta od 90 do 240 evra..
I ceka se 3 dana do 30 dana
COC je 30-50 evra. Zavisno od marke.