Uvoz automobila, pomoć i saveti

ovaj don se izbezobrazio...ispalio me totalno...ljudi nemojte nikako da saradjujete sa ovim prevarantom...
pa ti sledeci put nemoj da odg

Milose, odgovorio sam ti...naravno, kad sam stigao, jer ja imam i klijente koji su u procesu uvoza, i oni moraju da imaju prioritet. Ni ti ne bi voleo da ti auto ne bude ocarinjen u roku zbog toga što ti se špediter dopisuje po internetu.

A, što se tiče tog "prevarant", slobodno neka se javi bilo ko koga sam ja prevario. Evo ja javno obećavam pred svima vama da ću mu dati sve pare za koje sam ga prevario i još pride "ljubičastu". Jel može?:ceka:

Poslednja izmena:
Super ponuda planula dok si udario dlanom o dlan!z:lol:
Jasi sad video kako se nesto proda sto je povoljno a dobro? Tako ti je i kod nas a posto te cene kao za tog Merca nisu konstantne onda su i cene vece.
I zamisli da si i dogovorio se sa vlasnikom da ti ostavi auto -ko ti garantuje da ce te ispostovati tj sacekati dok ti dodjes?
Pravila u ovoj igri nema i pitanje je na sta ces naleteti kako ovde tako i tamo.

Super ponuda planula dok si udario dlanom o dlan!z:lol:
Jasi sad video kako se nesto proda sto je povoljno a dobro? Tako ti je i kod nas a posto te cene kao za tog Merca nisu konstantne onda su i cene vece.
I zamisli da si i dogovorio se sa vlasnikom da ti ostavi auto -ko ti garantuje da ce te ispostovati tj sacekati dok ti dodjes?
Pravila u ovoj igri nema i pitanje je na sta ces naleteti kako ovde tako i tamo.

ladno prodat:dash:ja covece vec kontam koga discimam didem po njega:lol:kakva koza bila unutra odlepio sam:besna:

Dule dali se 2001 pravio euro 3 .Ja mislim počeli 2002 tek

Ima ih euro3 i 99' godiste ali vecina je krenula od 2001 godine s tim sto nisu svi bili euro3 tada a dokaz je sto neki Golf IV 1,6 benz jeste a neki nije tako da ne treba misliti da su svi golfovi euro3 ako jedan jeste. Tako se mnogi opeku.
Ja sam uvezao Toyotu Yaris Verso 2000 koja je euro 3 sto znaci da ih ima ali su redji.

@milosstan
Ako si citao prethodne postove i stranice ovog foruma mogao si da ustanovis da je sam covek objasnio da on ovde obitava kad ima vremena i da ce vrlo rado pomoci koliko moze! Ako je on tebi prevarant sto ti nije odgovorio.
Cak sta vise mislim da ima bas za Golfa odgovora tako da ako imalo imas mozga u glavi mogao si povezati 2 i 2.
I ja sam ti rekao grubo koliko ti je carina ali ti hoces u euro i da si kupac dosad bi vec uvezao taj auto bez informacije od Dona.
A ovde na ovom podforumu 98% ljudi samo se informise i nista ne radi i kad dobije odgovor od Dona.
Nadam se da si svestan toga i nemoj da nekog nazivas prevarantom ako ne stigne da ti odgovori jer neki ljudi u ovoj drzavi i rade i nemaju vremena da vise pored kompjutera da bi odgovorili svakom.
OVO JE FORUM...I TREBA DA SLUZI SAMO ZA INFORMISANJE,A DOBRA VOLJA NEKOG JE DA ODGOVORI,JA SAM SE NARAVNO NASALIO ZA DONA DA JE PREVARANT STO SE MOZE LAKO ZAQKLJUCITI AKO SE IMA IMALO MOZGA:)

Ja znam sta si ti hteo da postignes-da ti Don da odgovor!
A ako ti salom zoves to sto nekoga javno nazivas prevarantom onda ti razmisli dali imas ono sto si malopre pomenuo.
Kako bi se ti osecao da te neko nazove prevarantom? Smatrao bi da je to sala, naravno, jer ti imas mozga.
Isto tako ,kad imas mozga,mogao si mu poslati pp pa bi ti odgovorio cim dodje na forum jer to je prvo sto ce mu se pojaviti-tvoja poruka.

Ja znam sta si ti hteo da postignes-da ti Don da odgovor!
A ako ti salom zoves to sto nekoga javno nazivas prevarantom onda ti razmisli dali imas ono sto si malopre pomenuo.
Kako bi se ti osecao da te neko nazove prevarantom? Smatrao bi da je to sala, naravno, jer ti imas mozga.
Isto tako ,kad imas mozga,mogao si mu poslati pp pa bi ti odgovorio cim dodje na forum jer to je prvo sto ce mu se pojaviti-tvoja poruka. Naravno treba malo vise da ucestvujes na ovom forumu i ispises malo vise postova da bi mogao da saljes i primas pp.Ocigledno i ti ne visis na forumu kao ni Don jer verovatno radite nesto-jel tako.
Ej a da te pitam- jesi kupio bilo kakav auto od onda tj od tog 23.Januara? Ili si cekao Dona da ti kaze kolika je carina pa da onda krenes u akciju?

Back