Uvoz automobila, pomoć i saveti

Koliko kosta pribavljanje Eur 1 za Peugeot 406 coupe, 2002. godište, jer me u Nemačkoj šetaju od carine, preko špedicija do servisera i auto kuća za njega? I da li neko zna kada se dodje na srpsku granicu mogu li sam da biram gde cu vozilo cariniti, jer imam nekoga ko bi mi pomogao oko svega u Bgd-u?

Passat limuzina
03/2004
klima
102ks,1600cc
170.000km
Grcka

Molim za cenu troskova i papira koji su neophodni (da naglasim da sam ja vlasnik).Hvala unapred

630 bez, 750 sa AMSS

- - - - - - - - - -

Koliko kosta pribavljanje Eur 1 za Peugeot 406 coupe, 2002. godište, jer me u Nemačkoj šetaju od carine, preko špedicija do servisera i auto kuća za njega? I da li neko zna kada se dodje na srpsku granicu mogu li sam da biram gde cu vozilo cariniti, jer imam nekoga ko bi mi pomogao oko svega u Bgd-u?

Košta oko 50 € u Nemačkoj, ali pod uslovom da imaš ili da ti ne traže autorizaciju. Ako moraš i nju da pribaviš,. računaj na još 100-injak evrića.
Ja mogu da ti obezbedim eur1, ali onda, burazeru, nema da cariniš u Beogradu, nego kod mene u Subotici.
Inače, imaš pravo da cariniš bilo gde u Srbiji.

P.S. Bez uvrede, ali izem ti takvu pomoć. Oko čega će da ti pomogne? Da podneseš deklaraciju i da ga ocariniš po fakturi ili po katalogu ako je faktura manja. Pa to zna svaka budala.

Pitanje za Don-a> Ukupni troškovi za carinjenje Stilo 1.9. jtd 2003, 85 kw 116 ks, euro 3, 4-5 vrata, hečbek, man.klima, i Astra 1.6. 16 v, benz, 2003 euro 3, 74 kw 101 ks, hečbek 4-5 vrata,man. klima

Zemlja?????????????????????

- - - - - - - - - -

To je uvoz iz južne afrike? Tamošnji policajci voze Astre

ahahahhahahahahaahha.... :rotf:

Za mister Dona
Koliko bi bila carina sa svim dažbinama za ova dva automobila, meni samo registracija?
Varijanta da ih ostavim na plac u Mađarskoj kod granice i druga varijanta da uđem sa coll.
Golf 4 1,9 tdi 175000km 08.10.2002god. 74 KW 4 vrati limuzina
Nissan X-Trail 2.2 dCi T30 4x4 Sport 28.07.2005 194000km. 100kw dizel 4 vrati.
Nemci su oba
Hvala unapred

Back