Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Dali prilikom prijave vozila za uvoz na granicnom prelazu mogu sam da izaberem carinsku ispostavu gde cu cariniti vozilo ili je to odredjeno po prijavljenom mestu prebivalista?
Možeš gde hoćeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali prilikom prijave vozila za uvoz na granicnom prelazu mogu sam da izaberem carinsku ispostavu gde cu cariniti vozilo ili je to odredjeno po prijavljenom mestu prebivalista?
hvala na odgovoru,pa pise u brifu svi kazu da je to merodavno
pa koga onda da pitam kad budem otisao u frankfurt da kupim auto,da zovem tebe onda?
pa koga onda da pitam kad budem otisao u frankfurt da kupim auto,da zovem tebe onda?
Možeš gde hoćeš.
![]()
jel to ta,nasao na netu ili je neka druga dozvola
Da li je ovo nesto novo? Zar to nije vazilo samo za pravna lica?
zeleo bin da kupum punta za prodaju,a ako mi skoro uleti neka kinta mozda i golf iv,sad me interesuje posto u oglasima pise prva registracija a to nije isto sto i proizvodnja,sta sad gledati proizvodnju ili registraciju i gde gledati datum proizvodnje,jel i datum proizvodnje u brifu?
U kfc scheini-zulassungsbescheinigung teil 1- proizvodnja ti stoji na prvoj stranici pod slobo B. Tu stoji datum proizvodnje auta .Do tog stoji 2.1 pa onda četvorocifreni broj pa onda stoji 2.2pa opet pet do šest broja.E ti brojevi ti označavaju koje je klase E 2- E 3 ili E4 Nadam se da sam ti objasnio.Pod broj 14 stoji ti dali je stvarno upisan E 3 ili D4 .Ako tako piše to nije euro 3
strašno brate moj al su ga zakomplikovali,pise euro 4 a ono 3,sta se tu desava,pitaj Boga![]()
Ma, euro4 je. Pera ti je napisao da sigurno ima euro3 zbog datuma prizvodnje, što ne znači da nema i veću normu, odnosno euro4.
znaci meni moze da se desi da doteram punta 2001. kome u schein-u stoji samo euro 3 i da opet ne moze da se carini?