Utisak nedelje: Toma Nikolic vs Boris Tadic

Borisu izgleda nisu jasne neke stvari:

1. Član 135 SSP "Ovo ne dovodi u pitanje sadašnji status Kosova". Status ni de facto, ni de jure nije isti sada i pre 17. februara.

2. Da sporazum nije i neće moći da stupi na snagu, jer on nema u rukama mehanizme da uhapsi Karadžića i Mladića.

3. Način na koji se u državama koje su priznale Kosovo tumači rezolucija 1244.

4. Da je Tzar Vladimir podržao suprotnu stranu.

5. Da ako njega ucenjuje Zapad, ne znači da on može da ucenjuje Tzara.

6. Da Srbija neće moći da uđe u EU, pre nego što uđe u NATO.

7. Da je Dinkić "izminirao" kineski FaW i da je moguće da je taj posao bolji za Zastavu.

Poslednja izmena:
Umesto da mi ucenjujemo EU ovi nasi gluoani dozvoljavaju da EU ucenjuje njih.
EU ili bolje reci NATO-u i USA nikako ne odgovara da Srbija bude ruski oslonac i umesto da nasi ucenjuju tu EU time da cemo totalno prici Rusiji, traziti da Ruska vojska dodje u Srbiju i napravi baze i slicne gluposti mi dozvoljavamo da EU ucenjuje nas.
Pa mogla su ova komunjarska deca koja vode ovu Srbiju da nauce nesto od onog pokojnog Tita.

mnogo ce se potresti ako krenu da ih ucenjuju :lol:
da se ne lazemo,mi tu nemamo nikakvu poziciju.

Ne budi tako sigurna.Svako je bitan a da je drugacije EU bi bolela ona stvar za nas i ne bi se ni malo zanimali sta se kod nas desava i sl. To samo pojedinim ljudima u Srbiji nista nije bitno ali zapadu,USA i EU je sve bitno. Pa mnoge stvari su uslovljavali privodjenjem Mladica pa su na kraju ipak prihvatali da nacine dalje korake u vezi nas i pristupa toj EU.
Samo na zalost imamo vlast koja pojma sa politikom nema.Pa samo kad vidis ko su nam bili ministri inostranih poslova zadnjih godina ....prvo onaj polu siptar Svilanovic pa onaj ludak Draskovic a sada tatin sincic Jeremic.
Ako na sve pristajes pa normalno da ce sve vise i vise da zahtevaju od tebe. Odjebes ih par puta pa ces da vidis kako ce se menja pesma plus pocnes namerno da forsiras Ruse ovde i pustis im nekoliko tendera na racun EU firmi.

Da. A i ne kapiraju da sadašnja međunarodna situacija nije onakva kao kad je bio Tito, koji je mogao da izigrava "nesvrstanost".

Pa ne bih se slozio. Dok je Sloba bio na vlasti i na pocetku DOS vladavine situacija nije bila takva ali sada se dosta izmenilo.Ta Rusija koja je glavni oponent i trn u oku NATO-u je toliko puna love da se proseravaju od iste a za razliku od nje USA ulazi u jednu od vecih kriza kad je ekonomija u pitanju.Naravno sada ne postoji kontra pakt NATO-u ali Rusija je sama dovoljna posto tu EU moze da pojede za dorucak.

Ne znam zašto ne sednu u studijo zajedno, neka se sučele, ali i rastanu kao normalan svet
da se spusti tenzija u ovoj Srbiji, da ne trzaju ljudi zbog politike kao pit bulovi jedni na druge

Ако имаш сестру, и буде силована. После ти силеџија каже да ако не узмете мало пара што је силовао, да сте некултурни и уназадни. Јел би узео паре и тиме пљунуо на сестру и себе?

Back