O
ocu da bidnem bundevica
Gost
..he heh sve je to ok. samo ako ' nesto drugo neispadnebundeva:Ti mene sad pitas,a objasnila si mi nedavno :wink: Server los,pa bundeva klikne jos jednom i ebi ga-vidis sta ispadne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..he heh sve je to ok. samo ako ' nesto drugo neispadnebundeva:Ti mene sad pitas,a objasnila si mi nedavno :wink: Server los,pa bundeva klikne jos jednom i ebi ga-vidis sta ispadne.

naravno... ja sam ZAGazdarica:O, je li ovo buki dobija svoju ljepsu bundevicu...??? :shock:![]()

Gazdarica:Cemo da zenimo bundevu...??? :shock:
Auh, kad nam male bundeve pocnu skakati po forumu...![]()
Ko saGazdarica:Bude li se pita pravila od bukicinog "alata" ima pita da nam se prostre preko pola Balkana... Minimum...![]()
Rece Jandrla...a i server ima loshu probavu :wink:Anonymous:Ko saGazdarica:Bude li se pita pravila od bukicinog "alata" ima pita da nam se prostre preko pola Balkana... Minimum...![]()
bundeve sadi ima slab apetit!

To je bar lako:samo dodjes i ja te zabundevim.Oce jos neka da je bundeva zabundevi?ocu da bidnem bundevica:naravno... ja sam ZAGazdarica:O, je li ovo buki dobija svoju ljepsu bundevicu...??? :shock:![]()
![]()
![]()
bundeva:
ma sta se ti razumes u bundevine kilogrameChan Shaolin Si:bundeva:
mrsava je mnooooooooogooo treba da se ugoji bar jos par kilograma.
ocu da bidnem bundevica:ma sta se ti razumes u bundevine kilogrameChan Shaolin Si:bundeva:
mrsava je mnooooooooogooo treba da se ugoji bar jos par kilograma.![]()
i nemoj da mi diras bundevu JASNO?
Chan Shaolin Si:ocu da bidnem bundevica:ma sta se ti razumes u bundevine kilogrameChan Shaolin Si:bundeva:
a ti malo smrsaj
ne volim debele bundeve

Anonymous:Chan Shaolin Si:ocu da bidnem bundevica:ma sta se ti razumes u bundevine kilogrameChan Shaolin Si:bundeva:
a ti malo smrsaj
ne volim debele bundeve
pa to sam ja isto gore hehehe
ja nisam debela ja sam samo lepse popunjena JEL TAKO MOJA BUNDEVO![]()
ocu da bidnem bundevica:Anonymous:Chan Shaolin Si:ocu da bidnem bundevica:ma sta se ti razumes u bundevine kilogrameChan Shaolin Si:bundeva:
a ti malo smrsaj
ne volim debele bundeve
pa to sam ja isto gore hehehe
ja nisam debela ja sam samo lepse popunjena JEL TAKO MOJA BUNDEVO![]()
A ebote voz koji te doneo shhhi ne pise se [b:bidnem[/b] nego bi´nem
e dragi ukrotitelju totale si me bacio u teska ta briga i sad neznam sta da radim za smirenje uzimam "FLAT STANLEY" odlicno je by JEFF BROWNZak:Za tako nesto,duso moja morala bi da posedujes izvesne kvalitete...kao sto je bunar bez dna...s obzirom kakav glas bije Bundevin pajser...![]()
ocu da bidnem bundevica:ocu da bidnem
Zak:Bundevica+Bundeva=?
Sta ce biti sa semenkama u ovoj bundevari.?.
BUNDEVA + BUNDEVICA = BUNDEVICICI