Uvoz automobila, pomoć i saveti

Koji auto je u pitanju? Ovi neki nece da uzimaju da rade displeje jer je to jako pipav posao a ne mozes da ga naplatis koliko vremena oduzme a imam dvojicu koji bi to mozda mogli i hteli da naprave al zato pitam koji je auto u pitanju jer bih morao da ih nazovem i pitam dali uopste hoce da uzmu da rade.

xsara pikaso,ista konzola kao na 307,206 i.t.d. ja bih im skinuo i odneo,zvao sam nekog lika na oglas i trazi mi 20e za drugu,pa reko ako neko to moze da popravi jeftinije,da ne bacam pare,jer mi 17.05. istice registracija a moram i da prevedem auto....muke zive....

Pitanje za Dona: Poklonila bih ocu koji zivi u Srbiji Renaut Scenic god. 2003 . 1,9 Disel, klima, presao 100.000 km. ... Koliko bi ga iznosili svi troskovi carinjenja i spredicije..... I na koji nacin je najbolje da to uradimo. Da mu poklonim ili prodam auto? Inace auto je iz Nemacke.... I da li znate neki kontakt , ko bi mogao da nam pomogne kada dodje do uvoza? Unapred hvala...

Cao svima, evo danima citam ovo sto su clanovi pisali, pa rekoh i ja da pitam nesto...
Htela bih da kupim Pezo 307 cc u Italiji, ili u Francuskoj, pa me interesuje koliko ce me kostati carina i porez-okvirno... Nasla sam par automobila recimo od 2004.god.-do 2006.god, presli su naravno puno...
Ako neko moze da mi pomogne, ja cekam... Pozdrav i hvala unapred

Pitanje za Dona: Poklonila bih ocu koji zivi u Srbiji Renaut Scenic god. 2003 . 1,9 Disel, klima, presao 100.000 km. ... Koliko bi ga iznosili svi troskovi carinjenja i spredicije..... I na koji nacin je najbolje da to uradimo. Da mu poklonim ili prodam auto? Inace auto je iz Nemacke.... I da li znate neki kontakt , ko bi mogao da nam pomogne kada dodje do uvoza? Unapred hvala...

Koliko kw ima? Je li na tvom imenu brif?

Cao svima, evo danima citam ovo sto su clanovi pisali, pa rekoh i ja da pitam nesto...
Htela bih da kupim Pezo 307 cc u Italiji, ili u Francuskoj, pa me interesuje koliko ce me kostati carina i porez-okvirno... Nasla sam par automobila recimo od 2004.god.-do 2006.god, presli su naravno puno...
Ako neko moze da mi pomogne, ja cekam... Pozdrav i hvala unapred

Postavi oglase da bi mogli da ti izracunaju [treba im godiste, snaga, oprema...]

Back