Utorrent

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wow imas worms 4 !! kolko si platio?
bounce8.gif

pa znas kako, gledam uvek da ima bar preko 15 i s i p :) ali pre toga gledam health, da bude zelen, ne zut ili proliv boja :D :D normalno je da se smanjuje brzina, jel s i p zavise i od broja korisnika koji skidaju ili seed-uju taj fajl.

e ta pitanja su smorila pola foruma. Imas na prethodne stranice bar 3 sajta, otkucaj tamo sta trazis i naci ce ti ono sto ima od toga za download. Ona pogledaj koj je najbolji health, pa vidi dal ima bar preko 15,20 s i p.

Sad mi lijepo objasnite prije nego obrisem cijelu temu, sta ova tema ima sa video igrama sem sto ovu temu koristite za razmjenu iskustava vezanu za torrente i razmjenu misljenja o pirateriji..

Ukoliko ne nadjem i jedan valjan razlog i objasnjenje, tema je DEL...
Hvala.

lol skidas hellgate?? ajoj treba ti barem 2 dana za skinut a ne samo to nego ce ti nabit lijepi racun na internet 8) evo ja skidam pjesme tose proeskog za prijateljicu ide mi 117kb/s
eekout.gif

GZ:
Sad mi lijepo objasnite prije nego obrisem cijelu temu, sta ova tema ima sa video igrama sem sto ovu temu koristite za razmjenu iskustava vezanu za torrente i razmjenu misljenja o pirateriji..

Ukoliko ne nadjem i jedan valjan razlog i objasnjenje, tema je DEL...
Hvala.

barem 20 posta nedeljno se napisu na fazonu "kako i odakle da skinem tu igru", i onda to dodje vise preko glave. Zato mislim da je bolje da se zakljuca, i kad nekog nesto zanima oko tog skidanaj igara, neka mu se da link ove teme pa nek cita :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back