manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Odlicno dace drzavni budzet da odbrani Seselja.
Ko Hrvati Gotovinu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno dace drzavni budzet da odbrani Seselja.
Onda malo ljubljena dupeta Rusima i zamalo da zaplace da objasni da nije oklevetao iste za grozdje.

Ispao je smeker i sta vise simpatican. Jednom recju baja!
A sad - Boris!!!pokušavam da uhvatim poentu sa ovim grožđem, toliko mi je besmislena ta priča, još od onomad, njegovog mitinga
Rusi kupili sve grožđe, jel mi treba sad da aplaudirmao, pevamo...jel to on zaslužan, njegova stranka, jel to izvozni adut...

Udajes se?
Dobra ti je!Otkrio si toplu vodu.

A,sto je s Tadicem?
Ne razumeh sta rece cemu se smeje...
poenta je, otprilike: četke i metle
čuj zvao on u rusiju da pita jel moguće da su kupili svo grožđe, pa mu rus obećao da će mu ostaviti petsto kila![]()

pokušavam da uhvatim poentu sa ovim grožđem, toliko mi je besmislena ta priča, još od onomad, njegovog mitinga
Rusi kupili sve grožđe, jel mi treba sad da aplaudirmao, pevamo...jel to on zaslužan, njegova stranka, jel to izvozni adut...
poenta je, otprilike: četke i metle
čuj zvao on u rusiju da pita jel moguće da su kupili svo grožđe, pa mu rus obećao da će mu ostaviti petsto kila![]()
Gledam pet minuta - prvi utisak - Toma pozitivan,.

Gledam pet minuta - prvi utisak - Toma pozitivan, Boris negativan. Toma smiren, Boris čudno usplahiren. Toma nešto pominje budućnost i otvaranje, Boris dva puta pominje devedesete... Čudan "trip".
ma ja sam mislio da je on to hteo plastično da predstavi kad on dođe na vlast, neće biti grožđa ni za njega koliko ćemo izvesti u Rusiju
kad on samo mrsomudi neku glupu spiku
odgledao sam zadnjih 5 minuta i naletim na glupost o grožđu, mogu misliti šta je sve drobio tokom emisije

A, kad Toma to, pa, ne radi?tokom emisije, uglavnom, ovo boldovano![]()