Uvoz automobila, pomoć i saveti

Pozdrav ljudi! Potraga za autom i dalje traje :)

Evo da pitam Dona, radije bih ovde, pa da svi vide odgovor:
Don je upoznat sa situacijom da ja hocu da uvezem auto u BiH, i da je carina 3% i PDV 17%...pa bi me zanimala kataloska vrijednost za ovaj auto(koji bi maksimalan iznos mogao platiti za ovako nesto...), Audi A6 2.4 benzin, 125 kw, Euro 4, presao cca 170 000 km? Link je tu... http://suchen.mobile.de/auto-insera...&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine

Zahvaljujem!

Ako dovozis auto na tockovima iz Nemacke racunaj da ti treba oko 400 eura sa zoll tablicama,putarinama,gorivom,wc-om,klopom...:)
A sto se tice carine pa sve je to slicno ako je 2001 i racunajte do 300 eura a sve sto bude manje je jos bolje.;) Mislim da nije bitno da znate bas u euro. A Vectra koja je okacena je lesina koja je sva trula i koja ce i kad uradis limariju i dalje biti truljava jer rdja kad jednom krene tu nema varijante da se zaustavi osim ako ces da skidas vrata i peskaris ali mislim da to niko od nas nece da uradi jer je skupo i zahtevno i to se radi uglavnom na oldtajmerima.
Moj savet-ne gledajte toliko u cenu koliko u auto jer ta jeftina kola mogu kasnije mnogo vise da vas izadju od odlicnog primerka za koji niste hteli da date u startu koju stotku vise.:per:

Dok ti Marko dovezes auto i ocarinis a onda popravis branik i vrata pa ofarbas izace te taj auto kao da si ga i ovde kupio s tim sto ovde mozes da povedes i majstora ako se ne razumes ili da ga odvezes u servis na pregled da ti potvrde dali je auto dobar ili ne.
http://www.polovniautomobili.com/pu...o=0&tag_36=45&selectedRegion=0&showoldnew=all

Pozdrav ljudi! Potraga za autom i dalje traje :)

Evo da pitam Dona, radije bih ovde, pa da svi vide odgovor:
Don je upoznat sa situacijom da ja hocu da uvezem auto u BiH, i da je carina 3% i PDV 17%...pa bi me zanimala kataloska vrijednost za ovaj auto(koji bi maksimalan iznos mogao platiti za ovako nesto...), Audi A6 2.4 benzin, 125 kw, Euro 4, presao cca 170 000 km? Link je tu... http://suchen.mobile.de/auto-insera...&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine

Zahvaljujem!

ovo nema leba da je 2 soma prevara neka

Hvala puno na odgovru Dule_21
Imas li ti neko auto da bude karavan i dizelas i da kosta do 2500? Auto je potrebno za plantazne radove tako da nezlim bas puno da investiram u njega.
Hvala Puno na pomoci

Pozdrav

Ako dovozis auto na tockovima iz Nemacke racunaj da ti treba oko 400 eura sa zoll tablicama,putarinama,gorivom,wc-om,klopom...:)
A sto se tice carine pa sve je to slicno ako je 2001 i racunajte do 300 eura a sve sto bude manje je jos bolje.;) Mislim da nije bitno da znate bas u euro. A Vectra koja je okacena je lesina koja je sva trula i koja ce i kad uradis limariju i dalje biti truljava jer rdja kad jednom krene tu nema varijante da se zaustavi osim ako ces da skidas vrata i peskaris ali mislim da to niko od nas nece da uradi jer je skupo i zahtevno i to se radi uglavnom na oldtajmerima.
Moj savet-ne gledajte toliko u cenu koliko u auto jer ta jeftina kola mogu kasnije mnogo vise da vas izadju od odlicnog primerka za koji niste hteli da date u startu koju stotku vise.:per:

Ja sam auto kupio sa 127k km i po sacuvanosti automobila bih rekao da je stvarno toliko presao.
Septembar 2001 godine je i sve su mu jedinice na staklima,trap nema ni najmanjeg lufta a motor radi kako treba i vuce kad mu das gas sto znaci da je sve ispravno. Jedino sta sam ja radio je to sto sam zamenio sva 4 grejaca a otisla su dva jer necu dva da kupim a ova dva opet posle da prave problem.
Auto je zaista dobar i da se razumemo-imam ja kola na oglasima i sa preko 200k km tako da nisam od onih koji uvek stavljaju kilometrazu na 123.Uostalom ako laze koza ne lazu rogovi jer od babe ne mozes napraviti devojku-volan,papucice,sediste,menjac i sveopsti utisak pokazuju dali auto vredi ili ne.Ovaj pored toga nije poliran,dubinski pran i motor mu takodje nije pran jer nije bilo potrebe za tim radovima sto znaci da je vlasnik bio pazljiv prema autu.
Evo ti primer gde se vidi da nije auto sa 123km a ja ga prodajem takvog kakav je i mislim da se vidi da nije krs kao ni Focus.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2042533/bmw_320_dizel/

Poslednja izmena:
cao Don,

Zanima me koliko bih kostala carina sa pdv za ovaj auto?

http://home.mobile.de/JEREMIC-AUTOMOBILE#des_160874344

Isto tako zanima me koliko bih kostao tranport auta iz Nemacke?

Da li moze da se uveze auto koji ima mali defekt(pokvaren hladnjak ili slicnot) pa da se u Srbiji pre tehnickog opravi?

Pozdrav
Sale

450€

Transport se naplaćuje oko 500€. Ja ga ne radim. Mogu ti naći nekoga ko bi ti to odradio.

Može da se ocarini sa tim kvarovima.

Poslednja izmena:
Eh da ipak je Nemacka dosta skuplja od Italije i bez obzira sto sam cak i povecao cenu carine za koje sam otprilike rekao cifru opet je prebacila za Nemacku.
Meni je to 100 eura gore dole beznacajno jer se radi o ciframa od par i vise hiljada eura pa ne gledam toliko na to a pogotovo ne bi trebalo da gleda neko ko uzima auto za sebe jer njemu je vazan auto a dal ce ustedeti 50 ili 100 eura mislim da nije bas toliko vazno.
Znam da za tu razliku moze npr da se zameni ulje ali ja kad uzimam auto za sebe nikad nisam toliko gledao cenu koliko auto i kupovao sam na drugim autoplacevima po maksimalnim cenama kad vidim nesto sto mi se svidja iako prodajem automobile iz uvoza.

Nisam siguran da sam najbolje razumeo odgovor od milosstan-a, pitao sam okvirno koliko bi me izasli troskovi za ovaj model konkretno, 2001-2002 god, limuzina, motor 96kw 131ks, dizel 1.9tdi, sa nekom solidnom opremom, znaci okvirno me zanimaju troskovi koje bih dodao na ovu cenu... Hvala

Jedno pitanje,da ne otvaram novu temu,a vidim da ovde ima dosta ljudi koji rade sa kolima....gde da odnesem u novom sadu da mi poprave displej od digitalne klime,gubi kontakt,cas radi cas ne....

Koji auto je u pitanju? Ovi neki nece da uzimaju da rade displeje jer je to jako pipav posao a ne mozes da ga naplatis koliko vremena oduzme a imam dvojicu koji bi to mozda mogli i hteli da naprave al zato pitam koji je auto u pitanju jer bih morao da ih nazovem i pitam dali uopste hoce da uzmu da rade.

Back