Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најбољи могући потез би био 1:1, али пошто су себичне, неверне кукавице онда ће добити више него што би добили у случају да сарађују. Једноставно их разум води ка томе: Најбоље да ћутим, међутим ако он каже мени робија 20 година, а он на слободу. Због тога ћу да кажем, можда он буде ћутао и пусте ме. Како други исто тако размишља, обојица добијају по 5 година, док би добили 1 да су се међусобно волели, овако рецимо![]()
Уопште не морају бити слични. Разлике се привлаче. Значи ја могу само волети оног који је као ја? Шта то показује? Па да сам нарцис који више воли себе, па онда себе самог проналазим у другим људима. Међутим, интересантно је да таква ситуација доводи до конфликта. Знам из личног искуства.
Ако је неко рецимо муслиман, а ја православни хришћанин, то не значи да не могу да волим њега јер нисмо слични. Мене заболе у шта он верује, његов избор, ако је он мени пријатељ, није ми битно које је вере, расе, пола, узраста. Ту се ради о толеранцији. Ту мени није циљ да неког ''освојим'' и направим га да мисли као ја, већ да поштујем разлике.