perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Ma jel` ti nisi u Svici?
Ne ja sam u Nemačkoj,Hannover
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jel` ti nisi u Svici?
Dobar dan,
kupili smo Ford Focusa i hocemo da ga carinimo dole.
Znaci, imamo kupoprodajni ugovor i to uveren od Notara. Imamo EX Papier od carine iz Nemacke. Imamo i Zoll tablice i sve je super.
Jedino sto nas zeza je Ford. Jer moraju da nam daju potvrdu da bi mogli da vadimo EUR.1 obrazac. A Ford to ne radi.
Nema sanse da dodjemo do tog. Znaci sve imamo samo EUR.1 obrazac ne.
Auto ima EUR 4, 2001 godiste, 128.000 km preso i hocemo da ga carinimo u Kragujevacu.
Dali ce da mi pravi probleme sto nemam EUR.1 obrazac?
Dobar dan,
Znaci, imamo kupoprodajni ugovor i to uveren od Notara. Imamo EX Papier od carine iz Nemacke. Imamo i Zoll tablice i sve je super.
Jedino sto nas zeza je Ford. Jer moraju da nam daju potvrdu da bi mogli da vadimo EUR.1 obrazac. A Ford to ne radi.
Auto ima EUR 4, 2001 godiste, 128.000 km preso i hocemo da ga carinimo u Kragujevacu.
Dobar dan,
pozzz ja zivim blizu kg i jednom sam carinio u kg i vise nikad ojadilisume toje moje licno iskustvo
Ojadice i Zokija333 s obzirom da vidim da hoce cariniti auto na ugovor overen kod notara gde je upisana prodajna cena automobila tj ona koliko su ga platili.
A tako ce ga ojaditi svaka carina u Srbiji sa eur1 obrascem ili bez.
da ali koliko ja znam to znaci da je puna cena tacnije da porez nije odbijen a ne da ne moze da se dobije povracaj istog! A vasu cenu za carinjenje nisam ni video do sada pa se izvinjavam mada nisam nista lose rekao... a nepismeni pojedinci bi mogli da se uzdrze svojih komentara kad ih se to nista ni ne tice...pozdrav za Dona i jos jednom hvala
Pozdrav svim forumasima!
Pitao bih Don-a i ostale upucene u materiju, koliko bi izasla carina, pdv... za ovaj auto:
http://www.exportwagen.eu/ba/Import/Renault/Laguna/Cars/CarView.aspx?CarID=420441&Noofcars=9&CurrentCar=5#
Hvala!
Pozdrav . Interesuje me da li mercedes e200 99god. 2147 85 kw poseduje euro 3 motor,i kolika bi bila carina za taj auto? u pitanju je uvoz iz austrije ,vozilo je bilo taxi .
Auto je inače zadnje 3 godine u ćaletovom vlasnistvu,on je taksista . Ima predjenih 220.000 km. u saobracajnoj mu stoji oznaka ||| 98/77 do u tipešajnu stoji ||| 96/69,pa me to malo buni. Neki datum se pominje 4.11.1999. e sad dali mu je to prva registracija ili datum kad je izasao iz fabrike ne znam . Gledajuci neke polovne na netu naiso sam da na dosta vozila istih stoji da imaju euro 3 motor.
i da je dogradjeno to je sve fabricki radjeno,ne vidim zasto ih ne bi svrstali u euro 3 motore s obzirom da je to fabricki i da nije nista karabudzeno .
Dobar dan,