Veliki Pozdrav Ucesnicima foruma!
Boravim neko vreme Holandiji na relaciji: Rotterdam

Den Haag

Amsterdam

& Belgija povremeno (do daljnjeg )
U zadnje vreme dosta vremena provodim gledajuci bogatu ponudu automobila u okolini ovih gradova, takodje imam dobre kontakte sa lokalnim korektnim trgovcima.
Ukoliko imate ozbiljnu nameru da u kupite auto , Vase zahteve (marka, model, godiste, motor, boja, itd) prosledite nakon detaljne pretrage prosledjujem Vam podatke o vozilima koje sam pronasao iz lokalne baze podataka koju koristim.
Ukoliko ste vi vec pronasli odgovarajuce vozilo na teritoriji ove dve drzave , mogu dogovoriti i izvrsiti brzu rezervaciju( kaparisanje), pregled auta na licu mesta, postizanje moguce najnize cene. (cenkanje)
Po izboru vozila koje ste trazili, dobicete vrlo brzo tacnu informaciju o svim troskovima do same registracije u srbiji.
Tolerancijom +-100 eur
Efikasnom i brzom zajednickom reakcijom, izabran auto ce biti velikom verovatnocom Vas, bez straha da ce prodavac prodati u vremenskom intervalu dok putujete do njega.
Takodje sa svojim saradnicima nudim mogucnost sigurne i brze isporuke auta do madjarske granice ili na trazenu lokaciju. (voznja, prikolica, kamion) po izboru
Carinjenje i spediciju bi prepustili nasim clanovima foruma

Vrednim i Veoma profesionalnim Spediterima koji su oplemenili forum pouzdanim i tacnim informacijama. Iskreno skidam kapu.
Verujem da se isplatilo

da su svi ucesnici zadovoljni...Uostalom forum je dobio pravu vrednost sa veoma tacnim i bitnim podacima, koje uopste nije lako naci, konacno bez lupetanja - nagadjanja.
Kad kupac ili trgovac iz Srbije nadje ono sto trazi, moze brzo izracunati troskove njegovog angazovanja
Mislim da je svima poznato da u Holandiji i Belgiji skoro sva vozila poseduju servisne knjizice, redovno su odrzavana, dobro ocuvana samim tim nude i kvalitetnu trgovinu.
Sa klijentima koji traze auto ili bilo kakvu informaciju sa kojom mogu sluziti, sve potrebne detalje dogovaramo telefonom, mailom, skypom ili licno

(kontakte po zahtevu ostavjam pp)
Zanimljive ponude podelicu sa svim clanovima cim se pojave.
Hvala na strpljenju.